نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای مهاجرت به کبک وکیل بگیرم؟آيا وکيل کار خاصی ميکند؟

رأی دهندگان
914. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

124 13.57%
  • خیر

774 84.68%
  • دوستان عزیز که تازه به جمع ما پیوستن توجه داشته باشند قبل از هر سوالی به ویکی مراجعه فرمایید در صورت حل نشدن مشکل اقدام به سوال کردن در این تاپیک بفرمایید

16 1.75%
صفحه 936 از 1523 نخستنخست ... 43683688692692792892993093193293393493593693793893994094194294394494594698610361436 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,351 تا 9,360 , از مجموع 15225

موضوع: مهاجرت بهQuébec فقط مواردي كه تاپيك جداگانه ندارند

Banned
    رشته و دانشگاه
    اکانت فعلا غیرفعال است.

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به Québec

نقل قول نوشته اصلی توسط lalaii نمایش پست ها
    سلام. باتوجه به اطلاعاتی که دارید قانونی هست که تقاضای مهاجرت همزمان برای 2 کشور رو منع کنه؟(علاوه بر کبک برای استرالیا هم اقدام کنم). با تشکر.
    سلام
    تا اونجایی که من میدونم شما میتوانید برای n+1 کشور در صورتی که شرایطشو داشته باشی اقدام کنی و هیچ قانونی انرا منع نمیکند و جز آزادی های شما و اصول اولیه حقوق بشر است

آقا این تجربه منو توی ویکی یا روی دروازه فوروم یا هر جا که صلاح می دونید بزنید تا عبرت بشه برای بقیه. عکسایی که با هزار زحمت در سایز مورد نظر (3.5*4.5) گرفته بودم همه رو پشت نویسی کردم. بعد نیم ساعت گذاشتم پشتش خشک بشه و بعد گذاشتم توی پاکت. اما فردا که اومدم دیدم همه عکسا نقطه نقطه شده. تازه فهمیدم چرا توی راهنمای پر کردن فرمها نوشته یک عکس و فقط یک عکس رو پشت نویسی کنید و کلی فش دادم به اون داکیومنت دیگه که گفته بود همه عکسا رو پشت نویسی کنید. حالا اجبارا باید یه سری دیگه عکس بگیرم. خلاصه خیلی پکر شدم.
    نتیجه:
    ترجیحا فقط یک عکس رو پشت نویسی کنید.*
    اگر هم می خواید همه رو بنویسید * اولا از خودکاری که جوهرش کاملا خشک میشه استفاده کنید( نه مثل من از خودکار ژله ای). ثانیا عکسها رو طوری نذارید که پشت به رو بشن اونا رو پشت به پشت یا رو به رو بذارید. در ضمن بالاخره من نفهمیدم باید منگنه کرد یا چسبوند. فرقی هم میکنه؟

* از اونجایی که داکیومنت دوم اختصاصا مربوط به دفتر دمشق میشه بنابراین من فکر کردم که بهتره به اون عمل کنم یعنی همه رو پشت نویسی کنم.
    ویرایش توسط hamid928 : July 22nd, 2010 در ساعت 07:52 PM
    recv 13 Dec. 2009
    FN 20 Jan. 2010
    interview 29 july 2010
    فایل نامبر فدرال 1 اگوست 2010ویکی مهاجرت به کبک

Banned
    رشته و دانشگاه
    اکانت فعلا غیرفعال است.

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid928 نمایش پست ها
    آقا این تجربه منو توی ویکی یا روی دروازه فوروم یا هر جا که صلاح می دونید بزنید تا عبرت بشه برای بقیه. عکسایی که با هزار زحمت در سایز مورد نظر (3.5*4.5) گرفته بودم همه رو پشت نویسی کردم. بعد نیم ساعت گذاشتم پشتش خشک بشه و بعد گذاشتم توی پاکت. اما فردا که اومدم دیدم همه عکسا نقطه نقطه شده. تازه فهمیدم چرا توی راهنمای پر کردن فرمها نوشته یک عکس و فقط یک عکس رو پشت نویسی کنید و کلی فش دادم به اون داکیومنت دیگه که گفته بود همه عکسا رو پشت نویسی کنید. حالا اجبارا باید یه سری دیگه عکس بگیرم. خلاصه خیلی پکر شدم.
    نتیجه:
    ترجیحا فقط یک عکس رو پشت نویسی کنید.*
    اگر هم می خواید همه رو بنویسید * اولا از خودکاری که جوهرش کاملا خشک میشه استفاده کنید( نه مثل من از خودکار ژله ای). ثانیا عکسها رو طوری نذارید که پشت به رو بشن اونا رو پشت به پشت یا رو به رو بذارید. در ضمن بالاخره من نفهمیدم باید منگنه کرد یا چسبوند. فرقی هم میکنه؟

* از اونجایی که داکیومنت دوم اختصاصا مربوط به دفتر دمشق میشه بنابراین من فکر کردم که بهتره به اون عمل کنم یعنی همه رو پشت نویسی کنم.
    حمید جان من یه عکس پشت نویسی کردم و یه عکس با چسب رلی به فرم الصاق کردم
    این تجربه خلاصه کنید و حتما در ویکی قرار دهید ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع- تحلیل سیستم ها -دانشگاه خواجه نصیر�

سلام دوستان
    در قسمت مدارک ضمیمه ویکی، کسی که مدرک مهندسی صنایع و یا مکانیک داره باید کدام یکی از فرمهای declaration رو پر کنه ؟ آیا این فرمها مربوط به نظام مهندسی کانادا می شه؟
    متاسفانه دقیقا متوجه نمی شم این فرمها مربوط به چه کسانی می شه.

