صفحه 30 از 197 نخستنخست ... 20212223242526272829303132333435363738394080130 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 1967

موضوع: راهنمای نوشتن SOP و درخواست نمونه های آن(لطفا SOP‌خود را براي تصحيح قرار ندهيد)

ApplyAbroad Veteran
    sabz1983 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Rutgers

پیش فرض پاسخ : راهنمای نوشتن SOP و نمونه های آن

دوستان سلام. در جواب یکی از عزیزان که SOP شون رو اصلاح کردم چند نکته بود که دلم نیومد با بقیه به اشتراک نذارم. امیدوارم کسانی که در حال نوشتن SOPهستند (که کار طاقت فرسا و بسیار مهمیست) از این نکات استفاده کنند.

Dear ****,

Here’s my frank opinion of your SOP (I hope you won’t get upset if I offer some criticism).

1) Your SOP had some blemishes here and there, in terms of grammar and sentence structure. I tried to correct most of your grammatical mistakes. Sentences are sometimes too long, fragmented and disorganized. The whole SOP is too long as well. You want a group of very busy professors to read your statement… If it’s too long or boring, they simply ignore it. Break down your sentences.

2) There are some neutral, extra or unnecessary information in your SOP. Read your work again and after each and every sentence just ask yourself: “What is this sentence going to tell the admission committee about me? What REASON does it give them to select me? What would I lose if I removed this sentence? Is this sentence providing FACTS or only my PERSONAL OPINIONS? If it’s a fact, did I support it with appropriate references? If it’s a personal opinion, is it going to IMPRESS the committee or ADD anything to their relevant knowledge of me?” You’ll see that many sentences could have been removed without hurting the purpose of your statement!

3) The good thing about your work is that it is (mostly!) YOUR work. Originality is probably THE most important aspect of any SOP. That’s why I didn’t rewrite the SOP and only corrected some obvious mistakes. Although a few sentences are clearly borrowed from templates, you did a very good job on maintaining the originality of your SOP. Remember that they won’t expect you to be absolutely perfect in English writing, and even some minor mistakes could be acceptable. What they value more is whether they can TRUST you with their money and time…

4) While I don’t recommend being modest in your SOP at all, I would not encourage bragging about yourself too much either. Don’t directly praise yourself! Highlight your records; let your advisor or your work place indirectly signify your achievements. Remember that the people you’re talking to are strong researchers, who (unlike Iranians) are very cautious about referencing. If you say, for instance, that so and so university is the best university in Iran (while it isn’t) they’ll definitely check it out! The last thing you’d want is their trust destroyed. I’m not implying that your SOP was bad in this sense. All I want you to consider is whether you would be able to reference your claims or not.

Good luck with your admission
    Aboozar
    لا حول و لا قوه الا بالله

Junior Member

آقا یکی‌ بهم کمک کنه
    من دارم اپلی‌ می‌کنم کسی‌ نیست که SOP مو نشونش بدم
    کمککککککککک؟
    ویرایش توسط shamim65 : December 30th, 2010 در ساعت 10:13 PM دلیل: پینگیلیش نوشتن خلاف مقررات است.

ApplyAbroad Senior Veteran
    Olympia آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط aa6864 نمایش پست ها
    سلام
    یه دانشگاه هی که دارم اپلای می کنم personal history statement می خواد. کسی تمپلت چیزی داره؟
    سلام دوست عزیز

من برای SOP رشته خودم مطالبی رو از سایت های مختلف جمع کرده بودم که بخش های از اون رو که عمومی هست رو انتخاب و به همراه آدرس چند سایت مفید اینجا براتون میذارم. در بعضی از این سایتها می تونید عضو بشین و از امکانات اون استفاده کنید. ضمنا نمونه SOP هم دارن.

جا داره همین جا از دوستان پیشکسوت که برای اصلاح SOP دوستان وقت صرف می کنند کمال تشکر را داشته باشم.

با آرزوی موفقیت همه دوستان خوب Apply Abroad

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    NA

با سلام خدمت دوستان

من چون تجربه حضور در آمریکا و بودن کالج برای یادگیری زبان را داشتم می خواستم آنها را تو sop بیارم ولی تو هیچ sop با این قضیه برخورد نکردم . الان گیج شدم که راجع به حضورم در آمریکا چیزی به میان بیاورم یا نه.

