صفحه 37 از 148 نخستنخست ... 27282930313233343536373839404142434445464787137 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 1480

موضوع: Erasmus Mundus - External Cooperation Window for Iran,Iraq,Yemen

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : Erasmus Mundus _External Cooperation Window for Iran, Iraq,Yemen

سلام
    من که هنوز درسمو تموم نکردم و 9 واحدم مونده میتونم با گرفتن یه نامه از دانشگاه که تا فلان تاریخ درسمو تموم میکنم اقدام کنم؟
    چون یکی از دوستان گفته باید دانشنامه داشت
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط m.a.a نمایش پست ها
    اگر هم اکنون در یکی از دانشگاه های Partner که لیستش توسایت هست درس میخونید Target Group 1 هستید،
    اگه از اونجا فارغ التحصیل شدید Target Group 2 هستید.
    غیر از اینها Target Group 3 هستید.
    فکر می کنم یه اشتباه کوچیکی توی توضیح این گروه ها رخ داده:
    TARGET GROUP 1: Currently registered student/staff at a partner University
    TARGET GROUP 2: Student or staff currently NOT registered at a partner university / Other
    TARGET GROUP 3: Refugee
    توضیحات به این نحوه که دانشجو یا فارغ التحصیل هر دانشگاهی غیر از لیست و نیز فارغ التحصیلان دانشگاههای لیست در Target Group 2 هستند.

دوستان کسی هست که از طریق این برنامه بورس گرفته باشه و بعد خواسته باشه انصراف بده (حالا به هر دلیلی) ؟ اصولا این کار امکان پذیر هست؟ پیامد هاش چی هست؟

ApplyAbroad Veteran
    m.a.a آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Golnar نمایش پست ها
    دوستان کسی هست که از طریق این برنامه بورس گرفته باشه و بعد خواسته باشه انصراف بده (حالا به هر دلیلی) ؟ اصولا این کار امکان پذیر هست؟ پیامد هاش چی هست؟
    شما با پذیرفته شدن در این دوره ها یه سری تعهدات رو باید قبول کنین مثلا اینکه بعد از تموم شدن دوره به کشورتون برگردید !! البته زیاد در مورد جزئیاتش نمیدونم ولی اگر کسی پذیرفته بشه باید یه سری فرم ها رو امضا کنه که حتما باید قبلش خوب و با دقت به مفادش توجه کنه.
    مثلا یکی از پیامدهاش میتونه پرداخت کل هزینه بورس باشه !

Member M.Rosa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biology(Cell development), Ferdowsi university

سلام دوستان
    چرا در مورد مدارکی که گفته باید فرستاده بشه توضیحی داده نشده؟! کسی میدونه شرایط هر کدوم از سندها باید چی باشه؟
    Life is too good to complain!

Junior Member

من گیج شدم بخش مشاوره تحصیلی سفارت فرانسه می گه برای هر دو اروپا و اراسموس 8 سه رشته می تونید اقدام کنید اما اینجا تو پست ها دوستان نوشتند از هر کدوم سه تا. ای میل هم زدم هنوز جوابی نیومده

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering,Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط elhamta نمایش پست ها
    من گیج شدم بخش مشاوره تحصیلی سفارت فرانسه می گه برای هر دو اروپا و اراسموس 8 سه رشته می تونید اقدام کنید اما اینجا تو پست ها دوستان نوشتند از هر کدوم سه تا. ای میل هم زدم هنوز جوابی نیومده
    ممنون میشم اگر جوابتون را به منم اطلاع بدید، اصلا نمی خوام شانسم را به خاطره اپلای در این برنامه در برنامه اراسموس اصلی کم کنم، چون رشته های این برنامه خیلی با فیلد من مرتبط نیست و فقط یه جورایی تیر آخر به حساب می آیند!!!!!

ApplyAbroad Veteran
    m.a.a آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط elhamta نمایش پست ها
    این متن ایمیلیه که به من جواب دادن:

Dear ...,

Thank you for your email and your interest in our programme.

Since Action 1 and Action 2 (which is in fact Erasmus Mundus lot 8) are two different programmes, you can apply individually for both. Indeed this means that you can apply for three different courses per programme - so in fact six like you mentioned. Please also note the following remark, found on the EU website:

Of course, if selected, you can participate only in one exchange, as you can receive only one grant.

Best regards,
    EM8 team

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering,Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط m.a.a نمایش پست ها
    این متن ایمیلیه که به من جواب دادن:

Dear ...,

Thank you for your email and your interest in our programme.

Since Action 1 and Action 2 (which is in fact Erasmus Mundus lot 8) are two different programmes, you can apply individually for both. Indeed this means that you can apply for three different courses per programme - so in fact six like you mentioned. Please also note the following remark, found on the EU website:

Of course, if selected, you can participate only in one exchange, as you can receive only one grant.

Best regards,
    EM8 team
    خیلی ممنون بابت جوابتون!!! پس با این حساب در شش رشته می تونیم اپلای کنیم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک،

سلام به دوستان
    این سایت بورسیه اراسموس داره و تا 10 ژانویه وقت داره البته مربوط به همه دنیاست
    http://www.imfse.ugent.be/index.asp