صفحه 37 از 50 نخستنخست ... 272829303132333435363738394041424344454647 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 492

موضوع: آرشیو شده : ویزای فرانسه سال (تا پایان سال 2010)

پیش فرض پاسخ : ویزای فرانسه

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi1363 نمایش پست ها
    سلام سعید جان
    تبریک.امیدوارم ویزا همه بچه ها بیاد.
    سعید جان در حال حاضر یا قبل از اینکه شبستری بهت زنگ بزنه ، داخل اون سایت(https://pastel.gov) واسه شما چی میزنه؟
    در ضمن مدارکت را کی تحویل سفارت دادی و اینکه آیا همون دفعه اول مدارکت کامل بود یا کامل کردی؟
    ممنون از لطفت.
    سلام و ممنون

اون سایت هنوز میزنه در حال بررسی. من یه بار از خانم شبستری پرسیدم، گفت اصلاً اون برای ویزاهای بلند مدت نیست.

من sep 5 مدارکم رو دادم. چند تا گیر الکی داد و گواهی کار، کارت معافیت از خدمت و کارنامه تافل ازم خواست که هفته بعدش بردم بهش دادم.

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid نمایش پست ها
    سلام و ممنون

اون سایت هنوز میزنه در حال بررسی. من یه بار از خانم شبستری پرسیدم، گفت اصلاً اون برای ویزاهای بلند مدت نیست.

من sep 5 مدارکم رو دادم. چند تا گیر الکی داد و گواهی کار، کارت معافیت از خدمت و کارنامه تافل ازم خواست که هفته بعدش بردم بهش دادم.

موفق باشید
    سلام دوست عزیز
    شما توی رزومه اتون سابقه کار نوشتید یا از همه این سابقه را می خوان؟

Junior Member

سلام دوستان
    من با فرم convention d'accueil می خوام درخواست ویزای علمی بلند مدت بدم. ظاهرا سفارت فرانسه یه مدرک محل سکونت می خواد. من از استادم پرسیدم و اون گفت که دنبال یه آپارتمان هست برام ولی فعلا ادرس دانشگاه رو تو فرم درخواست ویزا بنویسم. خواستم بپرسم سفارت قبول میکنه اینجوری درخواست ویزا بدم؟ یا حتما باید مدرک برای محل سکونت بیارم و اینکه اصلا این مدرک رو چه جوری باید بگیرم؟ تا اونجایی که می دونم سفارت آلمان و هلند خیلی سخت گیری نمی کنن در این مورد.

سلام ذوست عزیز...
    بله قبول می کنه....الان آدرس دانشگاه رو بنویس ولی موقع صدور ویزا باید یه نامه رسمی از خوابگاه یا استادت مبنی بر اینکه جای سکونت تو اونجا مشخص شده ببری...من دیروز بهم زنگ زدن که جواب ویزام اومده و کپی بلیط و نامه محل سکونتو خواستن که امروز بردم.

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed-kh3 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من با فرم convention d'accueil می خوام درخواست ویزای علمی بلند مدت بدم. ظاهرا سفارت فرانسه یه مدرک محل سکونت می خواد. من از استادم پرسیدم و اون گفت که دنبال یه آپارتمان هست برام ولی فعلا ادرس دانشگاه رو تو فرم درخواست ویزا بنویسم. خواستم بپرسم سفارت قبول میکنه اینجوری درخواست ویزا بدم؟ یا حتما باید مدرک برای محل سکونت بیارم و اینکه اصلا این مدرک رو چه جوری باید بگیرم؟ تا اونجایی که می دونم سفارت آلمان و هلند خیلی سخت گیری نمی کنن در این مورد.

نقل قول نوشته اصلی توسط keivanpro نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    شما توی رزومه اتون سابقه کار نوشتید یا از همه این سابقه را می خوان؟
    سلام

من تو رزومم نوشته بودم. در ضمن من یک سال هست که فارغ التحصیل شدم. خانم شبستری گفت که برای این یک سال حتماً باید یه چیزی بیاری چون نمیشه که بیکار بوده باشی. به نظرم کلاً اصلاً اهمیت نداره. هر چی کمتر تو رزومه بنویسید بهتره. اصلاً به نظرم نگاه نمیکنه فقط میخواد یه چیزی گفته باشه.

مثلاً همونطور که گفتم 2شنبه که به من زنگ زد که ویزام امادست، گفت یه نامه دیگه از خوابگاهت بیار که اگه الان بری هم خوابگاه رو داری. خوابگاه هم ایمیل من رو دیر جواب داد و من دیروز دقیقاً همون نامه ی اولیه که خوابگاه بهم داده بود رو دوباره دادم!

