سلام
من می خواستم بدونم کسی که رشته ش تو دبیرستان ریاضی بوده می تونه توی یکی از دانشگاه های ایتالیا فلسفه بخونه؟ کدوم دانشگاها هستند که این شرایطو قبول می کنن و فلسفشونم خوبه ؟
ممنون
سلام
من می خواستم بدونم کسی که رشته ش تو دبیرستان ریاضی بوده می تونه توی یکی از دانشگاه های ایتالیا فلسفه بخونه؟ کدوم دانشگاها هستند که این شرایطو قبول می کنن و فلسفشونم خوبه ؟
ممنون
با شرکت تو مدرسه ایتالیایی می تونید.فلسفه دانشگاه بولونیا هم خیلی معروفه.
من میخوام برای فوق اقدام کنم.قصد دارم ایتالیایی رو یاد بگیرم. یعنی بازم لازمه مدرک آیلتس یا تافل داشته باشم؟
اگه قصد تحصیل به زبان ایتالیایی دارین نخیر لازم نیست.
در این حالت هم باید مدرک زبان ایتالیایی به سفارت ارائه کنند وگرنه ویزا نمیدن.چرا میشه خوند. شما اول باید به اسم رشته ی ایتالیایی ویزا بگیرید و بعد اینجا با دانشگاه هماهنگ کنید و رشته رو عوض کنید. موارد عوض کردن رشته در اینجا اتفاق افتاده سابقا ً.![]()
That is not your aptitude that is your attitude that make your altitude.
For a greater goal, Sacrifices must be made.
As you sow, so shall you reap
در ایتالیا زیاد روی انگلیسی حساب باز نکنید. حتی اگه رشته تون رو هم انگلیسی انتخاب کرده باشید. در ضمن فکر نکنید مدرک زبان ایتالیایی رو گرفتن خیلی سخته. چون سطح امتحانات مدرسه واقعا پایینه و مطمئن باشید حتی اگه لول 3 هم بگیرید بازم وقتی میرید ایتالیا اولش حتی نمی تونید تشخیص بدید که مردم ایتالیایی دارن صحبت می کنن یا اسپاینیایی یا ... . من خودم ایتالیایی رو توی خونه با نرم افزار یاد گرفتم و تازه امسال میخوام لول 1 ثبت نام کنم. وقتی سوالهای امتحان لول 2 مدرسه رو دیدم واقعا راحت بودن.
لطفن پست خلاف قوانین فروم را گزارش فرمایید.
از نوشتن پستهای تقدیر و تشکر خودداری و به جای آن از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده کنید.
منظور من این نیست که انگلیسی رو فراموش کنن و ایتالیایی بخونن. منظورم اینه که فکر نکنید شما باید برای اینکه مدرک زبان ایتالیایی رو بگیرید باید مثل بلبل ایتالیایی حرف بزنید فقط در همین حد که امتحان رو قبول شید کافیه. وقتی که برید ایتالیا و توی محیط قرار بگیرید مجبور میشید ایتالیایی رو یاد بگیرید. فکر نمی کنم زبانی سخت تر از زبان چینی باشه. من حدود 10 ماه چین بودم و الان از نظر من زبان چینی حتی از انگلیسی هم آسونتر میاد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)