نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: مشکل ایجاد میشود؟

رأی دهندگان
9. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

2 22.22%
  • خیر

7 77.78%
صفحه 257 از 445 نخستنخست ... 157207247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267307357 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,561 تا 2,570 , از مجموع 4443

موضوع: آرشیو ارسال های قدیمی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : چه دانشگاهی را بر اساس شرایط من برای پذیرش و فاند پیشنهاد میکنید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Harrison نمایش پست ها
    ببین رفیق اینکه واسه استاد اونور دانشگاه فردوسی‌ با پیام نور فرق داره ‌یانه اصلا نباید برات مهم باشه،،،،،اگرهم باشه کاری‌ از دستت برنمیاد که. شما کار خودتو بکن
    شما باید تمام تلاشو انرژیتو بذاری واسه معدل،زبان جی آرای و مقاله،،حالا هر دانشگاهی که خوندی
    البته شریف و تهران یک مقدار فرق داران،،اما خوب دیگه به بقیش کار نداشته باش،،،،
    تحقیق کن رشته و دانشگاهی که می‌خوای چه نمراتی حدودا براش مهمه،،، مقدار زیادی هم مدارکی که فرستادی و پذیرشت بستگی به شانس هم داره اون سال
    ممنون از پاسخ و راهنماییتون جناب harrison

درسته که باید فقط تلاش کرد و به فکر دانشگاه و اینها نبود

اما اگر شانس گرفتن پذیرش برای من پایین باشه ، بیخیال پذیرش میشم ، چون خودتون که بهتر میدونید حداقل یک سال تلاش بی وقفه میخواد و اگر قرار باشه به احتمال زیاد
    با وضعیت من نتیجه نگیرم ، بهتر نیست انرژیم رو روی کارم تو همین ایران بزارم و وقتم رو تلف نکنم ؟

یکی از دوستانمون گفتتند شرایط من برای اروپا خوبه برای دکتری ؟ اطلاع دارم که هیچی قطعی نیست ، ولی احتمال هم از 5 درصد داریم تا مثلا 70 درصد برای من
    من حتی مطمئن نیستم مدرک دانشگاه پیام نور را قبول میکنند یا نه ...

امیدورم متوجه منظور بنده شده باشید

پیش فرض پاسخ : چه دانشگاهی را بر اساس شرایط من برای پذیرش و فاند پیشنهاد میکنید؟

سلام به دوستان
    من فوق لیسانس مهندسی برق قدرت دانشگاه مازندران با معدل 18.88 (19.02 بدون پایان نامه) هستم و تنها دو مقاله داخلی دارم و یک مقاله خارجی هم فرستادم اما هنوز پذیرش اون نیومده. زبان هم تافل IBT 84 شدم. من تجربه کاری و همچنین پایاننامه های کارشناسی و کارشناسی ارشد خوبی دارم. به نظرتون کجا می تونم پذیرش بگیرم؟؟؟

ApplyAbroad Veteran
    tahahavakhor آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD in ISYS-Walton college of business- university of Arkansas

نقل قول نوشته اصلی توسط apply37 نمایش پست ها
    ممنون از پاسخ و راهنماییتون جناب harrison

درسته که باید فقط تلاش کرد و به فکر دانشگاه و اینها نبود

اما اگر شانس گرفتن پذیرش برای من پایین باشه ، بیخیال پذیرش میشم ، چون خودتون که بهتر میدونید حداقل یک سال تلاش بی وقفه میخواد و اگر قرار باشه به احتمال زیاد
    با وضعیت من نتیجه نگیرم ، بهتر نیست انرژیم رو روی کارم تو همین ایران بزارم و وقتم رو تلف نکنم ؟

یکی از دوستانمون گفتتند شرایط من برای اروپا خوبه برای دکتری ؟ اطلاع دارم که هیچی قطعی نیست ، ولی احتمال هم از 5 درصد داریم تا مثلا 70 درصد برای من
    من حتی مطمئن نیستم مدرک دانشگاه پیام نور را قبول میکنند یا نه ...

