صفحه 89 از 94 نخستنخست ... 3979808182838485868788899091929394 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 881 تا 890 , از مجموع 933

موضوع: راهنمایی در مورد سابمیت مقاله

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد سابمیت مقاله

نقل قول نوشته اصلی توسط keran نمایش پست ها
    ببخشید اگه این سوال رو اینجا می پرسم، جای بهتری پیدا نکردم
    دیدین اگه یه مقاله ای اس ای اپن اکسس چاپ کنید بعدش کلی ایمیل اسپم دریافت میکنید که بیا برای ما مقاله بفرست و ... که البته همه معمولا به زبان انگلیسی هستند، و هدفشون هم فقط بهره برداری هست

من اخیرا یه مقاله شبیه به همین بالایی چاپ کردم (مروری بود)، بعد الان علاوه بر اون ایمیل های انگلیسی، یه سری ایمیل فارسی دارم دریافت میکنم که : مقاله تون ترجمه فارسی هم داره؟ میشه ترجمش رو برای ما بفرستید؟

دوستان کسی میدونه اینا هم یه جور ایمیل اسپم یا مثلا برای سوئ استفاده هستند؟ یا نه الان اینا واقعا مقاله منو می خوان؟ و الان وظیفه منه که تا حد امکان بهشون کمک کنم (اصلا مگه قرار بوده که من ورژن فارسی رو هم چاپ کنم؟ اینم الان برام سوال شده؟)

یکی مثلا پریروز بود با ایمیل دانشگاه زنجان، بهش گفتم برای چی میخوای؟ گفت ارائه سر کلاس
    یکی دیگه امروز دریافت کردم، با ایمیل ناشناس و بدون امضا
    شما وظیفه ای برای کمک کردن به اونها ندارین، و برعکس حتی مشکل ساز هم هست که دانشجویی که وظیفه اش ترجمه کار شما و انجام تحقیق روی مقاله شما بوده ورداره خود ترجمه فارسی شما را سر کلاس خودش ارائه بده. در واقع آن دانشجو داره تقلب میکنه. مقاله شما هم که اوپن اکسس بوده و میتونند اصلش رو خودشون دانلود کنند و نیاز به کمک شما نیست.

مجلاتی هم که تماس میگیرند و تقاضای مقاله میکنند عموما مجلات کیلویی بدون اعتبار هستند. مجلات معتبر نیازی ندارند برای مقاله التماس کنند. چاپ مقاله در آن قبیل مجلت اعتبار رزومه شما را پایین میاره.

همانطور که عرض کردم کلا اعتنایی نکنید مگر اینکه مثلا استاد یا دانشجویی از یک دانشگاه معتبر در باره همکاری با شما تماس بگیره.

Member
    رشته و دانشگاه
    Postdoc - UBC - Mechanical Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط Tarkan78 نمایش پست ها
    احیانا مقالتون اپن اکسس بود؟
    و اینکه با مجله ای که خودتون توش مقاله دادین تماس داشتین و شرح ماجرا رو گفتین؟
    نه اپن اکسس نبود! راستش نه با ژورنالی که توش مقاله داشتم صحبتی نکردم ولی منطقیه که بهشون بگم.
    Brothers everywhere , Raise your hands into the air
    We're warriors , Warriors of the world
    Like thunder from the sky , Sworn to fight and die

Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد مهندسی نرم افزار

سلام دوستان
    من تا 25 شهریور وقت دارم پذیرش مقاله ام ببرم دانشگاه تا دو نمره مربوط به مقاله رو بگیریم. می خواستم بدونم کسی نظری داره؟ راهی هست؟ آیا در این مدت کم اصلا امکانش هست بتونم سابمیت کنم؟
    مقاله انگلیسی هست و استادهام مخالف دادن توی یک ژورنال سطح پایین هستن منم برای ژورنال های سطح بالا ایمیل می زنم میگن این زمان خیلی کم هست.
    این دو نمره برای من فرق بین معدل 17 و 18 هست(معدلم 17.99) برام خیلی مهم هست. برخی بورس هایی که وجود داره حداقل معدل داره اگه معدلم کم باشه نمی تونم اقدام کنم
    خلاصه هر کمکی باشه ممنون میشم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    computer science- university of Jaen - Spain

نقل قول نوشته اصلی توسط phdboy نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تا 25 شهریور وقت دارم پذیرش مقاله ام ببرم دانشگاه تا دو نمره مربوط به مقاله رو بگیریم. می خواستم بدونم کسی نظری داره؟ راهی هست؟ آیا در این مدت کم اصلا امکانش هست بتونم سابمیت کنم؟
    مقاله انگلیسی هست و استادهام مخالف دادن توی یک ژورنال سطح پایین هستن منم برای ژورنال های سطح بالا ایمیل می زنم میگن این زمان خیلی کم هست.
    این دو نمره برای من فرق بین معدل 17 و 18 هست(معدلم 17.99) برام خیلی مهم هست. برخی بورس هایی که وجود داره حداقل معدل داره اگه معدلم کم باشه نمی تونم اقدام کنم
    سلام
    موضوع مقالتون چیه ؟
    برخی مجلات سطح بالا هم اکسپت سریع دارن اگه به اسکوپ اونها بخوره میتونید بفرستید.

