نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: مشکل ایجاد میشود؟

رأی دهندگان
9. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

2 22.22%
  • خیر

7 77.78%
صفحه 259 از 445 نخستنخست ... 159209249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269309359 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,581 تا 2,590 , از مجموع 4443

موضوع: آرشیو ارسال های قدیمی

ApplyAbroad Veteran
    Royal2009 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : چه دانشگاهی را بر اساس شرایط من برای پذیرش و فاند پیشنهاد میکنید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Shed نمایش پست ها
    من نتونستم کانادا استادی را پیدا کنم. میخوام واسه سه دانشگاه اونجا اپلای کنم. با شرایط زیر به نظرتون کجاها اپلای کنم. پول هم میخوام.
    فوق لیسانس سیالات از صنعتی اصفهان، لیسانس از دولتی شهرستان
    معدل فوق: 17.53
    معدل لیسانس:17.23
    تافل: 627/5
    مقاله: 1 کنفرانس، 1 سابمیت، 2 under preparation
    سابقه کار صنعتی: 3سال و 7 ماه
    gre: 1060
    بهتره استاد پیدا کنید بدون استاد شانستون واسه فاند خیلی کمه
    3 تا هم کمه بچه ها اکثرا 10 تا اپلای می کنند اونم نه یک کشور چند تا قاره و کشور

موفق باشید
    ویرایش توسط Royal2009 : November 17th, 2010 در ساعت 05:55 PM
    هیچ به فردا نیاندیش!!..فردا اندیشه ای برای خود دارد!!..رنج هر روز برای آن روز کافی است!!..

ApplyAbroad Veteran
    Royal2009 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : چه دانشگاهی را بر اساس شرایط من برای پذیرش و فاند پیشنهاد میکنید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Jacky نمایش پست ها
    میشه در مورد شانس پذیرش منم نظر بدین:

لیسانس برق، فردوسی، معدل 17.3،(دو سال آخر 18.5) 1 مقاله کنفرانس.
    فوق برق، شریف (ترم 5) ، معدل 15 بدون مقاله!
    تافل 100
    GRE: 360/800/3

فکر می کنید برای آمریکا شانس دارم؟
    اروپا چه طور؟
    شانس که همیشه وجود داره
    بودند کسانی که بدون مقاله هم رفتند و تعدادشون هم کم نیست نتایج پذیرش را ببینید.
    سعی کنید مقاله کنفرانستون رو واسه یک ژورنال بفرستید
    و تلاش کنید که آیا ممکنه مقالات بیشتری از پایان نامتتون بکشید بیرون.
    حتی به نظر من امکانش هست اگه وقت بگذارید یک مقاله مروری در مورد موضوع تزتون پایان نامتتون چاپ کنید(بله در دوره ارشد بودند که مقاله مروری دادند ولی خوب باید وقت بگذارید البته استادبا تجربه هم باشه یعنی با هم کاری اون نبود تنهایی)
    کانادا و استرالیا هم به گزینه هاتون اضافه کنید.
    پایدا ر باشید
    هیچ به فردا نیاندیش!!..فردا اندیشه ای برای خود دارد!!..رنج هر روز برای آن روز کافی است!!..

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Royal2009 نمایش پست ها
    شانس که همیشه وجود داره
    حتی به نظر من امکانش هست اگه وقت بگذارید یک مقاله مروری در مورد موضوع تزتون پایان نامتتون چاپ کنید(بله در دوره ارشد بودند که مقاله مروری دادند ولی خوب باید وقت بگذارید البته استادبا تجربه هم باشه یعنی با هم کاری اون نبود تنهایی)
    پایدا ر باشید
    مرسی
    مقاله که امکانش هست اما به اپلای امسال نمیرسه. من یک تز کاملا" عملی انتخاب کردم (خود کشی محض) اونقدر کار آزمایشگاهیش زیاد بود که نتایج دیر دراومد و قاعدتا شاید تو زمستون چاپ بشن. چون مشکل سربازی دارم خواستم با این شرایط هم اپلای کنم که نمونم سال بعد...

کانادا که اکثر دانشگاهای خوبش (ubc, toronto, waterloo ) معدل بالای 16 می خوان.
    به استرالیا فکر نکرده بودم....

