سلام دوستان
من با فرم convention d'accueil می خوام درخواست ویزای علمی بلند مدت بدم. ظاهرا سفارت فرانسه یه مدرک محل سکونت می خواد. من از استادم پرسیدم و اون گفت که دنبال یه آپارتمان هست برام ولی فعلا ادرس دانشگاه رو تو فرم درخواست ویزا بنویسم. خواستم بپرسم سفارت قبول میکنه اینجوری درخواست ویزا بدم؟ یا حتما باید مدرک برای محل سکونت بیارم و اینکه اصلا این مدرک رو چه جوری باید بگیرم؟ تا اونجایی که می دونم سفارت آلمان و هلند خیلی سخت گیری نمی کنن در این مورد.
سلام
من تو رزومم نوشته بودم. در ضمن من یک سال هست که فارغ التحصیل شدم. خانم شبستری گفت که برای این یک سال حتماً باید یه چیزی بیاری چون نمیشه که بیکار بوده باشی. به نظرم کلاً اصلاً اهمیت نداره. هر چی کمتر تو رزومه بنویسید بهتره. اصلاً به نظرم نگاه نمیکنه فقط میخواد یه چیزی گفته باشه.
مثلاً همونطور که گفتم 2شنبه که به من زنگ زد که ویزام امادست، گفت یه نامه دیگه از خوابگاهت بیار که اگه الان بری هم خوابگاه رو داری. خوابگاه هم ایمیل من رو دیر جواب داد و من دیروز دقیقاً همون نامه ی اولیه که خوابگاه بهم داده بود رو دوباره دادم!
امروز هم خوشبختانه رفتم و ویزام رو گرفتم. جمعه هم اگه خدا بخواد دارم میرم پاریس.
اطلاعاتم تو قسمت نتایج سال های گذشته هست.
موفق باشید
نکته مهم: دوستان توجه کنند که در مورد برخی از پرونده های ویزای علمی و دانشجویی این امکان وجود داره که پرونده به فرانسه فرستاده نشه و همینجا توسط کنسول بررسی بشه و ویزا صادر شه. این در صورتیه که استاد یا دانشگاه مورد نظر شما اطلاعات مستند و کامل در مورد حساسیت رشته و زمینه کاری شما به کنسولگری ارائه بدن. در این صورت صدور ویزا 3 هفته تا 1 ماه طول می کشه.
عین این مطلب رو مسیو لامبرت در جواب ایمیل استاد من نوشته بود. و فکر می کنم در مورد ویزای من این روند طی شد. البته مطمئن نیستم ولی استادم اطلاعات مربوطه رو فرستاده بود.
این نکته رو من قبلا در این 100 صفحه ندیده بودم.
امیدوارم همه دوستان سریعتر ار انتظار در بیان...
من هم اطلاعات کاملم رو در نتایج سالهای گذشته نوشتم.
موفق باشید.
بچه ها دیگه کسی تو فروم هست که برای ترم سپتامبر درخواست ویزا داده باشه و هنوز نتیجه معلوم نباشه؟
Raspina_Bio عزیز
ممنون از راهنماییت. خیلی خوشحالم که ویزات اومده و صمیمانه تبریک میگم. از اونجایی که شرایطم کمابیش به شما نزدیکه این خبر خیلی خوشحال کننده ای برا من هم هست. من فوق لیسانس فیزیک هستم و PhD از پاریس (LCPC) تو رشته ی material science-granular material پذیرش گرفتم. برای 17 اکتبر نوبت سفارت دارم و کمی نگران مصاحبه هستم. میشه بگی که سفارت چه جور سوالایی میپرسه و کلا چه چیزایی براشون مهمه؟ من می خوام یه بخش از تجربه کاریمو از CV حذف کنم که خیلی هم مهم نیست. این مشکلی ایجاد میکنه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)