فکر کنم جواب این سوال خیلی بستگی به مدت زمانی که میذاری داره
مثلا اگه روزی دو ساعت میتونی هرروز بذاری فکر کنم حداقل یک سال نیازه
اگه روزی ۷ ساعت یا بیشتر بذاری فکر کنم بشه توی ۶ ماه جمعش کرد.
فرانسوی خیلی زبان سختی نیست -البته به نظر من که خودم تازه شروع کردم و شاید هنوز دانش کافی نداشته باشم-
خیلی شباهت به انگلیسی و فارسی داره و چالش اصلی هم به نظرم تو شنیدن و صحبت کردنه
اگه توی فروم رددیت بگردی خیلی جوابهای متنوع و بهتری پیدا میکنی
طبق چیزی که من تا الان متوجه شدم -اواخر A1 توی دو ماه متوجه شدم اینه که باید هرروز یه مدت زمان خوبی بذاری
مثلا من دو ساعت توی هفته میذارم و آخر هفته تا ۸ ساعت هم میرسه
انتظار خودم اینه که تا ۹ ماه بتونم به سطح B1+ برسم و بعدش هم از اونجا دیگه تمرکز بذارم روی اینکه با آزمون آشنا بشم و تا نمره مورد نیاز رو از اونجا برم.
یه خلاصه هم بخوام بگم چیزی که من فکر میکنم مسیر باشه اینطوریه :
تا پایان A2 احتمالا نمیتونی خیلی زیاد جمله بسازی و اگه هم بتونی اصلا جملات پیچیده و خوبی نخواهند شد ولی تا اینجا میتونی ادعا کنی که تقریبا ۹۰٪ گرامر رو یاد گرفتی
تا اینجا هم باید تا جایی که میتونی لغت بلد باشی. مثلا چیزی که من برای خودم در نظر دارم نزدیک به ۳ هزار کلمهس که احتمالا نتونم بهش برسم ولی فکر کنم بشه به ۸۰٪ش رسید
طبق چیزی که معلم من بهم گفت از B1 به بعد دیگه همه چیز میره رو تسلط.
یعنی بحثهای کلیدی رو میتونی تا ب۱ یاد بگیری و از اونجا به بعد هم تمرکز رو تسلط رو همه چیزهایی میشه که تا اونجا یاد گرفتی
یعنی تبدیل کردن لغات از passive به active و اینکه بتونی با تسلط و اعتماد به نفس صحبت کنی
حالا قاعدتا سرعت من با سرعت شما یا هرکس دیگه ممکنه متفاوت باشه
شاید شما بتونی از من سریعتر برسی و وقت بیشتری نسبت به من بذاری که بدیهتا زمان مورد نیازت کمتر هم میشه
صادقانه بخوام بگم نمیتونم بگم چقدر این مسیری که شروع کردم رو شدنی میبینم منتها موضوع اینه که دارم تلاش میکنم و در بدترین حالت بعد از یک سالی که من پلن کردم میرسم به نقطهای که میشه از اونجا برای سطح C1 ادامه داد
و اینکه در نظر داشته باش که آزمونه پس نیازی نیست که حتما C۱ باشی شاید بشه ب۲پلاس هم به نتیجه مطلوبت برسی
و اینکه به این فکر نکن که چقدر طول میکشه
اگه تصمیمت قطعیه و شرایطتت طوریه که باید بخونیش
شروعش کن و اصلا هم نگرانش نباش
حالا اگه توی ۶ ماه شد که ایول ولی اگه نشد که نگرانی نداره بخشی از یه مسیر یک یا دو ساله رو رفتی
پ.ن: یه چیزی شد که خودم باید هر از گاهی باید بیام بخونمش :دی

علاقه مندی ها (Bookmarks)