نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای مهاجرت به کبک وکیل بگیرم؟آيا وکيل کار خاصی ميکند؟

رأی دهندگان
914. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

124 13.57%
  • خیر

774 84.68%
  • دوستان عزیز که تازه به جمع ما پیوستن توجه داشته باشند قبل از هر سوالی به ویکی مراجعه فرمایید در صورت حل نشدن مشکل اقدام به سوال کردن در این تاپیک بفرمایید

16 1.75%
صفحه 935 از 1523 نخستنخست ... 43583588592592692792892993093193293393493593693793893994094194294394494598510351435 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,341 تا 9,350 , از مجموع 15225

موضوع: مهاجرت بهQuébec فقط مواردي كه تاپيك جداگانه ندارند

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    biochemistry

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به Québec

سلام به همگی
    رشته من جز رشته های دیمند هستش و خواستم بپرسم کسی از دوستان اطلاع داره پروسه مهاجرت از فایل نامبر تا CSQ چقدر طول میکشه؟ این دومین باره که اینجا سوالمو میپرسم و امیدوارم کسی از دوستان راهنمایی کنه . ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط eglantine_222 نمایش پست ها
    سلام به همگی
    رشته من جز رشته های دیمند هستش و خواستم بپرسم کسی از دوستان اطلاع داره پروسه مهاجرت از فایل نامبر تا CSQ چقدر طول میکشه؟ این دومین باره که اینجا سوالمو میپرسم و امیدوارم کسی از دوستان راهنمایی کنه . ممنون
    می تونید با دیدن ویزا نمای ویکی خودتون مقایسه کنید و یه تخمینی بدست بیارید. اما توجه کنید که فقط تخمین و هیچ الزامی وجود نداره
    recv 13 Dec. 2009
    FN 20 Jan. 2010
    interview 29 july 2010
    فایل نامبر فدرال 1 اگوست 2010ویکی مهاجرت به کبک

ApplyAbroad Editor

سلام به همگی
    دوست عزیز، من و دیگر دوستان زحمت کشیدیم و مدتها وقت گذاشتیم که ویکی رو درست کردیم. که اشخاصی میخوان اقدام کنند یه مرجع داشته باشند. حالا شما هم که میخوای اقدام کنی لطف کن خودت یه نگاه به ویکی بنداز. جواب سوالاتت اونجا هست. در ضمن اگر وقت میگذاشتی یه نگاه به فروم میکردی دقیقا پست قبل از شما جواب شما داده شده.
    بهتره که دنبال لقمه ی آماده نباشیم و کمی هم خودمون، برای کار خودمون، وقت بگذاریم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    biochemistry

سلام
    من قبلا ویکی دیدم و مشابه سوال خودم رو هم زیاد دیدم ولی در مورد رشته های دیمند اطلاعات کمه و بیشتر در مورد رشته های دیگه صحبت شده

سلام
    من قبلا ویکی دیدم و مشابه سوال خودم رو هم زیاد دیدم ولی در مورد رشته های دیمند اطلاعات کمه و بیشتر در مورد رشته های دیگه صحبت شده
    دوست عزیز، توی همون ویکی پایینش یه لینک هست که نوشته ویزا نما http://spreadsheets.google.com/ccc?k...CNKdtd0N#gid=0
    اطلاعات اکثر بچه ها توش هست و رشته هاشون ، زمان فرستادن مدارک، زمان دریافت ایمیل مصاحبه ، زمان مصاحبه و ... فقط کافی است یکی از سطرهای که مربوط به بچه های دماند هست رو نگاه کنین و تاریخ که در ستون فایل نامبر نوشته رو از تاریخ ستون مصاحبه کم کنید. فکر کنم قبل از منم یکی این جواب رو بهتون داد. چه اطلاعاتی رو نتونستین توی ویکی و فایل اکسل پیدا کنین؟!

Junior Member

سلام اون سوالی که تو فرم اصلی در مورد شهر مورد نظر پرسیده رو چی جواب بدیم؟ متشکرم

ApplyAbroad Editor

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa747 نمایش پست ها
    سلام اون سوالی که تو فرم اصلی در مورد شهر مورد نظر پرسیده رو چی جواب بدیم؟ متشکرم
    هر شهری که میخواید برید رو بزنید. (حتما یکی از شهر های کبک باشه). معمولا همه میزنند مونترال.

