صفحه 168 از 1371 نخستنخست ... 681181581591601611621631641651661671681691701711721731741751761771782182686681168 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,671 تا 1,680 , از مجموع 13709

موضوع: نظرسنجی در مورد ایمیل های دریافتی از اساتید

Member mohhhamad آواتار ها

پیش فرض پاسخ : جواب این ایمیل استاد را چه باید داد؟ نظر شما در مورد این ایمیل چیست؟

سلام بچه ها دوتا استاد به من گفتن ریز نمره بفرست.میدونید مشکل چیه؟
    مشکل من اینه نمره بعضی از دورس تخصصیم کمه اینها رو با یه استاده میگرفتم نامرد همش به من کم میداد.5 تا درس تخصیصیم نمره هایی بین 12 تا 17 داشتم.هم من بعضی ترم ها گوله و 24 24 تا واحد میگرفتم.مثلا تواین درس ها میشدم 12 اما تاریخ اسلام اینها رو 20 میشدم برا همین در کل معدلم بالا هستش.الان رفتم دانشگاه ریز نمره غیر رسمی گرفتم.همینطوری درسها رو به تریتب الفبا لیست کرده رفته.بعد من تا ترم 7 شاگرد اول بودم اما مریض شدم ودو ترم معدلم افتضاح شد که از شانس چندتا درس تخصصی مهم رو تو اون درسها گرفتم.حالا به این استادها نمره های درس ها رو ترتیب وبا توجه به ترم ها بدم؟یعنی مثلا درس ها رو طبق اون واحد هایی که هر ترم گرفتم رو تنظیم کنم بدم یا بصورت الفبایی ردیف کنم بره؟
    این کاربر ،غیر فعال است.

Member Nima_87 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

پیش فرض پاسخ : جواب این ایمیل استاد را چه باید داد؟ نظر شما در مورد این ایمیل چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط m.parsafar نمایش پست ها
    سلام بچه ها دوتا استاد به من گفتن ریز نمره بفرست.میدونید مشکل چیه؟
    مشکل من اینه نمره بعضی از دورس تخصصیم کمه اینها رو با یه استاده میگرفتم نامرد همش به من کم میداد.5 تا درس تخصیصیم نمره هایی بین 12 تا 17 داشتم.هم من بعضی ترم ها گوله و 24 24 تا واحد میگرفتم.مثلا تواین درس ها میشدم 12 اما تاریخ اسلام اینها رو 20 میشدم برا همین در کل معدلم بالا هستش.الان رفتم دانشگاه ریز نمره غیر رسمی گرفتم.همینطوری درسها رو به تریتب الفبا لیست کرده رفته.بعد من تا ترم 7 شاگرد اول بودم اما مریض شدم ودو ترم معدلم افتضاح شد که از شانس چندتا درس تخصصی مهم رو تو اون درسها گرفتم.حالا به این استادها نمره های درس ها رو ترتیب وبا توجه به ترم ها بدم؟یعنی مثلا درس ها رو طبق اون واحد هایی که هر ترم گرفتم رو تنظیم کنم بدم یا بصورت الفبایی ردیف کنم بره؟
    سلام،

دوست خوبم معمولش اینه که ریز نمرات بصورت ترم به ترم ارائه میشه، اما اگر دانشگاه به شما بصورت الفبایی داده، به نظر من بهتر هست همین رو اسکن کنید و برای استادتون بفرستید. چون اینکه خودتون بیاین تغییرش بدین مناسب نیست. برای استاد توضیح بدید که ریز نمراتتون بصورت الفبایی هست و بگید که در صورت درخواست ایشون شما اون رو به شکل ترمیک منظم خواهید کرد. موفق باشید.
    The best way to predict the future is to invent it

Junior Member

سلام
    من الان نزدیک 10 روزه که میل زدن رو شروع کردم ولی همه ی جوابهایی که تا به حال گرفتم یا اسن بوده که استاده گفته من دانشجو نمی گیرم و یا اینکه تمپلیت واسم فرستادن. اما یه تعدادی استاد از دانشگاه خوب یه دانشگاه زیر 15 در چند روز اخیر رزومم رو دیدن ( با گوگل چک کردم) اما هیچ جوابی ندادن. البته من یه خلاصه ای از رزومه ام رو تو میل هام می ذارم که حدسم اینه که استادا اولش خوشحال شدن وقتی به سایتم رفتن حتما خوششون نیومده که جواب ندادن؟
    یه همچین مواردی که استاد سایت ما رو می بینه اما جواب نمی ده رو باید چه جوری تفسیر کرد ؟

خیلی ممنون

Member Nima_87 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Iranist نمایش پست ها
    سلام
    من الان نزدیک 10 روزه که میل زدن رو شروع کردم ولی همه ی جوابهایی که تا به حال گرفتم یا اسن بوده که استاده گفته من دانشجو نمی گیرم و یا اینکه تمپلیت واسم فرستادن. اما یه تعدادی استاد از دانشگاه خوب یه دانشگاه زیر 15 در چند روز اخیر رزومم رو دیدن ( با گوگل چک کردم) اما هیچ جوابی ندادن. البته من یه خلاصه ای از رزومه ام رو تو میل هام می ذارم که حدسم اینه که استادا اولش خوشحال شدن وقتی به سایتم رفتن حتما خوششون نیومده که جواب ندادن؟
    یه همچین مواردی که استاد سایت ما رو می بینه اما جواب نمی ده رو باید چه جوری تفسیر کرد ؟