ممنون میشم اگر دوستان بهم راهنمایی بدن

Senior Member sara123 آواتار ها

اگه sop یه مقدار خفیفی احساسی باشه ایرادی داره؟
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

ApplyAbroad Veteran
    sabz1983 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Rutgers

نقل قول نوشته اصلی توسط hesam1367 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    من چون تجربه حضور در آمریکا و بودن کالج برای یادگیری زبان را داشتم می خواستم آنها را تو sop بیارم ولی تو هیچ sop با این قضیه برخورد نکردم . الان گیج شدم که راجع به حضورم در آمریکا چیزی به میان بیاورم یا نه.
    ممنون میشم اگر دوستان بهم راهنمایی بدن
    SOP شما باید فقط بر مبنای تجربیات، زندگی و شایستگی های خودتان نوشته شود. اگر SOPهایی را میخوانید تنها از آنها به عنوان آشنایی استفاده کنید. به نظر من اگر تجربه آمریکا رفتنتون تاثیری (حتی اندک) در گرفتن پذیرش داشته باشه بهتره این تجربه را در SOP بیارید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara123 نمایش پست ها
    هیچ اشکالی نداره. در حقیقت SOP باید بیانگر انگیزه ها و اهداف شما باشه... و هیچ انگیزه ای بدون احساس قوی دوام نداره. البته زیاده روی نکنید!
    لا حول و لا قوه الا بالله

Banned
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد

سلام. من معدل لیسانسم کمه اما معدل فوقم عالیه. مهم ترین دلیلشم این بوده که تو لیسانس واقعا علاقه ای به رشتم نداشتم و از روی اجبار درس میخوندم. ملی تو فوق واقعا با انگیزه خوندم. به نظرتون اینو بنویسم تو SOP؟

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

کاملا با ابوذر عزیز موافقم .

باید از احساسات تا حدودی استفاده کنین . اما همیشه در خاطر داشته باشید که به هیچ وجه General صحبت نکنین . مثلا نگین من فلان احساس رو دارم . حتما باید Specific صحبت کنین .

یعنی بگین به دلیل A و B من احساس C رو دارم .

شما باید تمرکزتون بیشتر بر دلایل specific شده باشه . مثل تجربه ی دانشگاهی ، آکادمیک ، خانوادکی ، یا حتی رویای کودکی ! هر چیزی که Specific باشه .
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط rezacomposite نمایش پست ها
    سلام. من معدل لیسانسم کمه اما معدل فوقم عالیه. مهم ترین دلیلشم این بوده که تو لیسانس واقعا علاقه ای به رشتم نداشتم و از روی اجبار درس میخوندم. ملی تو فوق واقعا با انگیزه خوندم. به نظرتون اینو بنویسم تو SOP؟
    یک قاعده ی نانوشته در مورد SOP وجود داره که اون هم اینه که SOP باید به خواننده انرژی مثبت بده دوست خوبم .

شما اگر قویا تاکید بر وضع خوب دوران فوقتون داشته باشین ، خواننده خودش پی میبره به انگیزه شما .

این رو به یاد داشته باشین که کسی که SOP شما رو میخونه ، ریز نمراتتون رو به دست دیگرش نگرفته ! اون SOP شما رو میخونه و یک چک لیست پر میکنه !
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

Banned
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sara123 نمایش پست ها
    اکثر دانشگاها میخوان که SOP بین 300-500 کلمه باشه. من موندم واقعا تو این حجم کم، جائی باقی میمونه که آدم بیاد از احساسات و رومانتیک بازی حرف بزنه؟!
    اسم دانشگاهاتو هدفتو و علاقه هاتو که مینویسی میبینی تموم شد!!!!

در ضمن فکر میکنم یه خورده تو اهمیت SOP تو این فروم غلو شده! چون واقعا از روی 300 کلمه چه برداشتی میشه کرد؟ که اونم همه هدف شونو مینویسن و تقریبا هم یکسان است.
    به نظرم SOP جزو فاکتورهای فرعیه و ملاک اصلی در پذیرش نیست! فاکتورهای تعیین کننده همون GRE, ... هستند.
    ویرایش توسط USAir : December 31st, 2010 در ساعت 11:05 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)