نقل قول نوشته اصلی توسط suntin نمایش پست ها
سلام دوستان.من یه مشورت ازتون میخوام.لطف میکنید کمکم کنید.
من یه پسر 29 سالم.پاسپورت دارم(معافیت کفالت دائم سربازی دارم).لیسانس مهندسی مکانیک روزانه سراسری تبریز گرفتم با معدل 14.ولی متاسفانه 13 ترم طول کشید.با ریز نمرات دااااغون(4 ترم مشروطی دارم و نمره زیر 10 خیلیییییی زیاد دارم). دلیل این اتفاق هم یه سری مشکلات بود که فکر نکنم بتونم برای گرفتن ویزا به آفیسر بگم یا برای دانشگاه توضیح بدم(تاثیر منفی تو پذیرش یا ویزا داره).بعد فارغ التحصیلی 1 سال مدرکمو گذاشتم کاریابی تا آزاد شه.بعدشم چند جا رفتم سراغ کار مرتبط با رشتم ولی متاسفانه جایی قبولم نکردن(البته خودمم بودم قبول نمیکردم).مجبور شدم برم تو کار کاملا غیر مرتبط با رشتم که بتونم یه پولی جمع کنم.الان میخوام ادامه تحصیل بدم.منتها دو دلم و سردرگم.مطمئنا برای ارشد با توجه به رزومم و بودجم نمیتونم خارج کشور بخونم.مجبورم ایران بخونم.رزوممو قوی کنم و برای دکتری برم.مقصد مورد نظرمم اروپاست با یه فاند کوچولویی هم که بدن(میدونم برای آمریکا و کانادا و استرالیا شانسی ندارم).الان مشکلم اینه که این ریز نمرات و این گپ 5 سالم کار دستم بده.نمیخوام اینجا بگم که شانس پذیرشم چنده...فقط سوالم اینه که آیا به نظر شما با این توصیفاتی که کردم ادامه تحصیل دادنم منطقیه یا نه؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید دوستان
سلام دوست عزیز من چند سال پیش همین شرایط شما رو داشتم رشتمم کامپیوتر هست تحصیل رو در مقطع ارشد در ایران انجام دادم و مقالمم دادم الان دارم آیلتسم میگیرم اگه اراده قوی داشته باشید می تونید البته من هنوز کارم تمام نشده ولی مطمنم مشکلی نخواهم داشت ولی به شما توصیه می کنم اگه می تونید سالی 150 تومن جور کنید برید مالزی بخونید (برای دکترا که دیدم این مقدار کافی بود) از اونجا برای اروپا یا کشور های دیگه اقدام کنید چون دانشگاه های خوبی داره اگه 250 تومن سالی(برای دو سال) می تونید جور کنید برید آلمان. من اگه برگردم عقب حتما آلمان رو انتخاب می کنم چون کار دانشجویی زیاد داره و شما مشکل مالی نخواهید داشت.
ضمنا با دوستمون موافقم به نظر میاد اروپا شرایط نسبتا سختتری رو در دکترا داره.
موفق و پیروز باشید