Member
    رشته و دانشگاه

سلام دوستان
    از این لینک های زیر میتونید متوجه بشید که کدوم ژورنال ها به کار شما مرتبط تر هستن و نکته ی مهم تر اینکه میانگین زمانی که طول میکشه تا تصمیم بگیرن در مورد مقاله تون رو هم توش میتونید مشاهده کنید. مثلا اینکه اگه قرار باشه ریوایز بخوره چند هفته طول میکشه حدودا...

برای الزویر:
    https://journalfinder.elsevier.com/

برای اشپرینگر:
    https://journalsuggester.springer.com/

برای T&F:
    https://authorservices.taylorandfran...nal-suggester/

Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد مهندسی نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط mj1991 نمایش پست ها
    از این دو لینک میتونید متوجه بشید که کدوم ژورنال ها به کار شما مرتبط تر هستن و نکته ی مهم تر اینکه میانگین زمانی که طول میکشه تا تصمیم بگیرن در مورد مقاله تون رو هم توش میتونید مشاهده کنید. مثلا اینکه اگه قرار باشه ریوایز بخوره چند هفته طول میکشه حدودا...

برای الزویر:
    https://journalfinder.elsevier.com/

برای اشپرینگر:
    https://journalsuggester.springer.com/

برای T&F:
    https://authorservices.taylorandfran...nal-suggester/
    خیلی ممنون دوست عزیز
    شما هم در زمینه deep learning فعالیت دارید(کار من قطعه بندی تصویر با استفاده از یادگیری عمیق هست). این ژونال چطور هست من اسمش نشنیدم؟ البته تجربه اولم در ارسال مقاله هست.

Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد مهندسی نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط BRMATH نمایش پست ها
    سلام
    موضوع مقالتون چیه ؟
    برخی مجلات سطح بالا هم اکسپت سریع دارن اگه به اسکوپ اونها بخوره میتونید بفرستید.
    image segmentation using deep learning
    من فکر می کنم مقالم در حد ژورنال های q3 هست دیگه خیلی دسته بالا بخوام بگیرم q2 هست. چون تجربه اولم هست می ترسم ژورنال های خوب ریجکت کنن گرچه تجربه استادم زیاد هست و خودش هم نویسنده مسئول هست و کلی مقاله در سطح ایمپکت 10 داره اما نمی دونم تاثیر داره یا نه؟

Member
    رشته و دانشگاه

image segmentation using deep learning
    من فکر می کنم مقالم در حد ژورنال های q3 هست دیگه خیلی دسته بالا بخوام بگیرم q2 هست. چون تجربه اولم هست می ترسم ژورنال های خوب ریجکت کنن گرچه تجربه استادم زیاد هست و خودش هم نویسنده مسئول هست و کلی مقاله در سطح ایمپکت 10 داره اما نمی دونم تاثیر داره یا نه؟
    سلام. خواهش میکنم
    این ژورنال q3 هست (لینک). من نمیدونم مقاله ی شما در چه حد هست ولی بنظرم برای q2 تلاش کنید بهتره ولی بازم بهتره که با خود سوپروایزرتون مشورت کنین.

درضمن من تاجایی که یادمه نمره ی پایان نامه توی معدل کل چند سالی هست که تاثیری نداره... حداقل زمانی که من ارشد میخوندم تو ایران تاثیر نداشت روی معدل.

ApplyAbroad Superstar Tarkan78 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mj1991 نمایش پست ها
    نه اپن اکسس نبود! راستش نه با ژورنالی که توش مقاله داشتم صحبتی نکردم ولی منطقیه که بهشون بگم.
    حداقل کاری که مبتونبن بکنبن حداکثر تلاش برای احقاق حق هست. به مجله خودتون هم اطلاع بدید. البته کاملا رسمی طور باشه
    در ضمن به خود الزویر (اگه مقالتون الزویر چاپ شده) هم ایمیل بزنین. هر مستندات و مدارک رو هم ضمیمه کنین. در ضمن الزویر ی قسمت چت انلاین هم داره، میتونین اونجا برید و انلاین سوال کنین، چه بسا اون فرد خیلی خوب بتونه راهنمایی کنه که چیکار باید کرد
    بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
    هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
    در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
    كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .

ApplyAbroad Superstar Tarkan78 آواتار ها

سلام دوستان
    شما مجله ای رو پیدا کن که هم های ایمپکت باشه هم سریع
    بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
    هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
    در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
    كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .