نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 44 از 805 نخستنخست ... 34353637383940414243444546474849505152535494144544 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Veteran
    Roozbeh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Design - The Ohio State University

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط molayt نمایش پست ها
    سلام
    من هفته ديگه براي ويزاي B1 وقت مصاحبه دارم و متاسفانه الان متوجه شدم در فرم 160 در جواب سوال ? Have you attended any educatinal institutions other than elementary schools
    من به اشتباه No زدم. در حاليكه بالاش سمت و شغلم رو نوشتم . خيلي نگران شدم . اگه ممكنه به من بگيد اين مشكل بزرگي هست ؟
    چون براي كنفرانس ميرم كه در رابطه با رشته خودمه و حتي روي دعوتنامه هم اسم دانشگاهم قيد شده ...
    همون طور که سوال گفته شما باید تمام موارد بعد از دبستان رو بنویسید. ولی من هم یادمه که فراموش کردم دبیرستانم رو بنویسم و مشکلی پیش نیومد.
    اما برای مورد شما از اونجایی که کلا No زدید، توصیه میکنم یک فرم جدید پر کنید و سابمیت کنید. روز مصاحبه هم پرینت کامفرمیشن جدیده رو ببرید.

مشکلی پیش نمیاد. به هیچ وجه نگران نباشید.
    از پاسخگویی به پیام های خصوصی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Roozbeh نمایش پست ها
    همون طور که سوال گفته شما باید تمام موارد بعد از دبستان رو بنویسید. ولی من هم یادمه که فراموش کردم دبیرستانم رو بنویسم و مشکلی پیش نیومد.
    اما برای مورد شما از اونجایی که کلا No زدید، توصیه میکنم یک فرم جدید پر کنید و سابمیت کنید. روز مصاحبه هم پرینت کامفرمیشن جدیده رو ببرید.

مشکلی پیش نمیاد. به هیچ وجه نگران نباشید.

ممنون . من از جوابتون اين رو برداشت كردم كه يك فرم جديد پر كنم ببرم ولي عملا من با قبليه مصاحبه ميشم چون من با شماره فرم قبلي وقت گرفتم . يعني اونجا فرم جديد رو نشون بدم و بگم در قبلي اشتباه كردم ؟
    خيلي نگرانم كه همون اول به دليل اين اشتباه رد كنه و بگه تو كلا No زدي . الانم وقتي ندارم كه اين اشتباه رو جبران كنم. فرم رو يكي دوبار خوندم اما متاسفانه منظور سوال رو چيز ديگه اي برداشت ميكردم تا اينكه فهميدم ...

ApplyAbroad Veteran
    Roozbeh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Design - The Ohio State University

نقل قول نوشته اصلی توسط molayt نمایش پست ها
    ممنون . من از جوابتون اين رو برداشت كردم كه يك فرم جديد پر كنم ببرم ولي عملا من با قبليه مصاحبه ميشم چون من با شماره فرم قبلي وقت گرفتم . يعني اونجا فرم جديد رو نشون بدم و بگم در قبلي اشتباه كردم ؟
    خيلي نگرانم كه همون اول به دليل اين اشتباه رد كنه و بگه تو كلا No زدي . الانم وقتي ندارم كه اين اشتباه رو جبران كنم. فرم رو يكي دوبار خوندم اما متاسفانه منظور سوال رو چيز ديگه اي برداشت ميكردم تا اينكه فهميدم ...
    یکبار دیگه پر کنید. هیچ مشکلی پیش نمیاد. کامفرمیشن اولی رو که باهاش وقت گرفتید هم با خوتون ببرید اگه پرسیدن توضیح بدید که به دلیل اشتباه فرم را مجددا پر کردید. توجه داشته باشید که اگه بپرسن که اولی چه فرقی با دومی داره، قبل از مصاحبه و هنگام تحویل مدارک سوال میکنن و آفیسر کاری به این کارا نداره و بر اساس ds که دستشه مصاحبه میکنه. گاهی در زمان تحویل مدارک خودشون اشتباهات کوچیک رو برای شما اصلاح میکنن . ولی مال شما چون مفصله بهتره دوباره فرم رو پر کنید.
    از پاسخگویی به پیام های خصوصی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم

Junior Member sara85sh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    .Electronic Engineering

ایا در این فرم باید اطلاعات تحصیلی دیپلم را هم علاوه بر تحصیلات دانشگاهی در بخش : have you attended any educational institution other than primary schools وارد کنیم؟

بله، دوران دبیرستان رو باید وارد کنید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara85sh نمایش پست ها
    ایا در این فرم باید اطلاعات تحصیلی دیپلم را هم علاوه بر تحصیلات دانشگاهی در بخش : have you attended any educational institution other than primary schools وارد کنیم؟
    هميشه بياد داشته باش تا به فراموشي بسپاري آنچه را كه اندوهگينت مي سازد، اما....
    هرگز فراموش مكن بياد داشته باشي آنچه را كه شادمانت مي سازد!

Junior Member

سلام دوستان
    من دوشنبه وقت سفارت دارم الان مشغول تکمیل فرم 160 هستم.تو رزومه ای که به دانشگاه فرستادم دو سال سابقه کار تو یکی از شرکت های سپاه را دارم که بعد از این که من از اون شرکت ها اومدم بیرون جزئ شرکت های تحریمی اعلام شد. من در رزومه دانشگاه فقط اسم پروژه آوردم و اسم شرکت رو نیاوردم.الان که دارم فرم رو پر می کنم اسم شرکتی که توش کار می کردم رو می خواهد با توجه به اینکه تو رزومه که برای دانشگاه فرستادم اسم اون شرکت رو نیاوردم الان چیکار کنم اولاً فرم نمی تونه بدون اسم شرکت باشه،ثانیاً اگر اسم شرکت رو بیارم ریسک بالا می ره به نظر شما اگه اسم کارفرما که نفت و گاز ایران بوده بنویسم اشکال نداره قطعاً اونا چک نمی کنند.فقط ممکن بعداً بگن از شرکت هائی که بودی نامه رسمی بیار؟
    فقط دوستان اگه ممکنه سریع جواب بدید
    با تشکر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط albouse نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من دوشنبه وقت سفارت دارم الان مشغول تکمیل فرم 160 هستم.تو رزومه ای که به دانشگاه فرستادم دو سال سابقه کار تو یکی از شرکت های سپاه را دارم که بعد از این که من از اون شرکت ها اومدم بیرون جزئ شرکت های تحریمی اعلام شد. من در رزومه دانشگاه فقط اسم پروژه آوردم و اسم شرکت رو نیاوردم.الان که دارم فرم رو پر می کنم اسم شرکتی که توش کار می کردم رو می خواهد با توجه به اینکه تو رزومه که برای دانشگاه فرستادم اسم اون شرکت رو نیاوردم الان چیکار کنم اولاً فرم نمی تونه بدون اسم شرکت باشه،ثانیاً اگر اسم شرکت رو بیارم ریسک بالا می ره به نظر شما اگه اسم کارفرما که نفت و گاز ایران بوده بنویسم اشکال نداره قطعاً اونا چک نمی کنند.فقط ممکن بعداً بگن از شرکت هائی که بودی نامه رسمی بیار؟
    فقط دوستان اگه ممکنه سریع جواب بدید
    با تشکر
    دوست عزيز سلام!
    سوالي كه شما مطرح كرديد (تفاوت رزومه دانشگاه با رزومه سفارت) هميشه يكي از سوالايي بوده كه بين علما تو فروم راجع بهش اختلاف نظر وجود داشته!
    اما در مورد كيس شما اون چيزي كه ميشه گفت اينه كه آوردن اسم يك شركت تحريمي در رزومه سفارت به احتمال بسيار زياد باعث طولاني تر شدن پروسه كليرنش ميشه!!!! اما خوب شانسي كه شما داشتيد اينه كه تو رزومه دانشگا اسم شركتو نياورديد!!!
    اگه من تو شرايط شما بودم به احتمال بسيار زياد اسم كارفرما رو مي زدم و بيخيال شركت تحريمي مي شدم!!! تا حالا هم من موردي نشنيدم كه كه از متقاضي ويزا بخان كه از شركت هاي ايروني نامه رسمي در ارتباط با پروژه بياره!!!

