صفحه 207 از 1371 نخستنخست ... 1071571971981992002012022032042052062072082092102112122132142152162172573077071207 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,061 تا 2,070 , از مجموع 13709

موضوع: نظرسنجی در مورد ایمیل های دریافتی از اساتید

Senior Member sara123 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : جواب این ایمیل استاد را چه باید داد؟ نظر شما در مورد این ایمیل چیست؟

خواهشا زود جواب بدین
    استاد این ایمیل را دیشب واسه من داده. اما چون من GRE داشتم چک نکردم و الان چک کردم . 8 تا سوال پرسیده اگه فردا جواب بدم دیر میشه؟ براش ایمیل بدم بگم فردا جواب می دم؟
    تو رو خدا زود بگین می ترسم بپره
    Dear Sara,

Thank you for your e-mail and your interest for my lab.

I am looking for PhD students (I currently don't have any student). I will probably have a PhD student coming from Iran starting in July 2011, but I need one or two more. Your CV looks great, and I have few questions:
    گفته بک گراندت در زمینه ی انتقال حرارت تشعشعی چیه ؟
    من فقط یه درس تو ارشد پاس کردم
    حالا چی جوابش رو بدم؟
    دو تا مبحث دیگه هم گفته که من تا حالا نشنیدم...در مورد اونا چی بگم؟

ویرایش توسط sara123 : October 23rd, 2010 در ساعت 05:49 PM
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

Member Renegade آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Bioinformatics

پیش فرض پاسخ : جواب این ایمیل استاد را چه باید داد؟ نظر شما در مورد این ایمیل چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sara123 نمایش پست ها
    خواهشا زود جواب بدین
    استاد این ایمیل را دیشب واسه من داده. اما چون من GRE داشتم چک نکردم و الان چک کردم . 8 تا سوال پرسیده اگه فردا جواب بدم دیر میشه؟ براش ایمیل بدم بگم فردا جواب می دم؟
    تو رو خدا زود بگین می ترسم بپره
    Dear Sara,

Thank you for your e-mail and your interest for my lab.

I am looking for PhD students (I currently don't have any student). I will probably have a PhD student coming from Iran starting in July 2011, but I need one or two more. Your CV looks great, and I have few questions:
    گفته بک گراندت در زمینه ی انتقال حرارت تشعشعی چیه ؟
    من فقط یه درس تو ارشد پاس کردم
    حالا چی جوابش رو بدم؟
    دو تا مبحث دیگه هم گفته که من تا حالا نشنیدم...در مورد اونا چی بگم؟

دوست عزیز اصلا عجله نکن، چون عجله کردن باعث ایجاد اشتباهاتی می شه که می تونه تو نتیجه کارت خیلی تاثیر بذاره. سعی کن جواب هایی که میده بهتر باسن تا این که بخوای زود جواب بدی.
    به نظر من اگر با صداقت به سوال هاش جواب بدی بهترین راه حل و انتخاب کردی. هر چه که هست و خال و مخلصانه بگو

Junior Member

سلام،
    من به يكي از استادا ميل زدم كه استاديكي از دانشگاه هاي خوب آمريكاييست،اين جواب داد:
    Thanks so much for contacting me. I am currently working at University of Michigan Shanghai Jiaotong Joint Institute in Shanghai, China. I am looking for good physics students, such as yourself, and am interested in supervising your doctoral work. If you would like to know more, please let me know if you can to have a phone conference sometime in the near future.
    بعد من ازش پرسيدم كه من دانشگاه چين مي پذيره يا آمريكا،مدركم مال كجا مي شه؟چون ظاهرا ايشون براي پست اونجا هستند،اينطور جواب دادن:
    I am interested in continuing projects in a number of areas including:....
    If you apply to our program, your eventual degree will be from Shanghai Jiaotong. The school is in Shanghai.
    I would be happy to consider giving you financial support as a RA, but that depends on the school and the strength of your application materials.
    If you would like to talk on the phone sometime, let's set up a time to do so.
    حالا به نظرتون من باهاش در تماس باشم؟برام شانسي ايجاد مي كنه كه بعدش براي ادامه برم آمريكا؟يا اين جور دوره ها فقط براي گذروندن دوره خودشون و هيچ ارزشي نداره؟

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    That you for your interest in doing research in my group. You have a interesting and relevant background in terms of our ongoing projects.

Unfortunately, I cannot accept you (or anyone) directly into my research group as part of our University’s Ph.D. Program. We have a multistepped process here that requires you to become a member our graduate program and chemistry department first. After that you are free to choose a research advisor.