Banned

شانس که همیشه وجود داره
    پایدا ر باشید
    من این مسله جند تا مقاله از پروژه رو یه کم باز کنم :

دیشب یه استادی که جزو استاد های خوب در آمریکا بود ( رنک 30 ) به من گفت که فلان مقالت رو واسه من بفرست ! منم داشتم از شوق می مردم ! گفتم به به رفتم تاپ 30 ! حالا فکر می کنید چی کار کرد خوبه ! رفته مقاله رو گذاشته توی نرم افزار بعد واسه من لیک گذاشته که این کارت شبیه 2 نفر دیگست ! ( هست که هست توی دنیا N میلیارد آدم هستش حالا 2 تاشون هم این هم کار کردند! ) و بهتر به همون ها بگی کمکت کنن و واست فاند ردیف کنند ( اینم شب عید قربان ما بود مثلا) ! حالا قضیه از این قراره که این موضوعی که من کار کرده بودم با فازی یه مسله سنتی رو حل کرده بودم که اتفاقا موضوع دکتری یه بابایی توی آمریکا بودش ( توی Dynamic Programming) ولی خدایش از جمله های خیلی خوبی توش استفاده کرده بود که منم از همون ها استفاده کردم ! اون نرم افزار این ها هم دیده جمله ها شبیه هستش ایراد گرفته بود بدونه این که این استاده بره ببینه فرمول ها چی هستند و نتیجه گیری چی هستش ! اینکه از این پروژه تون 10 تا مقاله دربیارید خیلی خوبه اما یادتون باشه که این بلا سر شما نیاد !

ApplyAbroad Veteran
    Royal2009 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Jacky نمایش پست ها
    مرسی
    مقاله که امکانش هست اما به اپلای امسال نمیرسه. من یک تز کاملا" عملی انتخاب کردم (خود کشی محض) اونقدر کار آزمایشگاهیش زیاد بود که نتایج دیر دراومد و قاعدتا شاید تو زمستون چاپ بشن. چون مشکل سربازی دارم خواستم با این شرایط هم اپلای کنم که نمونم سال بعد...

کانادا که اکثر دانشگاهای خوبش (ubc, toronto, waterloo ) معدل بالای 16 می خوان.
    به استرالیا فکر نکرده بودم....
    خوب اشکال نداره در تماس با استادتون بگید که مقالاتی که از تزتون قراره بیرون بیاد در حال آماده شدن است
    یعنی یه جورایی in OR under preparation
    در ضمن کارتون عملی بوده اتفاقا نکته مثبتی حتما این قسمت را در سی ویتون پررنگ کنید که چه تکنیک یا روش هایی را کار کردید(درواقع یه جورایی تجربه کاریی دیگه)

ApplyAbroad Veteran
    Royal2009 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinab نمایش پست ها
    من این مسله جند تا مقاله از پروژه رو یه کم باز کنم :

دیشب یه استادی که جزو استاد های خوب در آمریکا بود ( رنک 30 ) به من گفت که فلان مقالت رو واسه من بفرست ! منم داشتم از شوق می مردم ! گفتم به به رفتم تاپ 30 ! حالا فکر می کنید چی کار کرد خوبه ! رفته مقاله رو گذاشته توی نرم افزار بعد واسه من لیک گذاشته که این کارت شبیه 2 نفر دیگست ! ( هست که هست توی دنیا N میلیارد آدم هستش حالا 2 تاشون هم این هم کار کردند! ) و بهتر به همون ها بگی کمکت کنن و واست فاند ردیف کنند ( اینم شب عید قربان ما بود مثلا) ! حالا قضیه از این قراره که این موضوعی که من کار کرده بودم با فازی یه مسله سنتی رو حل کرده بودم که اتفاقا موضوع دکتری یه بابایی توی آمریکا بودش ( توی Dynamic Programming) ولی خدایش از جمله های خیلی خوبی توش استفاده کرده بود که منم از همون ها استفاده کردم ! اون نرم افزار این ها هم دیده جمله ها شبیه هستش ایراد گرفته بود بدونه این که این استاده بره ببینه فرمول ها چی هستند و نتیجه گیری چی هستش ! اینکه از این پروژه تون 10 تا مقاله دربیارید خیلی خوبه اما یادتون باشه که این بلا سر شما نیاد !
    ای بابا خوب شما چرا همین چیزهایی که اینجا به ما می گید به اون استاده نگفتید، بهش بگید سوء تفاهم شده !

Banned

ای بابا خوب شما چرا همین چیزهایی که اینجا به ما می گید به اون استاده نگفتید، بهش بگید سوء تفاهم شده !
    می دونی چیه ؟ اون خانمه استاده راست می گفت ! من نباید این کارو می کردم ! در ضمن نگه داشتم امشب بهش ایمیل بزنم بگم که رفتم به اون ها گفتم و اون 2 نفر هم به من گفتند که بیام پیش شما از شما فاند و کمک بگیرم ! این استاده توی وب سایتش هم نوشته بود که دوست داره با آدم های اورجینال کار کنه وگرنه من مقاله های بهتر از اون رو توی رزومم داشتم که کاملا با فیلد کاریش یکی بود ! واسه Dean اون دانشگاه ایمیل می زنم می گم چون ایرانی بودم بهم فاند نمی خواین بدید ! اصلا اشکالی نداره ! می دونی چندتا استاده دیگه هستند که من می تونم به اون ها ایمیل بزنم تا شاید از من خوششون بیاد ! یه موقع دیدی ورداشت ایمیل زد به رئیس اون ژورناله که این مقاله دزدی هستش و این بابا به شما دروغ گفته ! اون وقت چی ؟ کلا بی خیال شم بهتره هر جند که دشب تا صبح خوابم نبرد از ناراحتی !