سلام
    بد نیست یه توضیحی درباره این فوروم به این دوستمون بدم البته با اجازه بزرگان. و اون اینکه این سایت مرجع رسمی برای پاسخ گویی به سوالات شما نیست. اینجا جوابها بر اساس دو منبع یعنی سایت مهاجرت و تجربیات دیگر دوستان بدست میاد. بنابراین شما می تونید با استناد به این دو منبع جواب خودتون رو بدست بیارید. سایت مهاجرت که آدرسش معلومه ضمن اینکه چکیده ای از مطالب اون روی ویکی هست. تجربیات دیگران هم همین سوال و جوابهای انجمنهاست و چکیده ای از تجربیات روی فایل اکسل ویزا نما هست. هیچ کس فراتر از اینها چیزی نمی دونه چون کسی ارتباط به خصوصی با اداره مهاجرت نداره. برای اینکه پاسخی هم به سوال شما داده باشم مثلا در ویزا نما دو نفر که مثل شما دیمند هستند یکی آرتین که شیمیه یکی a12hood که آماره و یکی هم نسترن اف که بیوشیمیه. a12hood کمتر از ده روز بعد از ارسال مدارکش و حتی قبل از فایل نامبر csq گرفته و باصطلاح ویو شده. آرتین هم تقریبا یک ماه فایل نامبرش طول کشیده بعد از اون حدود چهر ماه بعد رفته مصاحبه بعد از قبولی در مصاحبه هم حدود یک هفته بعد مدیکالش اومده. نسترن هم که هنوز فایل نامبر نگرفته. این همه اطلاعاتیه که این سایت و افرادش میتونن بدن.
    یه موردی هم در باره ویکی بگم. تا جایی که من میدونم اسم میدان معروف دمشق المرجه یا همون ساحة المرجه است که در ویکی المرجع نوشته شده. اگه اشتباه می کنم بگید.
    recv 13 Dec. 2009
    FN 20 Jan. 2010
    interview 29 july 2010
    فایل نامبر فدرال 1 اگوست 2010ویکی مهاجرت به کبک

Banned
    رشته و دانشگاه
    اکانت فعلا غیرفعال است.

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid928 نمایش پست ها
    بد نیست یه توضیحی درباره این فوروم به این دوستمون بدم البته با اجازه بزرگان. و اون اینکه این سایت مرجع رسمی برای پاسخ گویی به سوالات شما نیست. اینجا جوابها بر اساس دو منبع یعنی سایت مهاجرت و تجربیات دیگر دوستان بدست میاد. بنابراین شما می تونید با استناد به این دو منبع جواب خودتون رو بدست بیارید. سایت مهاجرت که آدرسش معلومه ضمن اینکه چکیده ای از مطالب اون روی ویکی هست. تجربیات دیگران هم همین سوال و جوابهای انجمنهاست و چکیده ای از تجربیات روی فایل اکسل ویزا نما هست. هیچ کس فراتر از اینها چیزی نمی دونه چون کسی ارتباط به خصوصی با اداره مهاجرت نداره. برای اینکه پاسخی هم به سوال شما داده باشم مثلا در ویزا نما دو نفر که مثل شما دیمند هستند یکی آرتین که شیمیه یکی a12hood که آماره و یکی هم نسترن اف که بیوشیمیه. a12hood کمتر از ده روز بعد از ارسال مدارکش و حتی قبل از فایل نامبر csq گرفته و باصطلاح ویو شده. آرتین هم تقریبا یک ماه فایل نامبرش طول کشیده بعد از اون حدود چهر ماه بعد رفته مصاحبه بعد از قبولی در مصاحبه هم حدود یک هفته بعد مدیکالش اومده. نسترن هم که هنوز فایل نامبر نگرفته. این همه اطلاعاتیه که این سایت و افرادش میتونن بدن.
    یه موردی هم در باره ویکی بگم. تا جایی که من میدونم اسم میدان معروف دمشق المرجه یا همون ساحة المرجه است که در ویکی المرجع نوشته شده. اگه اشتباه می کنم بگید.

سلام
    حمید عزیز من از این پست خیلی خوشم اومد و کاملا مطلب تشریح کردی
    در مورد المرجه هم درست گفتی شاید بخاطر اینکه جایی اسم این میدان را نخوندیم و فقط شنیدیم

یه توصیه هم به دوستان تازه وارد
    اول قوانین فروم خوب مطالعه کنید
    یک نگاه گذرا به کل انجمنی که سوالتان مربوط به آن بیندازید و با تاپیک ها اشنا شوید
    ویکی کبک و فدرال مطالعه کنید و اگه سوالی باقی ماند در مرتبط ترین تاپیک مطرح کنید
    اگر این دوست خوبمون اگر یه نگاه کوتاه به ویزانما می انداخت قطعا مواردی که شما مطرح میکردید با جزئیات بیشتر و دقیقتر پیدا میکرد
    شاید بخاطر استرس دوستان تازه وارد کمتر دقت کنند اما تجربه نشان داده ,کاربرانی که خودشان وقت گذاشتند که حتی کل هزار صفحه این تاپیک مطالعه کنند نتایج بهتر و سریعتری گرفته اند
    ممنون

Senior Member

سلام. باتوجه به اطلاعاتی که دارید قانونی هست که تقاضای مهاجرت همزمان برای 2 کشور رو منع کنه؟(علاوه بر کبک برای استرالیا هم اقدام کنم). با تشکر.