سلام:
خواهش می‌کنم برای فاند باید بگم من دقیقا نمیدونم! دانشگاهی که من اقدام کردم،به بچه‌های Undergraduate (international) کمک مالی نمیداد. ممکن بعضی‌ از دانشگاه‌ها بدن ولی‌ مثل لیسانس نیست. من یکی‌ از دوستانی که توی همین سایت دیدم، از یکی‌ از بهترین دانشگاه‌ها (mti) پذیرش گرفته بود ولی‌ چند تا اختراع ٔاو ... داشت. دانشگاهم بهش یه کمک مالیی داده بود که دقیقا مثل بقیه نیست. بهت کمک می‌کنن تا جایی‌ که تو نتونی پول بعدی.( من دقیقا نمیدونم چجوریه ولی‌ مثل لیسانس نیس که هزینتو بدن) چیزی که من میدونم اینا که کمک مالی‌ برای Undergraduate محدوده ولی‌ میتونین برای بورسیه‌ها اقدام کنین. برای بورسیه هم بد از پذیرش در دانشگاه میتونین search کنین. همهٔ دانشگاه‌ها site برای بورسیه دارن.
من برتری خاصی‌ نداشتم.راستش حدود ۲۰ تا حکم ورزشی ٔاو ۴-۵ تا حکم نجوم داشتم،ولی‌ اصلا اینرو نشون ندادم که بخواد فرقی‌ بکنه! گفتم خیلی‌ سوالای basic پرسید.
به نظر من راستشو بگید. من خودم این کارو کردم!:د چون اینا data base اینا قویه!
میتونید این کارم بکنید ولی‌ من نکردم،دلیلم اوردم که توی کشور امکانات نیست. در هر حال عوض کردن رشته سخت نیست؛)
قانونه مشخص واضحی نداره که نداره که فکر کنید اگه این کار کارو بکنم جواب میده یا نمید. این جوری هم که میگن سخت نیست. حقیقتش اینه که ویزا گرفتن اسونترین مرحله ی که شما میگذرونین. تلاشتون رو بکیند،باقیشم بسپارید به خدا؛)

موفق باشید

Niloofar.