صفحه 31 از 260 نخستنخست ... 21222324252627282930313233343536373839404181131 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 2594

موضوع: آرشیو شده : فرایند گرفتن پذیرش از دانشگاههای آلمان (تا پایان سال 2012)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : گرفتن پذیرش از دانشگاههای آلمان

نقل قول نوشته اصلی توسط m0h3n نمایش پست ها
    سلام، خوش آمدید به ApplyAbroad Forum
    اینکه زبان آلمانی خوندید خوب مزیت خوبی هست.. ولی معدلتون رو حتما سعی کنید افزایش بدید به حداقل 14.... اینکه ارشد امتحان دادید هم مزیت محسوب میشه... در خصوص بقیه موارد پیشنهاد می کنم تاپیک های مربوطه رو مطالعه کنید چون سوالات شما نیاز به تحقیق و جستجو توسط خودتون داره...

موفق باشید
    با تشکر از شما دوست عزیز
    اما من بیشتر تاپیک ها رو مطالعه کردم.فکر می کنم این چند تا سوال رو توی همین تاپیک باید بپرسم.
    من که الان سال آخر هستم و برای october 2011 می خوام پذیرش بگیریم باید ریز نمراتم رو بفرستم؟یا باید مدرک اصلی رو بفرستم؟که مسلما مدرک اصلی باید تا همون نزدیک های october معطل بشم و فکر نمی کنم مدرک اصلی رو بخوان.چون جاهای دیگه مثل انگلیس که من خبردارم این جوری هست که شما ریز نمراتو میفرستی بعدا مدرک اصلی رو باخودت می بری.
    سئوال دیگرم هم این هست که کی باید اقدام کنم تا کارهام به موقع انجام بشه و october 2011 به امید خدا اونجا باشم.با تشکر.

ApplyAbroad Champion
    m0h3n آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Computer Science, University of Bonn

نقل قول نوشته اصلی توسط civil84 نمایش پست ها
    با تشکر از شما دوست عزیز
    اما من بیشتر تاپیک ها رو مطالعه کردم.فکر می کنم این چند تا سوال رو توی همین تاپیک باید بپرسم.
    من که الان سال آخر هستم و برای october 2011 می خوام پذیرش بگیریم باید ریز نمراتم رو بفرستم؟یا باید مدرک اصلی رو بفرستم؟که مسلما مدرک اصلی باید تا همون نزدیک های october معطل بشم و فکر نمی کنم مدرک اصلی رو بخوان.چون جاهای دیگه مثل انگلیس که من خبردارم این جوری هست که شما ریز نمراتو میفرستی بعدا مدرک اصلی رو باخودت می بری.
    سئوال دیگرم هم این هست که کی باید اقدام کنم تا کارهام به موقع انجام بشه و october 2011 به امید خدا اونجا باشم.با تشکر.
    خوب با توجه به اینکه برنامه ریزی شما برای سال آینده هست خوب فرصت خوبی دارید... اگر می تونید توی این مدت مدرک زبان آلمانی بگیرید خیلی خوب هست... تا می تونید روی معدل و تقویت رزومه خودتون کار کنید و باید سعی کنید 2-3 تا recom خوب هم از اساتیدتون بگیرید... برای مدارک هم دانشگاههای آلمان اکثرا مدارک رو باید براشون upload کنید و بعد از پذیرش اصل مدارکتون رو ارائه بدید...
    واسه اقدام هم هنوز فرصت دارید... شما تا می تونید جستجو کنید و تاپیک ها رو مطالعه کنید و از نکات مهم note برداری کنید... مطمئن باشید گنجینه خوبی خواهید داشت و با درایت می تونید اپلای کنید و به هدفتون برسید.... توصیه می کنم معدلتون رو ببرید بالا... شما فرصت دارید... حتما روی معدل سرمایه گذاری کنید...

توصیه می کنم لینک جستجوی DAAD رو که دوستان بارها در تاپیک ها قرار دادن رو زیر و رو کنید و برای خودتون لیستی شامل دانشگاهها و وب سایت اونها و زمان اپلای و سایر اطلاعات مفید تهیه کنید....

