صفحه 31 از 191 نخستنخست ... 21222324252627282930313233343536373839404181131 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza3010 نمایش پست ها
    من امروز به دانشگاه ایمیل زدم و در مورد واکسیناسیون سئوال کردم جواب دادن که به جزء TB test ، واکسن و تست دیگه ای لازم نیست ، برام سئواله این همه واکسن زدن واقعاً لازمه؟
    اگر دانشگاه شما را ملزم به زدن واكسن ها نكرده است غير از كزاز بقيه اصلا ضرورت ندارد

نقل قول نوشته اصلی توسط samir61 نمایش پست ها
    دوستان
    تست سل را اغلب آمریکا خودش قبول داره...
    خیلی عجیبه، من همین الان از پاستور اومدم، دانشگاه من فقط MMR رو میخواد، همونی که سال 81 خیلیامون تو دانشگاه یا دبیرستان زدیم، بهشون گفتم که من تو اون برنامه واکسینه شدم، اونا هم پذیرفتن و یه کارت زرد رنگ واکسیناسیون رو برام مهر کردن (برای MMR و کزاز)، به همین راحتی، حالا این کارته مگه همون کارت بین المللی نیست؟ به نظرم خیلی راحت بود و این همه مکافات که شما گفتی رو نداره

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoox نمایش پست ها
    خیلی عجیبه، من همین الان از پاستور اومدم، دانشگاه من فقط MMR رو میخواد، همونی که سال 81 خیلیامون تو دانشگاه یا دبیرستان زدیم، بهشون گفتم که من تو اون برنامه واکسینه شدم، اونا هم پذیرفتن و یه کارت زرد رنگ واکسیناسیون رو برام مهر کردن (برای MMR و کزاز)، به همین راحتی، حالا این کارته مگه همون کارت بین المللی نیست؟ به نظرم خیلی راحت بود و این همه مکافات که شما گفتی رو نداره
    جالبه. من فکر می کردم که باید یک دوز دیگه هم بزنیم. به خاطر همین امروز رفتم 16 آذر که بزنم. بهم گفتند که مسئولش رفته مرخصی برید زنگ بزنید و اگر بودند هفته دیگه بیائید. اگر می دونستم که نمی خواد بزنیم از همونجا می رفتم پاستور.

نقل قول نوشته اصلی توسط safir نمایش پست ها
    جالبه. من فکر می کردم که باید یک دوز دیگه هم بزنیم. به خاطر همین امروز رفتم 16 آذر که بزنم. بهم گفتند که مسئولش رفته مرخصی برید زنگ بزنید و اگر بودند هفته دیگه بیائید. اگر می دونستم که نمی خواد بزنیم از همونجا می رفتم پاستور.
    آره، مهر یک دوز رو واستون می زنن، ازتون هم میپرسن که با دانشگاه چک کنید اگه دو دوز میخوان که باید بزنید و برای مهر دوز دوم دوباره بیاید.

Junior Member

سلام
    من ساکن اصفهان هستم و همونجا واکسن ها رو زدم.
    مرکز واسیناسیون هلال احمر کارت زرد رنگ بین المللی میده....
    واکسن مننژیت (14000 تومان)، واکسن آنفلوانزا (8000 تومان) و واکسن هپاتیت ب (هر دوز 2500 تومان) توی هلال احمر تزریق می شه و همون جا براتون توی کارت تاریخ و مهر می زنن.
    برای واکسن دوگانه دیفتری-کزاز (رایگان) و تست PPD (2900 تومان) باید برین درمانگاه ملاهادی سبزواری توی خیابان شیخ مفید (البته دانشگاه من هم گفته که تست PPD باید توی آمریکا انجام بشه و ....)
    برای واکسن MMR (11000 تومان)، هلال احمر خودش یه پزشک (دکتر افقری) در خیابان آمادگاه رو معرفی می کنه که خودش کارت زرد رو مهر می زنه و برچسب روی واکسن رو هم روی کارت می زنه (برای اطمینان در مورد تاریخ انقضا).
    دانشگاه من یه فرم جداگانه هم داده که از هر کدوم از این مراکز خواستم برام مهر و امضا کنند.
    در مورد آبله مرغان من خودم قبلا در دوران کودکی گرفتم، فقط می خواستم خدمت دوستان عزیز بگم که بیماری های ویروسی مثل آبله مرغان در دوران کودکی شلیع تر هستند و با علائم خفیف تا متوسطی بهبود پیدا می کنند ولی در صورت ابتلا در دوره بزرگسالی علائم شدید تری دارن و می تونن با عوارض بیشتری همراه باشن، پس اگه واقعا در دوره کودکی نگرفتید، زدن واکسن آبله مرغان رو هم مد نظر قرار بدید.
    واکسن مننژیت هم معمولا در صورتی اجباری هست که بخواهید در خوابگاه دانشگاهتون سکونت داشته باشید (چون همونطور که می دونید خطر بیماری مننژیت در اماکن عمومی مثل مهد کودک ها، خوابگاه ها و سربازخانه ها بیشتر هست).
    واکسن آنفلوانزا هم باید به صورت سالانه و ترجیحا قبل از پاییز (شروع فصل شیوع آنفلوانزا) تزریق بشه که اون هم معمولا اجباری نیست ولی با توجه به کاهش عملکرد فرد در طول ابتلا به بیماری، توصیه می شه. واکسن آنفلوانزا هر سال بر اساس سوش های شایع سال قبل تولید می شه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط remedy نمایش پست ها
    اگر دانشگاه شما را ملزم به زدن واكسن ها نكرده است غير از كزاز بقيه اصلا ضرورت ندارد
    اگه دانشگاه حرفی از کزاز نزده بود بازم باید واکسن کزاز زد؟

Member atish آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    فارغ التحصيل مكانيك ـ‌كارشناسي ارشد ـ علم وصنعت ايران

سلام دوستان شهرستانی
    من الان شهرستانم و میخوام واکسنا رو اینجا بزنم
    اگه واکسن رو شهرستان بزنیم کارت بین المللی رو پاستور بهمون میده؟
    اگه نمیده باید چیکار کنیم؟
    گل بکاریم بیا، تا مجال علف هرز فراهم نشود
    بی گل آرایی ذهن، نازنین، نازنین، هرگز آدم،آدم نشود.

Junior Member

من توی اصفهان از مرکز واکسیناسیون هلال احمر کارت بین المللی برای واکسن ها گرفتم. شما هم بهتره با مرکز هلال احمر شهرتون تماس بگیرید و بپرسید (البته اگه هنوز ایران هستید).

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط atish نمایش پست ها
    سلام دوستان شهرستانی
    من الان شهرستانم و میخوام واکسنا رو اینجا بزنم
    اگه واکسن رو شهرستان بزنیم کارت بین المللی رو پاستور بهمون میده؟
    اگه نمیده باید چیکار کنیم؟
    به من گفتن : میتونی هر جایی خواستی واکسن برنی ولی باید گواهی تزریق داشته باشی که ما واست تایید کنیم

سلام
    یه سوال دارم
    من کارت واکسن بین المللی رو از پاستور گرفته ام و مهر و امضا هم شده .
    آیا فرم دانشگاه را باید پر کنم و ببرم پاستور تاریخ و مهر واکسن ها رو بزنه یا خود دانشگاه با همون کارت واکسن بین المللی فرم را پر میکند؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)