صفحه 32 از 260 نخستنخست ... 22232425262728293031323334353637383940414282132 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 2594

موضوع: آرشیو شده : فرایند گرفتن پذیرش از دانشگاههای آلمان (تا پایان سال 2012)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : گرفتن پذیرش از دانشگاههای آلمان

نقل قول نوشته اصلی توسط vaguecreature نمایش پست ها
    برای رشته های انگلیسی مخصوصا عمران متقاضی خیلی زیاده و در نتیجه معدل خیلی مهم در نتیجه تر شانس شما کمتر.....با این حال دانشگاه تا دانشگاه فرق می کنه هیچ احتمالی صد در صد رد نیست....اگه اسم دانشگاه های مد نظرت رو بذاری یه نظر می تونم بدم راجع بهشون.
    خیلی ممنون
    رشته های مورد نظرم :
    1-dresden university of technology:hydro science and engineering
    2-berlin school of applied sciences(HTW):master of construction and real estate management
    البته انتخاب دوم برام نقش روز مبادا رو داره.چون applied sciences هست فکر می کنم مشتری زیادی نداشته باشه.منتظر نظرات شما دوست گرامی هستم.با تشکر.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط civil84 نمایش پست ها
    خیلی ممنون
    رشته های مورد نظرم :
    1-dresden university of technology:hydro science and engineering
    2-berlin school of applied sciences(HTW):master of construction and real estate management
    البته انتخاب دوم برام نقش روز مبادا رو داره.چون applied sciences هست فکر می کنم مشتری زیادی نداشته باشه.منتظر نظرات شما دوست گرامی هستم.با تشکر.
    دوتاش جزو دانشگاه های خیلی سخت گیر نیستن اما اولی در هر صورت دانشگاه بنامیه رشتشم خوبه.....اولی رو کمتر روش حساب باز کن....در مورد دانشگاه های علمی کاربردی هم باید خدمتت عرض کنم که اون جوری نیست که کم مشتری باشن خیلی ها این دانشگاه ها رو ترجیح می دن به دانشگاه های عاددی اما خوب دیگه تو ذهن ماها جور دیگری جا افتاده....اینی که اسم بردی یکی از بهترین این جور دانشگاه هاست و در نهایت فکر نمی کنم ازش نتیجه نگیری اما باز فکر دوره های آلمانی هم باش

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vaguecreature نمایش پست ها
    دوتاش جزو دانشگاه های خیلی سخت گیر نیستن اما اولی در هر صورت دانشگاه بنامیه رشتشم خوبه.....اولی رو کمتر روش حساب باز کن....در مورد دانشگاه های علمی کاربردی هم باید خدمتت عرض کنم که اون جوری نیست که کم مشتری باشن خیلی ها این دانشگاه ها رو ترجیح می دن به دانشگاه های عاددی اما خوب دیگه تو ذهن ماها جور دیگری جا افتاده....اینی که اسم بردی یکی از بهترین این جور دانشگاه هاست و در نهایت فکر نمی کنم ازش نتیجه نگیری اما باز فکر دوره های آلمانی هم باش
    آره حتما دنبال دوره های آلمانی هم هستم.چون در غیر این صورت شانسم خیلی خیلی کم خواهد بود.
    خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید.

سلام
    از قبل ازهمه دوستان که وقت میزارن و کمک فکری میدن ممنونم.
    من لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه سراسری (غیرانتفاعی) با معدل 13.93 هستم
    برای ارشد MBA میتونم از دانشگاههای المان پذیرش بگیرم؟(انگلیسی زبان) و دانشگاه رایگان یا کم هزینه
    راستی IELTS:6.5
    من برای کل هزینه های ارشد و تمام هزینه های زندگی تقربا 26 یا 27 میتونم اماده کنم.
    تیر اخرم هم مالزی هست
    دوستان کجا رو پیشنهاد میکنن