Member doublin2000 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    BS -GIS- MBA

خوب کانادا معدلتون کمه
    واسه آمریکا رزومتون باید قوی باشه
    در مورد سوال دوم ایران بهتر از فیلیپین از نظر من، ولی بازم تصمیم با خودتون
    اخه ایران این کنکور بیخود رو داره MBA هم کم می گیره Gmat هم امتحان نمی گیرن من می خوام برم یک دانشگاه آسون ترو رنگینگ پایین فیلیپین و یه معدل خیلی بالا بگیرم و چون می خوام بعد تحصیل اقامت بگیرم بره همین بعد ارشد دکترا حداقل می خوام همون کشور باشم که می خوام توش اقامت بگیرم
    که اقامت راحتتر بدن (ترجیحا استرالیا) برای همین فاند یا بورسم نشد حداقل یه جایی باشه که یکم کمک هزینه بدن یا ارزونتر باشه یا پذیرش خالی بدن حداقل به آدم حالا یه اشتباهی کردیم کارشناسی معدل کم شده معدل دیپلم و پیش دانشگاهیم 18 و فوق لیسانسم سعی می کنم همین حدود بشه ielto gmat بالا هم سعی می کنم بگیرم
    آخه معدل معیار غلطیه نه؟
    اگه آیکی مثلابره یه دانشگاه آسون مثلا آزاد بجای این سراسری سخت گیر بخونه معدلش بالا بشه اونها فرقی براشون نداره و در نظر نمی گیرن؟
    ویرایش توسط doublin2000 : November 17th, 2010 در ساعت 07:26 PM

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط doublin2000 نمایش پست ها
    اخه ایران این کنکور بیخود رو داره MBA هم کم می گیره Gmat هم امتحان نمی گیرن من می خوام برم یک دانشگاه آسون ترو رنگینگ پایین فیلیپین و یه معدل خیلی بالا بگیرم و چون می خوام بعد تحصیل اقامت بگیرم بره همین بعد ارشد دکترا حداقل می خوام همون کشور باشم که می خوام توش اقامت بگیرم
    که اقامت راحتتر بدن (ترجیحا استرالیا) برای همین فاند یا بورسم نشد حداقل یه جایی باشه که یکم کمک هزینه بدن یا ارزونتر باشه یا پذیرش خالی بدن حداقل به آدم حالا یه اشتباهی کردیم کارشناسی معدل کم شده معدل دیپلم و پیش دانشگاهیم 18 و فوق لیسانسم سعی می کنم همین حدود بشه ielto gmat بالا هم سعی می کنم بگیرم
    آخه معدل معیار غلطیه نه؟
    اگه آیکی مثلابره یه دانشگاه آسون مثلا آزاد بجای این سراسری سخت گیر بخونه معدلش بالا بشه اونها فرقی براشون نداره و در نظر نمی گیرن؟
    البته معدل خیلی هم معیار غلطی نیست...
    اما اینکه بعضی دانشگاه ها سخت میگیرن و معدل کلا پایین تره درسته و متاسفانه براشون خیلی فرقی نداره (من هم ازین موضوع ضربه خوردم)
    توی رزومت ذکر کن که میانگین معدل کلاست چقدر بوده (بعد از ذکر معدل خودت) شاید کمی کمک کنه اما خیلی فرقی نداره...
    موفق باشی
    دانشگاه واسا : http://www.applyabroad.org/forum/sho...A7%D9%87-VAASA
    این حساب کاربری از 28 فبریه غیر فعال میشود.

Member
    رشته و دانشگاه
    IT - Cleveland State

سلام دوستان،
    شرایط من بصورت زیر هست اگر ممکن هست راهنماییم کنید که کجا و چه دانشگاهی می تونم فاند بگیریم ( کشورش و دانشگاش زیاد واسم مهم نیست)

لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات IT از دانشگاه صنعتی شاهرود با معدل 14.5 معدل دروس اختصاصی 17.5 معدل 2 سال آخر 16.80
    ایلتس 7
    1 مقاله چاپ شده تو ژورنال ISI (ژورنالش زیاد مطرح نیست ولی خب اینترنشناله)
    دارای مدارک بین المللی MCITP و CCNA در شبکه
    دارای سابقه کار مرتبط بصورت پاره وقت 2 سال و تمام وقت 1 سال (با بیمه)
    در ضمن الان دارم ارشد امیرکبیر (مجازی) شبکه های کامپیوتری میخونم اما راضی نیستم و میخام برم خارج از ایران برای ادامه تحصیل

پیشاپیش از راهنمایی هاتون تشکر می کنم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)