صفحه 28 از 197 نخستنخست ... 18192021222324252627282930313233343536373878128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 1967

موضوع: راهنمای نوشتن SOP و درخواست نمونه های آن(لطفا SOP‌خود را براي تصحيح قرار ندهيد)

Member
    رشته و دانشگاه
    تربیت مدرس

پیش فرض پاسخ : راهنمای نوشتن SOP و نمونه های آن

نقل قول نوشته اصلی توسط nel_m نمایش پست ها
    سلام به همگي
    من هر كار كردم نتونستم از اين فشرده تر كنم sop
    الان 600 تا كلمه است كه بايد نهايت 500 تا باشه
    ميشه نگاه كنيد نظر بدين. اگه اشكالي داشت حتما بگيد
    ممنون ميشم
    من متن شما رو خوندم و نظرم به این شکله:

1- اشتباه های گرامری خیلی زیادی داره
    2- محتوای یک SOP مناسب رو نداره. فقط تاریخچه زندگی توش بیان شده. خوانندگان متن اصلا براشون اهمیتی نداره که برادر شما چه رشته ای خونده، شما با یک تیکه کاغذ چیکار بلد بودی بکنی یا اینکه نظر اکثریت مردم ایران راجع به معماری چیه!! بهتر بود از علاقه مندی های پژوهشی و اهداف کاری پس از فارغ التحصیلی صحبت می کردید.
    3- به احتمال زیاد، پاراگراف آخر رو از جایی کپی کردید و یکم ادیت شده. خوانندگان این رو می فهمند و خیلی بد میشه.

در مجموع کیفیت پایینی داشت و امیدوارم این نکات بدردتون بخوره!

Member kazhal آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری

سلام به همگي
    من هر كار كردم نتونستم از اين فشرده تر كنم sop
    الان 600 تا كلمه است كه بايد نهايت 500 تا باشه
    ميشه نگاه كنيد نظر بدين. اگه اشكالي داشت حتما بگيد
    ممنون ميشم
    1- ایراد گرامری زیاد داشت.
    2- به جز دو تا پاراگراف آخر که خیلی محتصر بودن، بقیش به گذشته و کارهایی که کردی اشاره کرده بودی. که حتی خیلیاش هم لازم نبود بگی.
    3- کارهایی که انجام دادی و فعالیتهایی که توشون شرکت کردی رو باید توی رزومه یا سی وی بنویس، و توی sop بیشتر باید به اهداف آیندت، علت انتخاب این رشته و این دانشگاه برای ادامه تحصیل بپردازی.
    4- یه نکته دیگه اینکه، در مورد پاراگراف بندی یا مدل قدیمی رو بکار ببر و یا مدل جدید. نه دوتاش!
    موفق باشید

Member nel_m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arch

از اينكه وقت گذاشتيد sop منو خوندين خيلي ممنون kazhal و alved
    من با نوشته گذشته مي خواستم به علت هايي كه من به اين رشته علاقه مند شدم بنويسم ولي مثل اينكه نتوستم ربطشو خوب توضيح بدم يا شايد اصلا نبايد مينوشتم.
    الان موندم چي بنويسم!بيشتر از اينده حرف بزنم؟ و خيلي كم راجع به تجربياتم كه داشتم بنويسم؟
    اصلا اين چيزايي كه باعث علاقه مند شدن من شدن بذارم يا پاك كنم؟ يا يه جور ديگه بنويسم؟

ApplyAbroad Veteran
    silence scream آواتار ها

nel_m @

من یه نگاهی به متنتون انداختم. از نظر گرامری و املایی زیاد توجهی نداشتم. پاراگراف اول بد نیست. پاراگرافی که از برادرتون صحبت کردید رو حذف کنید. قدری یکنواخت شده محتوا: به این صورت که خیلی کلی گفتید من لیسانس خوندم تو این رشته، حالا هم میخوام سطح دانشم رو بالا ببرم و مستر بگیرم (اون جمله ی in the field of master of architecture v رو حتما حذف کنید که بدجوری اشتباهه! وقتی میگید فیلد، یعنی یه زمینه ای در همون رشته، فوق لیسانس این رشته که یک فیلد بخصوص در نظر گرفته نمیشه)

خوبه از چیزایی که تو رشتهی تحصیلیتون لذت بردید صحبت کنید، ولی نه اینکه همه ی انشاتون همین باشه، باید خلاصه کنید و ربطش بدید به ون رشته ی خاص که دارید براش اپلای میکنید
    بندهای زیر درباره ی همه صدق میکنه، نمیخواد بنویسید:
    «Another experience that improves my technical ....»
    «During my education, I have been always looking for a job ...»
    اینو فقط به تاثیر خاصی که کارآموزی روتون گذاشته و فکر میکنید به درد اپلای برای این رشته میخوره بپردازید، به اینکه چطور باعث شده که شما رو علاقه مند ومستعد برای این رشته کنه
    _ بند بعدی هم بهتره حذف بشه یا فقط قسمت آخرشو اگه میتونید بهتر کنید و استفاده کنید