خیلی ممنون

سلام،

دوست خوبم در این مورد نمیشه نظر قطعی داد. ممکنه به قول شما خوشش نیومده باشه، ممکنه در نظر گرفته باشه و... . به هر حال نمیشه امید چندانی به این جور موارد داشت، چون جوابی ازشون دریافت نکردید. از اینکه اساتید جواب نمیدن نا امید نشید. این موضوع طبیعیه چون اونها روزانه ده ها ایمیل با عناوین مشابه از دانشجوها در یافت می کنند و اگر بخوان همه رو بررسی کنند و پاسخ بدن، به سایر کاراشون نمیرسن! بنابراین شکیبا باشید و به ایمیل زدنتون ادامه بدید. پیروز باشید.
    The best way to predict the future is to invent it

Senior Member naeemtop آواتار ها

سلام

خیلی ممنون

شما رزومت رو چطوری میفرستی که میفهمی استاد دیده یا نه؟

فایل رزومه رو اتچ میکنی یا رزومت رزومت رو گذاشتی تو یه سایت و لینک دادی؟

ApplyAbroad Veteran
    m.a.a آواتار ها

سلام

خیلی ممنون
    به نظر من چند روز بعد از ایمیل دوباره با استاد مکاتبه کنید و نظرش رو بپرسید.

Junior Member

با سلام

می خواستم ببینم چقدر رو این جواب می شه حساب کرد؟ آخه یکی از رفیقام پارسال یه همچین جوابی داشت آخرشم هیچی به هیچی! این استاد گفته با من در تماس باش، می خوام ببینم چی باید ازش بپرسم بعدا، اینکه پروژه جدید گرفته یا نه؟!؟!؟! یا همون داستان همیشگی، از مقاله هاش بپرسم و غیره... (از اونجایی که دانشگاه خوبیه برام اهمیت داره)

با تشکر

Your CV looks great. Unfortunately, I do not have any PhD openings right now. However I have submitted several proposals recently that could turn into research projects. Please keep in touch and certainly apply to the PhD program here at .... Maybe something will pop up.

Banned
    رشته و دانشگاه
    Manufacturing Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Milad.A نمایش پست ها
    با سلام

می خواستم ببینم چقدر رو این جواب می شه حساب کرد؟ آخه یکی از رفیقام پارسال یه همچین جوابی داشت آخرشم هیچی به هیچی! این استاد گفته با من در تماس باش، می خوام ببینم چی باید ازش بپرسم بعدا، اینکه پروژه جدید گرفته یا نه؟!؟!؟! یا همون داستان همیشگی، از مقاله هاش بپرسم و غیره... (از اونجایی که دانشگاه خوبیه برام اهمیت داره)

با تشکر

Your CV looks great. Unfortunately, I do not have any PhD openings right now. However I have submitted several proposals recently that could turn into research projects. Please keep in touch and certainly apply to the PhD program here at .... Maybe something will pop up.
    دوست عزیز با آرزوی پیروزی
    جوابشون یه خورده بر پایه اما اگر هست، احتمالش هست که هیچی به هیچی بشه ، از نظر من یه نمه به template هم شبیه
    ولی ادامه مکاتبه در موضوعاتی از قبیل current research می تونه واقعیت رو هویدا بکنه.

سلام دوستان یه کمک فوری می خواستم
    به استاد تو آمریکا میل زدم خیلی فوری جواب داد و واقعا از رزومام هم خوشش آمده بود منم جواب دادم و تشکر کردم و یه کمی از موضوعاتی که روش کار می کنه پرسیدم بازم از کارم و مقاله ام تعریف کرد (دیگه بعد عمری میل زدن فرق تعریف الکی و واقعی رو می دونم) و این پاراگراف بخشی از میل دومش هست که زود جواب داده
    Although I am, as Dr. ..., excited about your potential and strong records, the economies around the world have meant, sigh so sorry, cut backs in previous funding of students. Thus, I am stress in a kind, caring spirit that we want to see your application, but please for your own sake do have alternatives, as someone with your records will. I do not mean to discourage you, but to guide you as what is needed given such difficult times. For example, here at our university ... we face about $120 million or so in cuts next fall 2011. Most, if not all, universities in this country will be having deep cuts, sigh.
    به نظر شما منظورش چیه و میشه رو کمک و فاندش حساب کرد یا نه؟ در جوابش چی بگم؟

ApplyAbroad Veteran
    m.a.a آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط tondarchabok نمایش پست ها
    سلام دوستان یه کمک فوری می خواستم
    به استاد تو آمریکا میل زدم خیلی فوری جواب داد و واقعا از رزومام هم خوشش آمده بود منم جواب دادم و تشکر کردم و یه کمی از موضوعاتی که روش کار می کنه پرسیدم بازم از کارم و مقاله ام تعریف کرد (دیگه بعد عمری میل زدن فرق تعریف الکی و واقعی رو می دونم) و این پاراگراف بخشی از میل دومش هست که زود جواب داده
    Although I am, as Dr. ..., excited about your potential and strong records, the economies around the world have meant, sigh so sorry, cut backs in previous funding of students. Thus, I am stress in a kind, caring spirit that we want to see your application, but please for your own sake do have alternatives, as someone with your records will. I do not mean to discourage you, but to guide you as what is needed given such difficult times. For example, here at our university ... we face about $120 million or so in cuts next fall 2011. Most, if not all, universities in this country will be having deep cuts, sigh.
    به نظر شما منظورش چیه و میشه رو کمک و فاندش حساب کرد یا نه؟ در جوابش چی بگم؟
    به نظر من دوست داره با شما کار کنه، ولی با اینکه دلش می خواد مطمئن نیست می تونه به شما فاند مناسب بده یا نه !ضمن اینکه با این استاد به مکاتبه ادامه میدهید، همنوطور که خودش گفته شما دنبال آلترناتیو هم باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)