I want to encourage you to apply. I will consider writing a recommendation letter to the department and graduate school for you based on your application.

Go to the admission page for the Graduate School of xxx for details.

xxxxxxxx

I must also tell you that funding for support graduate students is always uncertain and I cannot guarantee a position in my group, but I may have sufficient funds in a year or so, and I would certainly like to consider your application seriously.

Please feel free to write me if you have any questions or would like to discuss possibilities further.

Sincerely,

دوستان میشه بگید من جواب این استاد تو دانشگاه آمریکا روو چی بدم؟ مثله اینکه بالاخره یکی پیدا شد هوا مارو داشته باشه... من 3 تا مقاله ام تو یه کنفرانس استرالیا واسه پوستر اکسپت شد و تو پروسدینگ اومد و البته من هنوز پولی نپرداختم و خوب معلومه که ویزا نمیتونم بگیرم.. حالا این استاده یکی از سخنرانهای این کنفرانس هست (20 روز دیگه) راهی واسه ارتباط بیشتر بنظرتون میرسه؟ با توجه به اینکه ایشون با جای خالی پوستر های من مواجه میشه!!!!
    آقا نیما من طبق فرمایش شما عمل کردم. از ایشون تشکر کردم و پرسیدم میتونم شمارو از فرایند اپلای آگاه کنم؟ و چه کارایی میتونم انجام بدم که شانس منو زیاد کنه واسه ادمیشن..؟؟ جواب ایشونو اینجا میزارم..

Sure, you can keep me informed of the progress of your application. You can write in your personal statement section that you are interested in working with me. Might help. Let me know when your application is submitted and I can probably write a support letter stating my interest.

Protect yourself. Apply to multiple places. Life is uncertain

خوب من تقریبا فکر میکنم شانسم اینجا خوب باشه.. رتبه دانشگاه 50 هست.. آقا نیما و دوستانی که تاحالا بسیار لطف داشتن بگن من درست فکر میکنم؟؟ ایشون دقیقا داره کاریو انجام میده که من تو دوره ارشدم انجام دادم

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

Dark Knight
    Behrang آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UNR, Mining Engineering & MBA

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    آقا نیما من طبق فرمایش شما عمل کردم. از ایشون تشکر کردم و پرسیدم میتونم شمارو از فرایند اپلای آگاه کنم؟ و چه کارایی میتونم انجام بدم که شانس منو زیاد کنه واسه ادمیشن..؟؟ جواب ایشونو اینجا میزارم..

Sure, you can keep me informed of the progress of your application. You can write in your personal statement section that you are interested in working with me. Might help. Let me know when your application is submitted and I can probably write a support letter stating my interest.

Protect yourself. Apply to multiple places. Life is uncertain

خوب من تقریبا فکر میکنم شانسم اینجا خوب باشه.. رتبه دانشگاه 50 هست.. آقا نیما و دوستانی که تاحالا بسیار لطف داشتن بگن من درست فکر میکنم؟؟ ایشون دقیقا داره کاریو انجام میده که من تو دوره ارشدم انجام دادم
    سلام به شما

ایشان دقیقا گفته که اپلای کن و شانس پذیرشت بالاست. من متوجه نمیشوم که مشکل شما الان کجاست؟ حتما توقع ندارید که ادمیشن بدون اپلای با ساپورت کامل برای شما بفرستند؟

اپلای کنید و زیاد ایمیل ندید و کلافش نکنید و سئوالات ناشیانه خدا نکرده نپرسید که شاید ناراحت شود. استاد پیدا کردن کمی هم مهارت ماهی گیری میخواد. بهترین کار این است که اپلای کنید. حتی احتیاج به ارسال ایمیل تشکر و از این کارها هم نیست که متاسفانه دانشجو های ایرانی از این کارها زیاد میکنند و استاد رابا کلی گرفتاری کلافه میکنند که طرف شاید به شما شک کند که واقعا دانشجو خوبی نیستید. در هر حال جواب بسیار خوبی است و با نامه ساپورت ایشان شما حتما پذیرش خواهید گرفت و اینجا در آمریکا هیچ کس به کسی گارانتی نمیدهد و ایشان گفته که شاید پول داشته باشد که کاملا درست جواب داده است. شانس خودتان را امتحان کنید و بعد اپلای و ارسال مدارک بهش اطلاع بدید و ازش بخواهید گه اگر مایل است چندین مقاله از کارهای اخیرش را برای شما بفرستد تا شما مطالعه کافی داشته باشید. در مود مقاله در استرالیا هم بگویید که برای مشکل مالی و ویزا نمیتوانید استرالیا برای ارائه بروید.

