نقل قول نوشته اصلی توسط phdboy نمایش پست ها
فکر کنم منظورم اشتباه برداشت کردین من حتی یک جمله هم از مقاله قبلیم و مقاله دیگران کپی نکردم. همه رو به قول گفتنی پارافرایز کردم و از این موضوع اطلاع داشتم به خاطر همین هم هست دو بار چک کردم مشکل اصلی این هست که من فکر می کنم ادیتور براساس دیدگاه شخصی ریجکت کرده. هیچ جواب که نشون بده درصد مشابهت چند هست ارائه نکرده و صرفا به صورت کلی گفته زیاد هست. وقتی شما مقاله رو از نظر مشابهت چک می کنین خروجیش کامل مشخص هست. وقتی در صد مشابهت برای من 10 در صد بود نمی تونه برای ایشون این همه بالا باشه. شکلی که ایشون نوشته از دو برابر هم بیشتر میزنه. ما حداکثر میزان مشابهتون 25 در صد هست و در صد مناسب هم 15 در صد. من فکر می کنم به دلیل نبود نویسنده بزرگ در مقاله ایشون دسک ریجکت کردن که از مسائل آینده جلوگیری کن نه به خاطر مشابهت. مشابهت خودم چک کردم
این نکته رو بگم که مجله ایمپکت بالا داشته و معروف هست و نویسنده هم فقط خودم بودم
بالاخره میزان مشابهت 10 درصده یا 25 درصد؟ بالاخره large amount of textual overlap چیه که بهتون گفتن؟
من بعید میدونم حدس شما درست باشه. وقتی ی ادیتور بخواد مقاله ای رو رد بکنه خیلی صاف و صریح میاد میگه مقاله شما استاندارهای کیفی ما رو پاس نمیکنه و بنابراین ریجکت. نیاز نیست مقاله کسی رو با همچین ایرادی رد کنن که هیچ توجیهی نداره.
مجلات ایمپکت بالا خیلی رک میگن مقاله شما در حد ما نیست شرمنده! همین
من همچنان معتقدم حرف این بنده خدا خیلی بی ربط نیست، یا متن یا شاید ی بخشی که لزوما متنی نیست از مقاله کس دیگه وارد مقاله شده. یعنی الان که شما میگین متنتون عاری از کپی برداری هست، لاجرم شک آدم میره ب سمت کپی (مستقیم یا غیرمستقیم) اطلاعات علمی و فنی (مثلا تاثیر ایکس رو بر ایگرگ در مقاله قبلی ب صورت جدول بیان شده در مقاله جدید ب صورت گراف یا حالا هر چی - یعنی ی چیز رو به دو شکل ظاهری متفاوت بیان کردن)

مقالتون رو دوباره ی بررسی دقیقتر بکنین و به ی جای دیگه بفرستین