منم به این نتیجه رسیدم که عشق فرانسه شما رو یه کم از واقع بینی دور کرده دوست عزیز.
دوست عزیز من نفهمیدم چطوری به این نتیجه رسیدی که چیزهای مفت الکی گرون هستند؟ کلا دو سه نفر تونستند با این سرعت ویزا بگیرندو همه کلی معطل شدند. جدا از رفتارهای بسیار زشت سفارت فرانسه چه در ایران و چه در انگلیس که اعصاب من رو خورد کرد شما تو انگلیس میتونی به خود افسر ویزا ایمیل بزنی و اگر اشتباه کنه کلی ازت معذرت خواهی میکنند ولی این فرانسویها فکر میکنند چه خبره و به هیچ کس پاسخگو نیستند.. همین الان یه هفته است که یه سری جواب اومده ولی سفارت خبر نمیده. در حالیکه انگلیس الان از ابوظبی بین دو تا ده روز داره جواب ویزای دانشجویی میده و هیچ کس اینطوری علاف نیست. منم یه زمانی مثل شما عشق فرانسه بودم ولی الان حالم ازشون بهم میخوره و شهروندی دو ساله رو هم دیگه نمیخوام. وقتی ویزایی که قرار بود 5 روزه صادر بشه 38 روز صادر میشه پس شهروندی دو ساله هم احتمالا 5 سال طول خواهد کشید و من تا اون موقع شهروندی انگلیس رو گرفتم. البته قبول دارم که شهریه نداشتن و کمک های دولت واقعا انگیزه های مهمی هستند ولی خوب گفتم چیزی الکی گرون نیست.
شما هم به جای امید دادن الکی به خودت برو تاپیک ویزای انگلیس رو هم ببین و بعد بیا مقایسه کن. تازه ویزا بگیری اول کاره و بعدش باید با بوروکراسی مزخرف فرانسه سر و کله بزنی. همین تاپیک رو هم چه امسال و چه سال قبل رو ببین و بشمر چند نفر زیر 20 روز گرفتند تا ببینی کی داره غلو میکنه. از اون طرف برو تاپیک ویزای سوئد و نروژ و هلند و اینا رو ببین که اصلا دیگه دو ماهه خبری نیست چون همه سر فرصت ویزا گرفتندو رفتند ولی کشورهایی مثل فرانسه، المان، اسپانیا و ایتالیا به دلیل مشکلات شخصیتی جوامعشون دارند همه رو عصبی میکنند.
ایکاش میشد من ویزام رو میدادم به شما تا بری به مراد دل برسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)