ApplyAbroad Editor

اگر جزو این رشته ها هستید
    http://www.immigration-quebec.gouv.q...nal-order.html

باید فرم زیر را پر کنید:
    http://www.immigration-quebec.gouv.q.../dcs/D02-A.pdf

دقت کنید که برای مهندسی باید پر بشه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع- تحلیل سیستم ها -دانشگاه خواجه نصیر�

ممنون از پاسخ سریعتون.
    راستی بالاخره تونستم همسرم رو راضی کنم که main بشه.فکر کنم اینجوری شانس بیشتری داشته باشیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mammad_r نمایش پست ها
    اگر جزو این رشته ها هستید
    http://www.immigration-quebec.gouv.q...nal-order.html

باید فرم زیر را پر کنید:
    http://www.immigration-quebec.gouv.q.../dcs/D02-A.pdf

دقت کنید که برای مهندسی باید پر بشه.

Member hadimola آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    aeronaticaul engineur

به نظر شما اقدام برای کبک راحتر است یا استرالیا؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hadimola نمایش پست ها
    به نظر شما اقدام برای کبک راحتر است یا استرالیا؟
    بستگی داره، استرالیا باید مدارکت همه آماده باشه و ielts داشته باشی و assess می خواهد و در عوض مصاحبه نداره و روندش کاملا روتین هست یعنی 2 در 2 مساوی 4 ! فرانسه خوندن هم نداره ! مسافرت رفتن نداره و همه کارها آنلاین است و بعد ویزا در تهران 1 روزه مهر می زنن در پاس

کبک فقط فرم پر کردن داره و مصاحبه داره و دست افسر خیلی بازه! باید بری سوریه! روندش گنگه! ولی در عوض تکلیفت زود روشن میشه، تنها بدیش میشه گفت فرانسه خوندن در مدت کوتاه است و برای کسانی که b2 می خوان یکم بیش از حد سخت!
    استرالیا همش قانون عوض می کنه و به حرف خودش هم پایبند نیست! کبک دیر به دیر قانون عوض میکنه

سلام
    چرا این نامه برام اومده
    Object : votre entrevue de sélection
    Nous avons pris connaissance de votre Project d’établissement permanent au Québec et vous en remercions
    A la suite de l’examen préliminaire de votre dossier, nous désirons vous informer que nous vous avons inscrit(e) sur une liste d’arrente pour une entrevue de sélection avec un conseiller ou une conseillère a immigration du Québec, Des que la date de votre entrevue sera arrêtée, nous communiquerons de nouveau avec vous
    Votre entrevue de sélection sera une étape déterminante dans l’évaluation de votre demande de certificat de sélection du Québec .pour optimiser vos chances de satisfaire aux conditions de la sélection du Québec, nous vous invitons a bien vous préparer en vue de cet entretien
    A cet effet, voici les trois principaux objectifs vises par cette entrevue
    examiner vos documents originaux que nous vous demandons d’apporter a ce rendez-vous
    Bien noter : pour valider vos expériences professionnelles des cinq dernières années, nous vous demanderons, notamment, de présenter votre historique a jour de vos cotisations a la Caisse nationale de sécurité sociale de votre pays (ou, s’il y a lieu une preuve d’exemption) ou tout autre preuve documentaire la légalité de vos expériences de travail
    évaluer vos compétences linguistiques (expression et compréhension orale du français et de l’anglais)
    apprécier les efforts que vous aves consacrés a la préparation de votre projet d’immigrations au Québec, plus particulièrement au plan professionnels .dans cette optique ,des questions pourront vous être posées ,notamment ,sur votre connaissance du marché du travail québécois ,sur les conditions d’exercice de votre profession ou métier au Québec et sur votre connaissance de la société québécoise
    Entre temps, veuillez nous informer de tout changement de votre statut civil (i.e.marriage ou naissance d’un enfant) afin que nous puissions vous faire parvenir toutes les informations relatives à l’ajout d’un(e) dépendant(e) à votre dossier. À savoir, que l’ajoute d’un(e) dépendant(e) nécessitera une nouvelle évaluation de votre demande
    Nous tenons à vous souligner que la teneur de nos dossiers étant strictement confidentielle, nous ne donnes aucun renseignement par téléphone concernant des demandes d’immigrations
    Nous vous prions de recevoir, Madame, l’assurance de nos meilleurs sentiments
    Ghada Achkar

این نامه 30 ژوئن نوشته شده و هفته پیش بدستم رسید ! بطور معمول بعد از نامه فایل نامبر نامه بعدی نامه تاریخ مصاحبه هست در چه صورت این نامه فرستاده میشه؟؟؟؟

Member hadimola آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    aeronaticaul engineur

ممنون ولی از تغییر قوانین استرالیا چیزی گنگ تر نیست
    شما اگه جای من بودید برای کدام اقدام می کردید؟
    امتیاز من بدون فرانسه 61 است
    ویرایش توسط hadimola : July 22nd, 2010 در ساعت 11:04 PM