درباره ی بند آخر هم که با ساختار بندهای پیشین تفاوت داره، انگار همونیه که دوستان گفتند. شما سعی کنید از همین جمله ها ایده بگیرید، بعد به فارسی از ذهن خودتون چیزی بسازید و اون رو با همون شیوه ی نوشتاری که باقی مطلب رو نوشتید، بنویسید
    اراده ی مصممی که آرزوی بزرگی را همراهی می کند و ذهنی که شکست را نمی پذیرد، راه خود را از میان مشکلات پیدا خواهد نمود
    با دادن امتیاز + به دوستانی که به ما کمک میکنند ، روحیه همکاری و دوستی را در فروم ترویج کنیم
    آیا می دانستید می توانید حتی بصورت ناشناس، نتایج پذیرش خود را وارد نمایید!؟ دریغ نفرمایید که از شما دریغ نکردند

Member
    رشته و دانشگاه
    تربیت مدرس

از اينكه وقت گذاشتيد sop منو خوندين خيلي ممنون kazhal و alved
    من با نوشته گذشته مي خواستم به علت هايي كه من به اين رشته علاقه مند شدم بنويسم ولي مثل اينكه نتوستم ربطشو خوب توضيح بدم يا شايد اصلا نبايد مينوشتم.
    الان موندم چي بنويسم!بيشتر از اينده حرف بزنم؟ و خيلي كم راجع به تجربياتم كه داشتم بنويسم؟
    اصلا اين چيزايي كه باعث علاقه مند شدن من شدن بذارم يا پاك كنم؟ يا يه جور ديگه بنويسم؟
    سه مولفه اساسی یک SOP رو حتما منظور کنید. 1-علایق مطالعاتی 2- پیشینه پژوهشی در اون زمینه ها (مقاله، پایان نامه، کتاب و ...) 3- بیان اینکه چطور اون دانشگاه خاص، می تونه شما رو در زمینه های مطالعاتی شما و اهداف پس از فارغ التحصیلی تون کمک کنه.

ضمنا اگر حدس می زنید سطح زبانتون در حدی نیست که خودتون بتونید سلیس و بی اشکال بنویسید، کار ترجمه رو به متخصص اش واگذار کنید.

Member gambooli آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    سازه

سلام...
    ميشه يكي كمكم كنه؟من متن و آماده كردم.به نظرم خوب نشده.فقط ميخوام يكي برام از لحاظ گرامري ايراداتشو برطرف كنه.خيلي فوريه!
    اگه كسي ميتونه لطفا بگه براش با پ.خ. بفرستم
    تشكر

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

سلام دوستان،من در رشته مهندسی مکانیک لیسانس گرفتم و قصد ادامه تحصیل در رشته مهندسی عمران در شاخه structural engineering رو دارم اما برای نوشتن sop به مشکل جدی خوردم لطفا اگه نمونه sop در زمینه مهندسی عمران بخصوص sop مرتبط با structural engineering دارید برام ارسال کنید.دوستان من باید تا january/15 تمام مدارکم رو دانشگاه های مقصد دریافت کرده باشن ممنون میشم اگه در صورت داشتن نمونه sop زودتر برام میل بزنید.
    ویرایش توسط shamim65 : December 18th, 2010 در ساعت 12:35 AM دلیل: حذف ایمیل

لطفا sop منو تصحیح کنید. فقط خواهش می کنم خیلی زود مرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط yasharr نمایش پست ها
    Watch this 7 minuts video from UC Berkeley Career Center

link
    این ویدیویی که یاشار از سایت دانشگاه برکلی کالیفرنیا لینک داده، بیشتر گفتنی ها رو گفته و میتونه در نوشتن یه SOP خوب کمک بزرگی باشه. با تشکر از یاشار به مدیر محترم پیشنهاد میکنم لینک رو در صفحه اول تاپیک قرار بده.

https://career.berkeley.edu/MM/GradS...Statement.html
    ویرایش توسط cosmopolitan : December 23rd, 2010 در ساعت 01:10 PM

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Elec Eng - University of Waterloo

به نظر دوستان این که در آخر sop بگم میخوام این دانش رو در کشورم ببرم و به پیشرفت اون و ... کمک کنم و از این دست حرفها، ایده خوبیه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)