موفق و همیشه حرفه ای باشید!
    What Goes Around...Comes Around

Senior Member sara123 آواتار ها

یه استادی از من پرسیده ریاضی دوست داری یا نه؟ اگه بگم I love it غیر رسمیه؟ غلو نمی کنم واقعا همین طوره.
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

Banned
    رشته و دانشگاه
    Manufacturing Engineering

یه استادی از من پرسیده ریاضی دوست داری یا نه؟ اگه بگم I love it غیر رسمیه؟ غلو نمی کنم واقعا همین طوره.
    چه اشکالی داره! چند نمونه از خاطرات شیدائیت رو هم می تونی بیاری تو این زمینه. مثلا من تو دوم راهنمائی یادمه تا 3 شب مشغو ل ریاضی و طرح سوال بودم و اصلا خودم نفهمیده بودم!! تو این سن معمولا همه 9 شب لالا کردن
    بعد تازه یادمه یه قانون هم در مورد لگاریتم ها داده بودم، مطمئنم تا به حال بیان نشده بود، شاید اگه کاغذ رو گم نمی کردم جایزه نوبل ریاضی هم میگرفتم!! چون فرداش دیگه یادم نبود چی اثبات کردم و چجوری!!!!!

Junior Member

خوب بگید:
    I am enthusiastically interested

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    master of advanced business studies, K U Leuven

این یعنی چی؟؟؟؟ باید جواب بدهم؟؟ اصلا جوابش خوبه؟؟ یا از اوناس که سر کار میذارن!
    Thanks for your interest, I will contact you if there is a position within my group.

یک template هست!؟ جواب بدم؟ چی جواب بدم؟
    ویرایش توسط m_d6712 : October 25th, 2010 در ساعت 05:02 AM

Senior Member Simplex آواتار ها

آخه I love it معنايي رو منتقل نمي‌كنه.
    اگر جملات قبل و بعد استاد رو هم مي‌نوشتي مي‌شد فهميد كه منظورش از اين سوال چيه.

ببين، اگر هدفش اينه كه بدونه مي‌توني كار رياضي انجام بدي و مي‌خواد بدونه كه مي‌تونه تو رو توي پروژه‌ها و كارهايي كه مسائل رياضي داره وارد كنه يا نه بايد از تجربيات قبليت بگي، از نمره‌هات و اينكه علاقمند به حل مسائل پيچيده هستي و مي‌توني روابط رياضي را خوب تحليل كني و اين جور چيزا.

اگر مي‌خواد بدونه كه آيا مي‌توني از درس‌هاي رياضي نمره خوب بگيري و مي‌خواد بهت ta تو درس‌هاي رياضي پيشنهاد كنه بايد بگي كه تسلط خوبي توي حل مسائل كتاب‌هاي فلان و فلان داري و تا حالا چند بار حل تمرين برگزار كردي و اين جور چيزا.

اگر مي‌خواد بفهمه كه سواد رياضيت در چه حده و آيا مي‌تونه توي كارهاي تحقيقاتي كه توش رياضي داره (مثلا اگر رشته‌ات مكانيك و برق و اينجور رشته‌ها باشه) بهت اعتماد كنه و مي‌توني از پس يك مساله مهندسي با بار رياضي سنگين بربيايي، بايد بگي كه توي تحليل مسائل خيلي توانمندي و مي‌توني با فلان نرم‌افزار (مثلا متلب يا ميپل يا ميپل سيم) خيلي خوب كار كني و كدهاي عالي مي‌نويسي و توي ساده‌سازي و خطي سازي مسائل خيلي كار كردي و اين چيزا.

اگر هم داره كلا حال و احوال مي‌كنه كه مثلا "خب دخترم، بگو ببينم رياضي رو هم دوس داري يا نه" (كه به احتمال زياد بيكار نيست همچين كاري كنه،‌ مگر اينكه فاميلت باشه :دي) اونوقت براش از انجمن رياضي دانشگاه و گروه‌هاي رياضي و مجله‌ها و نمره‌هات و اينجور چيزا بگو.

به هر حال هيچ سوالي رو دست‌كم نگير، شايد همين سوال و جواب تو روي تصميم‌گيريش اثر مهمي داشته باشه. حتي اگر لازمه ازش دوباره بپرس كه منظورش دقيقا چي بوده و بعدا جواب بده. هميشه مي‌توني يك سوال رو بعدا جواب بدي اما اگر جواب بدي (bad) بدي نمي‌شه درستش كرد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)