امروز هم خوشبختانه رفتم و ویزام رو گرفتم. جمعه هم اگه خدا بخواد دارم میرم پاریس.

اطلاعاتم تو قسمت نتایج سال های گذشته هست.

موفق باشید

نکته مهم: دوستان توجه کنند که در مورد برخی از پرونده های ویزای علمی و دانشجویی این امکان وجود داره که پرونده به فرانسه فرستاده نشه و همینجا توسط کنسول بررسی بشه و ویزا صادر شه. این در صورتیه که استاد یا دانشگاه مورد نظر شما اطلاعات مستند و کامل در مورد حساسیت رشته و زمینه کاری شما به کنسولگری ارائه بدن. در این صورت صدور ویزا 3 هفته تا 1 ماه طول می کشه.

عین این مطلب رو مسیو لامبرت در جواب ایمیل استاد من نوشته بود. و فکر می کنم در مورد ویزای من این روند طی شد. البته مطمئن نیستم ولی استادم اطلاعات مربوطه رو فرستاده بود.
    این نکته رو من قبلا در این 100 صفحه ندیده بودم.
    امیدوارم همه دوستان سریعتر ار انتظار در بیان...
    من هم اطلاعات کاملم رو در نتایج سالهای گذشته نوشتم.
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid نمایش پست ها
    سلام

من تو رزومم نوشته بودم. در ضمن من یک سال هست که فارغ التحصیل شدم. خانم شبستری گفت که برای این یک سال حتماً باید یه چیزی بیاری چون نمیشه که بیکار بوده باشی. به نظرم کلاً اصلاً اهمیت نداره. هر چی کمتر تو رزومه بنویسید بهتره. اصلاً به نظرم نگاه نمیکنه فقط میخواد یه چیزی گفته باشه.

مثلاً همونطور که گفتم 2شنبه که به من زنگ زد که ویزام امادست، گفت یه نامه دیگه از خوابگاهت بیار که اگه الان بری هم خوابگاه رو داری. خوابگاه هم ایمیل من رو دیر جواب داد و من دیروز دقیقاً همون نامه ی اولیه که خوابگاه بهم داده بود رو دوباره دادم!

امروز هم خوشبختانه رفتم و ویزام رو گرفتم. جمعه هم اگه خدا بخواد دارم میرم پاریس.

اطلاعاتم تو قسمت نتایج سال های گذشته هست.

موفق باشید
    آقا ممنون از راهنماییت
    امیدوارم موفق باشی ، ما هم از موفقیت شما خوشحال می شیم
    وقتی رفتی اون طرف بچه های فروم را فراموش نکن

Junior Member

بچه ها دیگه کسی تو فروم هست که برای ترم سپتامبر درخواست ویزا داده باشه و هنوز نتیجه معلوم نباشه؟

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Siavash_ نمایش پست ها
    بچه ها دیگه کسی تو فروم هست که برای ترم سپتامبر درخواست ویزا داده باشه و هنوز نتیجه معلوم نباشه؟
    بله من با اینکه از لندن تقاضا کردم الان 22 روزه که منتظرم و قرار بود که 5 روزه جواب بدند. من اگر تا هفته دیگه جواب ندند پرونده رو کنسل میکنم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Raspina_Bio نمایش پست ها
    سلام ذوست عزیز...
    بله قبول می کنه....الان آدرس دانشگاه رو بنویس ولی موقع صدور ویزا باید یه نامه رسمی از خوابگاه یا استادت مبنی بر اینکه جای سکونت تو اونجا مشخص شده ببری...من دیروز بهم زنگ زدن که جواب ویزام اومده و کپی بلیط و نامه محل سکونتو خواستن که امروز بردم.
    Raspina_Bio عزیز
    ممنون از راهنماییت. خیلی خوشحالم که ویزات اومده و صمیمانه تبریک میگم. از اونجایی که شرایطم کمابیش به شما نزدیکه این خبر خیلی خوشحال کننده ای برا من هم هست. من فوق لیسانس فیزیک هستم و PhD از پاریس (LCPC) تو رشته ی material science-granular material پذیرش گرفتم. برای 17 اکتبر نوبت سفارت دارم و کمی نگران مصاحبه هستم. میشه بگی که سفارت چه جور سوالایی میپرسه و کلا چه چیزایی براشون مهمه؟ من می خوام یه بخش از تجربه کاریمو از CV حذف کنم که خیلی هم مهم نیست. این مشکلی ایجاد میکنه؟