موفق و پیروز باشید

When one helps another, Both gain in strength
    جهان هر کس به وسعت جهان فکر اوست !

ApplyAbroad Veteran

سلام
    ببخشید من تازه عضو این فروم شدم.پست های شما را مطالعه کردم.من مهندسی عمران دانشگاه فردوسی مشهد می خوانم.معدلم 12.5 هست.IELTS 6 دارم.الان سال آخر هستم.امیدوارم معدلم را به 13 برسونم.آلمانی رو 5 ماه هست که شروع کردم.ترم 4 هستم(B1/1 )ولی فکر نمی کنم بتونم تا سال دیگه برای DSH یا TESTDAF امتحان بدم.می خواست بدونم الان برای درخواست پذیرش دادن دقیقا باید چیکار کنم.باید ریز نمراتم رو بفرستم؟تا کی مهلت دارم بفرستم؟و...در ضمن من امتحان ارشد هم شرکت کردم مجاز به انتخاب رشته هم شدم.رتبه 1400.این مدرک هم تاثیری در گرفتن پذیرش دارد یا نه.شانش گرفتن پذیرشم رو چقدر ارزیابی می کنید.با تشکر
    معدل رو سعی کن حتما به 13 برسونی وگرنه مشکل ساز می شه برات این یک.....دوم اینکه تقریبا باید قید انگلیسی درس خوندن رو بزنی و فکر آلمانی باشی.....سعی کن تستاف رو هر جورررررری هست بدی....برای پذیرش بعضی دانشگاه ها لیسانس می خوان بعضی نه که می تونی تو فروم در موردشون اطلاع کسب کنی ولی در کل باید از مدرک دبیرستان شروع کنی بیای بالا.....مهلت با توجه به دانشگاه فرق می کنه معمولا 15 جولای و 15 ژانویه ددلاینه.....نتیجه ارشد بی تاثیر نیست اما اونقدر مهم نیست برای آلمان بر عکس اتریش.....اگه آلمانیت رو برسی بهش یه کارایی می شه کرد ولی در کل جاهای دیگر رو هم در نظر بگیر

ApplyAbroad Veteran
    silence scream آواتار ها

در خصوص نمره قبولیکه قاعدتا 10 هست دیگه (دانشگاه آزاد مگه نمره قبولی 12 ؟؟)
    واسه بقیه موارد تاریخ شروع و پایان تحصیلات رو بزنید... شما در نظر بگیرید که مثلا یک دانشجو برای دکتری میخواد اپلای کنه...(نمیدونم application form اونها هم همینه یا نه !!)
    در هر صورت خیلی حساس نباشید روی پر کردن application form.... فقط موارد اساسی رو درست وارد کنید... همین

موفق باشید
    آخه فکر می کیردم منظورش معدل باشه (; و خب شنیده بودم که شما با معدل زیر 12 حق ندارید از دانشگاه فارغ التحصیل شید...

ممنون
    اراده ی مصممی که آرزوی بزرگی را همراهی می کند و ذهنی که شکست را نمی پذیرد، راه خود را از میان مشکلات پیدا خواهد نمود
    با دادن امتیاز + به دوستانی که به ما کمک میکنند ، روحیه همکاری و دوستی را در فروم ترویج کنیم
    آیا می دانستید می توانید حتی بصورت ناشناس، نتایج پذیرش خود را وارد نمایید!؟ دریغ نفرمایید که از شما دریغ نکردند

ApplyAbroad Veteran
    silence scream آواتار ها

چقدر این فرم پر کردنشن سخته! مثلاً میگه تو کلاستون چند نفر بودین، تو رتبه ت چند بود!!!حالا من تا جایی که میتونستم درست نوشتم (البته اون مورد رو خالی گذاشتم...)، به هر حال آدم دروغ هم میتونه بگه ولی خب اصل اون مدارکیه که میفرستیم، پس...