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط SOROUSH_MMU نمایش پست ها
    سلام
    از قبل ازهمه دوستان که وقت میزارن و کمک فکری میدن ممنونم.
    من لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه سراسری (غیرانتفاعی) با معدل 13.93 هستم
    برای ارشد MBA میتونم از دانشگاههای المان پذیرش بگیرم؟(انگلیسی زبان) و دانشگاه رایگان یا کم هزینه
    راستی IELTS:6.5
    من برای کل هزینه های ارشد و تمام هزینه های زندگی تقربا 26 یا 27 میتونم اماده کنم.
    تیر اخرم هم مالزی هست
    دوستان کجا رو پیشنهاد میکنن
    سلام دوست عزیز
    من خودم تازه عضو شدم.ولی فکر می کنم برای شروع بد نباشه توی این سایتhttp://www.daad.de/deutschland/studi.../07535.en.html جستجو رو شروع کنی.
    موفق باشید

Junior Member

می خواستم ببینم اگه بخوایم با قبولی سراسری بریم آلمان باید مدارکمونو برای دانشگاه بفرستیم از همون اول یا اینکه باید اول یه فکری واسه کالجمون بکنیم؟
    ممنون.

نقل قول نوشته اصلی توسط sarah1 نمایش پست ها
    می خواستم ببینم اگه بخوایم با قبولی سراسری بریم آلمان باید مدارکمونو برای دانشگاه بفرستیم از همون اول یا اینکه باید اول یه فکری واسه کالجمون بکنیم؟
    ممنون.
    شما اول با خود دانشگاه تماس بگير،‌خودشون ميگن كه چكار بكني و اگر لازم باشه يك كالج معرفي ميكنند.
    از طريق سايت uni-assist.de هم ميشه اقدام كرد كه خود مدارك را براي 3 تا دانشگاه ميفرسته و حدود 50 يورو هزينه ميگيره
    Bon Voyage

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط mg84 نمایش پست ها
    شما اول با خود دانشگاه تماس بگير،‌خودشون ميگن كه چكار بكني و اگر لازم باشه يك كالج معرفي ميكنند.
    از طريق سايت uni-assist.de هم ميشه اقدام كرد كه خود مدارك را براي 3 تا دانشگاه ميفرسته و حدود 50 يورو هزينه ميگيره
    برای نا محدود دانشگاه می فرسته هر یه دانشگاهی که اضافه بزنی 15 یورو می گیره

Junior Member

خیلی خیی ممنون. یه سوال دیگه. اگه ریز نمرات دانشگاهم خوب باشه می تونم در حال تحصیل تو دانشگاه آزاد (یا سراسری) از دانشگاه های آلمان پذیرش بگیرم؟ می شه اگه ممکنه لطف کنید شرایطشو بهم بگید؟ خیلی ممنون.

Junior Member

سلام دوستان من 2 تا سوال داشتم.ممنون می شوم اگر راهنماییم کنید.
    1-من در سایت daad که جستجو کردم در قسمت academic requirments که برای هر رشته موجود هست برای رشته های master اکثرا مدرک کارشناسی رو خواسته و چون من سال آخر هستم یعنی در حدود تیر ماه سال 1390 مدرکم رو می تونم بگیرم که می شه july 2011 ،این یعنی اینکه من رشته هایی رو که deadline اونها قبل از july 2011 هست رو از دست میدم ؟با ریز نمرات تا ترم قبل از آخرم نمی تونم پذیرش بگیرم؟(من می خوام برای october 2011 پذیرش بگیرم)
    2-درباره اینکه میشه با داشتن یک ایمیل از یک دانشگاه توی آلمان که برای مثال، فلان مدارک برای گرفتن پذیرش لازم هست،می شه 5 سری از مدارکت رو رایگان تایید کنی و برای 5دانشگاه بفرستی.یعنی مثلا اگه 2 تا ایمیل داشتی می تونی 10 تا رو رایگان تایید کنی؟
    ممنون.
    ویرایش توسط civil84 : August 30th, 2010 در ساعت 09:39 PM دلیل: اشتباه تایپی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)