نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: مشکل ایجاد میشود؟

رأی دهندگان
9. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

2 22.22%
  • خیر

7 77.78%
صفحه 258 از 445 نخستنخست ... 158208248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268308358 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,571 تا 2,580 , از مجموع 4443

موضوع: آرشیو ارسال های قدیمی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : چه دانشگاهی را بر اساس شرایط من برای پذیرش و فاند پیشنهاد میکنید؟

سلام
    من رشته م مکانیکه. امیرکبیر خوندم. رزومم خوب نیس. کجاها شانس پذیرش دارم به نظرتون؟ بیشتر دوس دارم اروپا برم...
    معدل کل: 14.02
    معدل دو سال آخر: 15
    میخوام ترجیحا energy managementو energy engineering بخونم
    تافل هنوز ندادم, اما فک کتنم بتونم بالای 90 شم حداقل....
    با تشکر

ApplyAbroad Veteran
    Royal2009 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : چه دانشگاهی را بر اساس شرایط من برای پذیرش و فاند پیشنهاد میکنید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط doublin2000 نمایش پست ها
    من مهندسی معدن خوندم ولی معدلم خوب نیست 13 و زبان هم mche دارم گفتم ارشد MBA بخونم به نظر شما کدوم کشور و دانشگاه می تونم و بهتره برم؟(هر جای دنیا فرقی نداره چون من آخرش می خوام برم از یه کشور خوب بعد تحصیل اقامت بگیرم)
    کانادا معدل بالای 16 و برخی هم ممکنه 15 بخوان
    شما با نمره زبان ،مقاله می تونید ضعف معدل پوشش بدید
    اروپا گزینه اولتون باشه
    البته ارشد فاند خیلی سخت می دهند!
    گزینه بعدی شما خواندن ارشد در ایران و بالا بردن معدل و مقاله است در نتیجه واسه دکترا شانس فاند افزایش می یابد
    موفق باشید
    هیچ به فردا نیاندیش!!..فردا اندیشه ای برای خود دارد!!..رنج هر روز برای آن روز کافی است!!..

ApplyAbroad Veteran
    Royal2009 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa_etz نمایش پست ها
    سلام
    من رشته م مکانیکه. امیرکبیر خوندم. رزومم خوب نیس. کجاها شانس پذیرش دارم به نظرتون؟ بیشتر دوس دارم اروپا برم...
    معدل کل: 14.02
    معدل دو سال آخر: 15
    میخوام ترجیحا energy managementو energy engineering بخونم
    تافل هنوز ندادم, اما فک کتنم بتونم بالای 90 شم حداقل....
    با تشکر
    کشورهای حوزه اسکاندیناوی نروژ،سوئد و..و البته آلمان ،ایتالیا هم در نظر داشته باشید.
    مقاله هم بدهید خیلی شرایطتتون بهتر خواهد شد
    هیچ به فردا نیاندیش!!..فردا اندیشه ای برای خود دارد!!..رنج هر روز برای آن روز کافی است!!..

Junior Member

من پروژه کارشناسیم خوب بوده. اولین بار بوده که تو ایران انجام میشده، اما چون تازه دفاع کردم وقت نمیکنم مقاله ش کنم تا یه ماه دیگه. تو sopایم میتونم اینو بنویسم؟
    میتونم روش کار کنم یه مقاله ی داخلی بشه....

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. in Photogrammetry & Remote Sensing engineering K. N. Toosi University of Technology

من لیسانس عمران-نقشه برداری دانشگاه اصفهان ام
    GPA B.S= 13.8
    فوق لیسانس دانشگاه خواجه نصیر توی همون رشته خودم، شاخه Remote Sesning
    GPA M.S= 16.8
    Thesis grade=20
    پارسال یه امتحان TOEFL و GRE دادم که از نتیجه اش راضی نبودم و امسال دوباره امتحان دادم و هنوز جوابش نیومده
    Last-TOEFL Grade=85
    Last-GRE Grade=1060
    2 Published International Journal Paper
    1 Accepted ISI paper
    من با این شرایط نه چندان درخشانم، فکر میکنید به کدوم دانشگاه های آمریکا درخواست بدم که بتونم پذیرش با فاند بگیرم؟

