سلام دوستان...

من تازه به جمع شما پیوستم. الیته از اعضای قدیمی و نسبتا فعال یک فروم فارسی زبان مشابه این جا هستم.

من اخیرا اقامت آمریکا رو گرفتم. در ایران از یکی از دانشگاه های خوب در رشته کشتی سازی لیسانس گرفتم و بعد هم از طریق سیستم مجازی همون دانشگاه در رشته مدیریت و فناوری اطلاعات فوف لیسانس گرفتم. 10 سال هم در یک شرکت مطرح ایرانی سابقه کار دارم، اما سابقه کارم بیشتر در زمینه کارهای اداری هست و اصلا در زمینه رشته ام نیست.

برنامه ام این بود که توی آمریکا یک کار اداری نه چندان رده بالا بگیرم و یه زندگی جمع و جور برای خودم درست کنم. برای اولین سفرم به آمریکا، تصمیم گرفتم یک سفری باشه که ضمن تفریح در زمینه شرایط کار تحقیق کنم اما فکر می کنم با شرایط قعلی من کار پیدت کردن کمی سخت باشه. به هر حال همون طور که از اول برنامه داشتم، چند هفته دیگه به ایران بر می گردم تا به یه سری کارهای مهمم برسم.

به فکرم رسید شاید گرفتن یه فوف لیسانس (یا جتی لیسانس) جدید، بتونه منو در رسیدن به هدفم کمک کنه. کسی در این زمینه تجربه ای نداره؟ هدف من درس خوندن نیست... درس خوندن یک ابزاریه که می تونه منو برای رسیدن به خواسته ام (یه کار متوسط و یه زندگی جمع و جور) کمک کنه. ایالت خاصی هم مد نظرم نیست. از نظر زبان انگلیسی شرایط نسبتا خوبی دارم.