امیدورم متوجه منظور بنده شده باشید
    برای ارزیابی مدرک شما به مهر وزارتخانه توجه میشه و توی پروسه های روال مند این که شما پیام نور خوندید قاعدتا نمیتونه مهم باشه( البته من اطلاع ندارم که توی مدرکتون اینکه دوره غیرحضوری و distance learning هستش اشاره بهش میشه یا نه که این خیلی قضیه مهمیه). اینم در نظر داشته باشید که بعضی از دانشگاهها به خصوص توی امریکا از دانشجوهای ایرانیشون در باره اعتبار دانشگاههای اپلیکنتهاشون نظر میگیرن گاها. ضمنا در قسمت نتایج پذیرش عده زیادی رو می بینید که با مدرک پیام نور پذیرش گرفتن.
    در اخر هم باید بهتون بگم که ارزیابی شانس پذیرش بر اساس معدل، سابقه اکادمیک و نمرات تستها هستش و کسی مطلقا نمیتونه یه عدد به عنوان شانمس شما اعلام کنه. بودن کسایی که با پروفایل عالی از همه جا ریجکت شدن و البته کسایی که با پروفایلهای پایینتر تونستن پذیرش بگیرن

ApplyAbroad Veteran
    Mehdi.Chem.Eng آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering, Australia

نقل قول نوشته اصلی توسط nasim1446 نمایش پست ها
    سلام به دوستان
    من فوق لیسانس مهندسی برق قدرت دانشگاه مازندران با معدل 18.88 (19.02 بدون پایان نامه) هستم و تنها دو مقاله داخلی دارم و یک مقاله خارجی هم فرستادم اما هنوز پذیرش اون نیومده. زبان هم تافل IBT 84 شدم. من تجربه کاری و همچنین پایاننامه های کارشناسی و کارشناسی ارشد خوبی دارم. به نظرتون کجا می تونم پذیرش بگیرم؟؟؟
    باتوجه به نمره تافلتون طرف اغلب دانشگاهای کانادا، استرالیا و انگلیس نمیتونید برید
    البته بعضی از دانشگاهایی که نمره زبان بالاتری هم میخوان ممکنه waive کنن ولی اون در صورتیه که مثلا مقاله های توپ داشته باشی که متاسفانه نداری واسه همین بهتره بیشتر دنبال دانشگاههای کشورای غیر انگلیسی زبان بگردی که بهرحال اکثرا (بخصوص اروپا) به مقاله کار دارند و بعد معدل که خدارو شکر معدلتون خوبه البته معدل لیسانس هم اهمیت داره ولی خوب فوق خیلی مهمتره
    به نظر من اگه بتونی زبانتو به 90 برسونی شرایطت خیلی بهتر میشه

ApplyAbroad Editor
    masoudjoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ph.D. , Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط nasim1446 نمایش پست ها
    سلام به دوستان
    سلام دوست عزیز
    با مشخصات شما:
    دانشگاه های مالزی حتما پذیرش میگیرید
    اگه بخوای بورس بگیری هند و سنگاپور بورس هم میدند
    اگه به فکر آسیا نیستید همونطور که آقا مهدی گفتند اروپا گزینه ی خوبیه
    نمره ی زبانتون رو هم به ibt محدود نکنید به آزمونهای دیگه زبان هم فکر کنید نتیجه میده

موفق باشید
    کمک به کودکان سرطانی
    ارسال پست تنها به منظور تشکر و یا تبریک برخلاف قوانین فروم می باشد؛ به این منظور لطفا از دکمه ی +/- در زیر نام کاربری استفاده نمایید.
    مــا در پیــالـه عکس رخ یار دیده ایم