ApplyAbroad Veteran
    sahand_a آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa_etz نمایش پست ها
    من پروژه کارشناسیم خوب بوده. اولین بار بوده که تو ایران انجام میشده، اما چون تازه دفاع کردم وقت نمیکنم مقاله ش کنم تا یه ماه دیگه. تو sopایم میتونم اینو بنویسم؟
    میتونم روش کار کنم یه مقاله ی داخلی بشه....
    به نظر من مقاله‌ داخلی‌ خیلی‌ تاثیر گذار نیست. داخل SoP میتونید ذکر کنید اما اگه مقاله داخلی‌ بدید اینطور نیست که شانستون خیلی‌ افزایش پیدا کنه.
    در اروپا برای اپلای master در کشور‌های ایتالیا، آلمان، و اسکاندیناوی برای دانشگاه اپلای می‌کنید و به استادا میل نمیزنید. بنابرین معدل رو بیشتر نگاه می‌کنن تا مقاله.
    اما کلا به نظر من شانستون برای پذیرش در اروپا خوبه. بستگی داره که کجا اپلای کنید. هلند که نمیتونید fund بگیرید اما پذیرشو احتمال خیلی‌ زیاد میگیرید. italy هم همینطور. آلمان هم یه خورده سخت تر میگیره اما از دانشگاههای متوسطش شانس دارید. نروژ و فنلاند فکر کنم امسال خیلی‌‌ها اپلای کنن با توجه به اینکه سوئد پولی‌ شده، که این شانستون رو پایین میاره.

ApplyAbroad Veteran
    sahand_a آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ani_ht62 نمایش پست ها
    من لیسانس عمران-نقشه برداری دانشگاه اصفهان ام
    GPA B.S= 13.8
    فوق لیسانس دانشگاه خواجه نصیر توی همون رشته خودم، شاخه Remote Sesning
    GPA M.S= 16.8
    Thesis grade=20
    پارسال یه امتحان TOEFL و GRE دادم که از نتیجه اش راضی نبودم و امسال دوباره امتحان دادم و هنوز جوابش نیومده
    Last-TOEFL Grade=85
    Last-GRE Grade=1060
    2 Published International Journal Paper
    1 Accepted ISI paper
    من با این شرایط نه چندان درخشانم، فکر میکنید به کدوم دانشگاه های آمریکا درخواست بدم که بتونم پذیرش با فاند بگیرم؟
    سلام
    به نظر من به رنک بالای ۱۰۰ فکر کنید. مقاله‌هاتون خوبه اما معدل شما یه کم پاینه. از بین همهٔ رنک‌ها اپلای کنید. ۱۰۰،۲۰۰،۳۰۰...
    البته این نظر من هست! اگه الان ماسلن رنک ۲۵۰ اپلای کنید بدن ممکن پیش خودتون فکر کنید که از ۱۰۰ هم میتونستید بگیرید.
    در ضمن نمرهٔ gre بسیار بسیار تاثیر گذره! ایشالا که بالای ۱۲۰۰ بشوید...

Member doublin2000 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    BS -GIS- MBA

نقل قول نوشته اصلی توسط Royal2009 نمایش پست ها
    کانادا معدل بالای 16 و برخی هم ممکنه 15 بخوان
    شما با نمره زبان ،مقاله می تونید ضعف معدل پوشش بدید
    اروپا گزینه اولتون باشه
    البته ارشد فاند خیلی سخت می دهند!
    گزینه بعدی شما خواندن ارشد در ایران و بالا بردن معدل و مقاله است در نتیجه واسه دکترا شانس فاند افزایش می یابد
    موفق باشید
    چرا اروپا اروپا بهتره گزینه اولم باشه؟
    منم می خوام همین کارو بکنم و رزوممو بهتر کنم ولی نه در ایران در فیلیپپین نظر شما چیه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

من نتونستم کانادا استادی را پیدا کنم. میخوام واسه سه دانشگاه اونجا اپلای کنم. با شرایط زیر به نظرتون کجاها اپلای کنم. پول هم میخوام.
    فوق لیسانس سیالات از صنعتی اصفهان، لیسانس از دولتی شهرستان
    معدل فوق: 17.53
    معدل لیسانس:17.23
    تافل: 627/5
    مقاله: 1 کنفرانس، 1 سابمیت، 2 under preparation
    سابقه کار صنعتی: 3سال و 7 ماه
    gre: 1060

ApplyAbroad Veteran
    Royal2009 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط doublin2000 نمایش پست ها
    چرا اروپا اروپا بهتره گزینه اولم باشه؟
    منم می خوام همین کارو بکنم و رزوممو بهتر کنم ولی نه در ایران در فیلیپپین نظر شما چیه؟
    خوب کانادا معدلتون کمه
    واسه آمریکا رزومتون باید قوی باشه
    در مورد سوال دوم ایران بهتر از فیلیپین از نظر من، ولی بازم تصمیم با خودتون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)