نوشته اصلی توسط
ayatolahi
ممنون از پاسختون. حقیقتا من سرباز بودم تازه دو هفته است که سربازیم تموم شده نمیتونستم برای زبان بخونم. هر بار که شروع میکردم باز اینقدر فشار سربازی زیاد بود یا ماموریت بود و غیره، که وسطش ول میکردم.
استاد رو در جریان پروسه سربازی اجباری ایران گذاشتم.
تا حالا چندین بار پیگیری کرده از ادمیشن آفیس که منو به خاطر مدرک زبان رجکت نکنن و گفته من باهاش اینترویو کردم و دائما ایمیل میزدیم و ارتباط داشتیم سطح زبانش عالیه. اونا هم گفتن این موارد مد نظر قرار میدن. (فکر کنم سه الی چهار بار تماس گرفته و همین حدود ایمیل زده بهشون).
حتی نحوه امتیازدهی دانشگاه رو رفته پرسیده از ادمیشن آفیس و بهم گفت تو جزو 1% برتر میشه امتیازت به خاطر معدل، مقالات زیادت و سابقه کارت.
منم تازه شروع کردم به خوندن زبان ولی نمیدونم میتونم برسم یا نه. نتایج دانشگاه آخر اکتبر میاد و من دو ماه وقت دارم برای آزمون. هرچند دارم برای تحویل به سفارت خودمو آماده میکنم و استاد گفت اصلا نگران دانشگاه نباش. حتی گفت با توجه به وضعیت کرونا که استرالیا مرزها رو بسته و محدودیت شدید داره تو میتونی دیرتر برای ویزا اقدام کنی چون مرز ها به هر حال بسته است و تو نمیتونی فعلا بیای.
حالا نظر شما چیه؟ میتونم به حرفای استاد اعتماد کنم؟ هیچ تجربه ای از استرالیا و دانشگاهاش ندارم ممنون میشم اگر لطف کنین و راهنماییم کنین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)