ApplyAbroad Veteran
    Mehdi.Chem.Eng آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط masoudjoon نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    با مشخصات شما:
    دانشگاه های مالزی حتما پذیرش میگیرید
    اگه بخوای بورس بگیری هند و سنگاپور بورس هم میدند
    اگه به فکر آسیا نیستید همونطور که آقا مهدی گفتند اروپا گزینه ی خوبیه
    نمره ی زبانتون رو هم به ibt محدود نکنید به آزمونهای دیگه زبان هم فکر کنید نتیجه میده

موفق باشید
    آره موافقم اگه IELTS بدید با توجه به اینکه iBT نمرتون 84 شده حتما 6.5 میاری که واسه همه استرالیا ، و اغلب انگلیس و خیلی از کانادا کافیه

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shahsavari_m نمایش پست ها
    سلام.
    من لیسانس مهندسی شهرسازی از دانشگاه آزاد،معدلم حدود15.4 هست.مقاله متاسفانه ندارم.چند تا مدرک فنی حرفه ای دارم.در تلاشم که Ielts و تو تابستون بگیرم.واسه 6.5 دارم تلاش میکنم.برای ارشد هم میخوام برای Environmental Engineering اقدام کنم.ترجیحا اروپا مد نظرمه و دانشگاههای رایگان.فنلاند هم مد نظرمه.دانشگاههای پ.لی هو با فاند بالای 50% هم خوبه.
    حالا به نظرتون با این شرایط کجا ها میتونم پذیرش بگیرم؟
    مر30
    همون فنلاند انتخاب خوبیه با شرایط شما.... فقط دانشگاه هلسینکی رو بیخیال شو که معدلت رو خیلی تحویل نمیگیرن!!
    دانشگاه پلی تکنیک میلان هم داره این رشته رو و آلمان هم میتونی یه سرچی بکنی...
    کلا رشته ای هست که زیاد ارائه میشه و شانست خوبه توش....
    موفق باشی....
    دانشگاه واسا : http://www.applyabroad.org/forum/sho...A7%D9%87-VAASA
    این حساب کاربری از 28 فبریه غیر فعال میشود.

Junior Member

سلام به همه دوستان
    من دانشجوی فوق ترم ۳ نانو مواد با معدل ‍۱۸ هستم. لیسانس متالورژی امیرکبیر خوندم معدل ۱۳.۵. تافل ۵۷۰ کاغذی و ۸۵ اینترنتی دارم.
    ۱-به نظر شما امسال می تونم فاند بگیرم؟ یا اگه مقاله داشته باشم و سال دیگه اقدام کنم بهتره؟
    ۲- اگه امسال اقدام کنم و پذیرش نگیرم برای سال دیگه که بخوام اقدام کنم تاثیر منفی داره؟
    ۳- با این شرایط کانادا بهتره یا اروپا؟
    ممنون از داهنماییتون

ApplyAbroad Veteran
    Mehdi.Chem.Eng آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط NK نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    من دانشجوی فوق ترم ۳ نانو مواد با معدل ‍۱۸ هستم. لیسانس متالورژی امیرکبیر خوندم معدل ۱۳.۵. تافل ۵۷۰ کاغذی و ۸۵ اینترنتی دارم.
    ۱-به نظر شما امسال می تونم فاند بگیرم؟ یا اگه مقاله داشته باشم و سال دیگه اقدام کنم بهتره؟
    ۲- اگه امسال اقدام کنم و پذیرش نگیرم برای سال دیگه که بخوام اقدام کنم تاثیر منفی داره؟
    ۳- با این شرایط کانادا بهتره یا اروپا؟
    ممنون از داهنماییتون
    سعی کن نمره زبانت رو بهتر کنی و سال دیگه با مقاله اقدام کنی

Member doublin2000 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    BS -GIS- MBA

من مهندسی معدن خوندم ولی معدلم خوب نیست 13 و زبان هم mche دارم گفتم ارشد MBA بخونم به نظر شما کدوم کشور و دانشگاه می تونم و بهتره برم؟(هر جای دنیا فرقی نداره چون من آخرش می خوام برم از یه کشور خوب بعد تحصیل اقامت بگیرم)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)