نكته اخر اينكه نگران نباشيد!!! از نتيجه و مدت زمان كلير شدن افراد مختلف اين طور به نظر مي اد كه مهمترين عامل در كليرنس رشته و پروژه شما در آمريكا هست نه سوابق كاري!!!
    اميدوارم كه موفق باشيد!!!

Junior Member

سلام بچه ها
    من یه سوال دارم متاسفانه هر چی گشتم جوابشو گیر نیووردم
    من حدود 10 سال پیش از یک دانشگاه پذیرش گرفته بودم چون سنم زیر 18 سال بود و تو پاس مادرم بودم بهم ویزا ندادن 2 سال بعدشم پدرم درخواست ویزای کار کرده بود که به هیچ کدوم ویزا ندادن البته اون موقع پاس جدا داشتم الان تو این فرم من چه جوری باید اینا رو توضیح بدم آیا اصلاً باید ببنویسم یا نه.... چون واقعا نمیدونم اینا رو چه جوری باید نوشت تو فرم
    ممنون میشم پاسخ منو بدید

Junior Member Parsia آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer & Information Science - Johns Hopkins University

نقل قول نوشته اصلی توسط MohsenID نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    من یه سوال دارم متاسفانه هر چی گشتم جوابشو گیر نیووردم
    من حدود 10 سال پیش از یک دانشگاه پذیرش گرفته بودم چون سنم زیر 18 سال بود و تو پاس مادرم بودم بهم ویزا ندادن 2 سال بعدشم پدرم درخواست ویزای کار کرده بود که به هیچ کدوم ویزا ندادن البته اون موقع پاس جدا داشتم الان تو این فرم من چه جوری باید اینا رو توضیح بدم آیا اصلاً باید ببنویسم یا نه.... چون واقعا نمیدونم اینا رو چه جوری باید نوشت تو فرم
    ممنون میشم پاسخ منو بدید
    سلام
    تا جایی که من یادم میاد توی فرم در مورد رد شدن درخواست ویزای پدر سوالی پرسیده نشده .. پس چنین چیزی رو داخل فرم نمی خوان. راستی .. آیا توی درخواست ویزای کار پدر شما هم بودید یا نه ؟ اگه نبودید که هیچی.
    توی فرم یک قسمتی هست که میپرسه آیا تا بحال درخواست شما برای ویزای آمریکا رد شده که اون رو بله بزنید.

البته توی مصاحبه در مورد هردوش به احتمال زیاد از شما سوال میشه. که خوب خیلی راحت با دلایلی که گفتید جواب بدید. مشکلی پیش نمیاد فقط نگید که چنین چیزی نبوده که توی مدارکشون حتماً دارند.
    Somehow I Never Leave This Deadhouse
    Somehow I Don't Mind Being Gone

Junior Member

سلام
    من فرم 160 رو برای خودم بدون مشکل پر کردم و کانفرمیشن هم گرفتم ولی وقتی برای همسرم خواستم فرم رو پر کنم تا آخرین صفحه ازم نخواست که عکسی آپلود کنم و متاسفانه فرو بدون عکس تائید شد.حالا سوالم اینه که آیا من فرم رو دوباره باید پر کنم یا مشکلی پیش نمیاد.
    حالا بیشتر تو این فکرم که چه جوری این صفحه نیومده، چون این سایت رو پر نکردن آیتم ها خیلی حساسه کوچکترین جایی رو پر نکنی هزار جور پیغام میده حالا اینو چه جوری بدون عکس قبول کرده خدا میدونه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)