درود بر .... اممممم .... نمی دونم....همه!!!
اولاً چرا از توانایی خود بچه های فوروم استفاده نمی کنید؟ کم دانشجوی کامپیوتر داریم اینجا؟ بهتر نیست حتی ویرایش تبلیغ هم با ما باشه و اون 99000 تومن بشه 120000 تومان؟
دوم اینکه طبق آمارهایی که همه می دونن هرچقدر تبلیغ کنی همون قدر در میاری بیاین یک یا دو بار در تلویزیون (حالا شبکه ش بماند) تبلیغ کنید...پولش با درآمدش در میشه اما اسم این سایت سر زبونا میوفته
سوم اینکه به نظر من خیلی حقیره این سایت با این وسعت فقط سه جا، واسه تبلیغ داره:1-بالای فروم2-پایین فروم3-در بین پستها! همه ما یه روزی کارمون به آژانس مسافر بری میوفته، کارمون به انتقال وجه و زبان و وکیل میوفته! خیلی شرکت ها هستند که بخوان اینجا تبلیغ کنند... پیشنهادم اینه: یه تاپیک اصلاً کلاً مخصوص تبلیغات در نظر بگیرین(یه جورایی مثه معرفی اساتید)... و حتی نظر سنجی هم بشن... چه عیبی داره؟ واقعاً معرکه میشه... اون شرکت وقتی میاد می بینه همه مشتری هاش ناراضی اند یا برخوردشو بهتر می کنه، یا جمع می کنه میره پی کارش و شرکت بهتر میاد جاش...و بچه ها هم راضی ترند...و راندمان بالا میره
چهارم اینکه تا الان که من دارم این پست رو میدم (اگه بگیریم 13 تایی که پول نمی دن با 10 تایی که 50 تومن می دن در بشه) 49 نفر بطور میانگین دوست دارن که 10 تومن پول بدن... و خودشونو مدیون سایت می دونن... در قبال هزینه دو تا سرور مقدار ناچیزیه اما 490 هزار تومانم نسبتاً پول کمی نیست... و این 49 نفر هم هیچ توقعی وادعایی بعد از پرداخت این پول نخواهند داشت...پس شماره حساب اعلام کنید(این افراد مختارند)
پنجم اینکه هرکسی که این پست رو می خونه... بلا شک یا ID یاهو یا جی میل یا FB حتماً داره... خیلی خیلی خیلی راحت می تونه این پیج رو شر کنه واسه همه...یا اصلاً میل کنه... خیلی ها به این سایت مدیونن؛وخیلی ها دوست دارن که خارج شن...
ششم اینکه یکی از دوستان من در فروم نو اندیشان عضو هست(اونجا هم مثه اینجا شلوغه) میگه دارن سایت رو پولی می کنن... یه جورایی سیستم Premium... بعضی جاها افراد خاص حق دسترسی دارند...من نمی دونم واقعاً این قدر این کار نشدنیه؟
بازهم همه این حرفا نظر من بود...
موفق باشی بابک جان
پ.ن: اینم اضافه کنم، من یه روز خواستم کل فورم رو دانلود کنم با سرعت من(2MB) از صبح تا ظهر دانلود نشد همش بیخیال شدم...خود فضای سایت به کنار اگه بیایم Attach هارو یه جا جمع کنیم(از کتاب های درسی هر رشته گرفته تا کتاب های مجانیه IELTS و iBT و GRE و ...وهمه و همه) و یه اکانت(مثه رپید شر) صادر کنید و بعد هرکی فایل خواست شارژ کنه...
حرفایی که می زنم خیلی رویایی و دور از ذهن تو ایران...اما شدنیه...
علاقه مندی ها (Bookmarks)