نقل قول نوشته اصلی توسط dv1397 نمایش پست ها
جالبه خودت این حرفها را می زنی، از یک طرف هم می گی ایرانی ها بی ریشه و از خود باخته و تمدن فروش هستن.
خوب مرد حسابی، انتظار داری طرف بیاد صادقانه همه جا تو بوغ کنه که ایرانی هست تا مورد همه این تبعیض ها قرار بگیره. یا مثلن یک مسیحی بیاد گلوله تو مخش خالی کنه که طرف تمدنش را فراموش نکرده باشه.
واقعا فک می کنی کسانی که بی ریشه به نظر می آن و از غرب تقلید می کنند ، عمدا این کار را می کنند؟ خوب لابد نورمال بودن براشون مشکلاتی درست کرده که تصمیم گرفتن اصالتشون را قایم کنند.

ممکنه یک آلمانی هم در خارج، اصالت خودش را پنهان کنه تا مجبور نباشه چپ و راست راجب هیتلر سوال دریافت کنه...

دوست خوبم من حق دارم نظرم و تجربه ام رو به اشتراک بذارم یا نه؟ من نگفتم ایرانی ها بی ریشه هستند. اولا منظور من این بود که تمدن ما ایرانی ها اونقدر بالا هست که وقتی به این غربی ها برسیم باید سرمون رو بالا نگه داریم و اونا از پایین نگاه ما کنند نه اینکه خودمون رو ببازیم چون اونا غربی هستند امریکایی یا آلمانی و غیره. حرف زیاده نمیشه اینجا بحث کرد. من اومدم بعد از سه سال نظرم رو گفتم. خواهشا اگه نسبت به مونترال تعصب داری جلوی نظر دیگران رو نگیر. این یک فکته که توی منترال نژاد پرستی درصد بالایی داره.

با شما موافقم که ممکنه اصالت به دلیل مشکلاتی پنهان بشه ولی من درجایی گفتم این خوب نیست از غربی ها کورکورانه تقلید کنیم. اینها دو موضوع مجزا هستند.