فقط من دوباره شرمنده اینجا به یه آیتمی برخوردم، میخام نظرتون رو بدونم: (دیگه عکس نمیذارم، چیزی نداره)
    9. Your financial situation
    Please note that proof of financial support to the amount of at least EUR 600 per month will be necessary for obtaining a Student visa, if applicable. Please characterize your financial situation:
    این عنوان بود
    I have sufficient funds to cover all expenses in connection with my participation in the Communication Technology program
    اینم خود قلم بود
    دو تا انتخابش هم میگه Yes, i have... و اون یکی No,i have less than 600...

خب تا اینجا که واضحه، اما سوال من اینه که اگه بخوام فاند بگیرم، باید No رو انتخاب کنم یا اینکه No رو اگه بزنم کلاً مردود میشم؟
    آخه زیرش هم میگه در باره ی منابع فاندتون بنویسید
    اراده ی مصممی که آرزوی بزرگی را همراهی می کند و ذهنی که شکست را نمی پذیرد، راه خود را از میان مشکلات پیدا خواهد نمود
    با دادن امتیاز + به دوستانی که به ما کمک میکنند ، روحیه همکاری و دوستی را در فروم ترویج کنیم
    آیا می دانستید می توانید حتی بصورت ناشناس، نتایج پذیرش خود را وارد نمایید!؟ دریغ نفرمایید که از شما دریغ نکردند

Junior Member

سلام دوستان. من مدرک کاردانی گرافیک از دانشگاه دولتی دارم. معدلم هم بالای 17 بود. امسال هم کنکور کاردانی به کارشناسی سراسری دادم و رتبه 110 آوردم. قبلاً می خواستم واسه آلمان اقدام کنم که درخواستم رد شد چون قبولی کارشناسی می خواستن. به هر حال باید تا چند روز دیگه انتخاب رشته کنم که کمتر از 5% پذیرش ها دولتیه و باقی دانشگاه ها غیرانتفاعی. از قبول شدن توی غیرانتفاعیه شهر خودم شیراز مطمئن هستم که الحق امکانات و استادهاش عالی هستند. اما امروز برادرم بهم گفت که یه دوست دارم توی دانمارک درس می خونه و گفته که توی شمال اروپا و آلمان مدرک دانشگاه های غیرانتفاعی رو اصلاً قبول ندارن!!! و به بچه هایی که از غیرانتفاعی مدرک می گیرن اصلاً پذیرش نمیدن!!! سوالم از تمامی دوستان اینه که آیا واقعاً داستان اینطوریه؟ چون من کنکور سراسری دادم و غیرانتفاعی هم که فکر کنم از آزاد خیلی بهتر باشه. به هر حال کار عملی من هم بد نیست و از نظر زبان آلمانی هم مشکلی ندارم. با این رتبه می تونم دانشگاه دولتی شهید چمران اهواز قبول بشم ولی واقعاً اگر غیرانتفاعی واسه پذیرش تفاوتی نداشته باشه اولویتم واسه شهر خودمه. خواهش می کنم دوستان منو راهنمایی کنن.

Junior Member

خوب با توجه به اینکه برنامه ریزی شما برای سال آینده هست خوب فرصت خوبی دارید... اگر می تونید توی این مدت مدرک زبان آلمانی بگیرید خیلی خوب هست... تا می تونید روی معدل و تقویت رزومه خودتون کار کنید و باید سعی کنید 2-3 تا recom خوب هم از اساتیدتون بگیرید... برای مدارک هم دانشگاههای آلمان اکثرا مدارک رو باید براشون upload کنید و بعد از پذیرش اصل مدارکتون رو ارائه بدید...
    واسه اقدام هم هنوز فرصت دارید... شما تا می تونید جستجو کنید و تاپیک ها رو مطالعه کنید و از نکات مهم note برداری کنید... مطمئن باشید گنجینه خوبی خواهید داشت و با درایت می تونید اپلای کنید و به هدفتون برسید.... توصیه می کنم معدلتون رو ببرید بالا... شما فرصت دارید... حتما روی معدل سرمایه گذاری کنید...

