اراده ی مصممی که آرزوی بزرگی را همراهی می کند و ذهنی که شکست را نمی پذیرد، راه خود را از میان مشکلات پیدا خواهد نمود
با دادن امتیاز + به دوستانی که به ما کمک میکنند ، روحیه همکاری و دوستی را در فروم ترویج کنیمآیا می دانستید می توانید حتی بصورت ناشناس، نتایج پذیرش خود را وارد نمایید!؟ دریغ نفرمایید که از شما دریغ نکردند
من از کسی شنیدم موضوع تحقیقاتی افراد با ملیت آنها تطابق داده میشه، و مخصوصا در امریکا ممکنه توجه آنها جلب بشه به فیلدی که طرف میخواد بخونه، با این نگاه که این دانشجو میخواهد دانشی که بدست آورده رو ببره به ایران، که ممکنه منجر به ریجکت شدن بشه. از این دیدگاه پرسیدم که خوبه یا نه؟ کسی از دوستان اطلاعی در این مورد داره؟
سلام.
sop خودمو نوشت. از بچه ها لطفا نوشته ی منو هم بخونید و نظرتونو بگین
با تشکر
سلام
بچه ها من نمونه هاي motivation letter از كدوم قسمت ميتونم پيدا كنم ؟ لطفا خيلي سريع جواب بديد .
سلام ، من خودم هم دارم رو SOP کار می کنم. سایت SOP.com می تونه بهتون کمک کنه. فکر کنم بچه های رشته خودتون بهتر بتونن نظر بدن که چه دلایلی برای ادامه تحصیل بگین ، دو سه تا غلط گرامری (املایی نه) داشتین مثل نگذاشتن حرف اضافه و از اين چیزها ، استادم بهم می گفت که ساده نویسی و درست نویسی خیلی مطرحه جمله ها رو خیلی طولانی و پیچده نباید نوشت.
سلام. میخواستم بدونم اگر مقدار sop از اون چیزی که خواستن بیشتر بشه اشکال داره؟ دانشگاه موردنظر من گفته حدودا 500 کلمه ولی مال من خیلی بیشتر شده!
سلام
یه دانشگاه هی که دارم اپلای می کنم personal history statement می خواد. کسی تمپلت چیزی داره؟
سلام
دوستان من لیسانس مکانیک سیالات هستم
برای فوق نفت احتیاج به sop دارم
خواهشا کمکم کنید
یه دنیا ممنون
جهت تشکر ، +\- یا * گوشه پایین سمت راست هر پست کلیک کنید
این خانه قشنگ است ولی خانۀ من نیست،این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)