توصیه می کنم لینک جستجوی DAAD رو که دوستان بارها در تاپیک ها قرار دادن رو زیر و رو کنید و برای خودتون لیستی شامل دانشگاهها و وب سایت اونها و زمان اپلای و سایر اطلاعات مفید تهیه کنید....

موفق و پیروز باشید
    خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vaguecreature نمایش پست ها
    معدل رو سعی کن حتما به 13 برسونی وگرنه مشکل ساز می شه برات این یک.....دوم اینکه تقریبا باید قید انگلیسی درس خوندن رو بزنی و فکر آلمانی باشی.....سعی کن تستاف رو هر جورررررری هست بدی....برای پذیرش بعضی دانشگاه ها لیسانس می خوان بعضی نه که می تونی تو فروم در موردشون اطلاع کسب کنی ولی در کل باید از مدرک دبیرستان شروع کنی بیای بالا.....مهلت با توجه به دانشگاه فرق می کنه معمولا 15 جولای و 15 ژانویه ددلاینه.....نتیجه ارشد بی تاثیر نیست اما اونقدر مهم نیست برای آلمان بر عکس اتریش.....اگه آلمانیت رو برسی بهش یه کارایی می شه کرد ولی در کل جاهای دیگر رو هم در نظر بگیر
    با تشکر از شما دوست گرامی
    ولی یک سوال برام پیش اومد.برای چی باید قید انگلیسی خوند رو بزنم؟
    چون من در سایته DAAD رشته های مرتبط با عمران رو که نگاه می کردم(البته انگلیسی زبان ها رو) اکثرشون IELTS 5.5;6 بیشتر نمی خواست.میشه بیشتر توضیح بدین.چون من یک حساب خاصی روی این رشته ها باز کرده بودم که اگر در رشته های آلمانی زبان نتونسم پذیرش بگیرم از این رشته ها بتونم پذیرش بگیرم و به مشکلی بر نخورم.اگر امکانش هست بیشتر راهنماییم کنید.
    با تشکر.

ApplyAbroad Veteran

با تشکر از شما دوست گرامی
    ولی یک سوال برام پیش اومد.برای چی باید قید انگلیسی خوند رو بزنم؟
    چون من در سایته DAAD رشته های مرتبط با عمران رو که نگاه می کردم(البته انگلیسی زبان ها رو) اکثرشون IELTS 5.5;6 بیشتر نمی خواست.میشه بیشتر توضیح بدین.چون من یک حساب خاصی روی این رشته ها باز کرده بودم که اگر در رشته های آلمانی زبان نتونسم پذیرش بگیرم از این رشته ها بتونم پذیرش بگیرم و به مشکلی بر نخورم.اگر امکانش هست بیشتر راهنماییم کنید.
    با تشکر.
    برای رشته های انگلیسی مخصوصا عمران متقاضی خیلی زیاده و در نتیجه معدل خیلی مهم در نتیجه تر شانس شما کمتر.....با این حال دانشگاه تا دانشگاه فرق می کنه هیچ احتمالی صد در صد رد نیست....اگه اسم دانشگاه های مد نظرت رو بذاری یه نظر می تونم بدم راجع بهشون.

سلام
    از قبل ازهمه دوستان که وقت میزارن و کمک فکری میدن ممنونم.
    من لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه سراسری (غیرانتفاعی) با معدل 13.93 هستم
    برای ارشد MBA میتونم از دانشگاههای المان پذیرش بگیرم؟(انگلیسی زبان) و دانشگاه رایگان یا کم هزینه
    راستی IELTS:6.5
    من برای کل هزینه های ارشد و تمام هزینه های زندگی تقربا 26 یا 27 میتونم اماده کنم.
    تیر اخرم هم مالزی هست
    دوستان کجا رو پیشنهاد میکنن لطفا دوستان نظرات مختلف بدن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)