نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 47 از 805 نخستنخست ... 37383940414243444546474849505152535455565797147547 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

ممنون از جواب. الان مدارکمو چک کردم دیدم DS156,158 بودن نه 160
    درود بر کورش بزرگ، بنیانگذار امپراطوری پارس

سلام دوستان
    من الان در حال اتمام MSc در USA هستم و میخوام واسه تجدید دیدار بیام ایران و دوباره واسه PhD برگردم امریکا،
    ۱- چون قبلا Sevis Fee رو پرداخت کردم ، آیا لازمه که دوباره پرداخت کنم؟ چون شماره sevis رو توی DS 160 میخواد،

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_ghsh نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من الان در حال اتمام MSc در USA هستم و میخوام واسه تجدید دیدار بیام ایران و دوباره واسه PhD برگردم امریکا،
    ۱- چون قبلا Sevis Fee رو پرداخت کردم ، آیا لازمه که دوباره پرداخت کنم؟ چون شماره sevis رو توی DS 160 میخواد،
    سلام

طبق اون چیزی که من توی وب سایت 2 تا سفارت خونه دیدم Returning Student ها احتیاجی به پرداخت دوباره اون هزینه سویس ندارند.

خوب حالا خود من هم 1 سوال دارم :
    توی وب سایت نوشته که فرم DS-160 رو باید حداکثر تا 2 روز کاری مونده به وقت مصاحبه تکمیل کنیم. خوب حالا سوال من این هستش که اون سریال نامبری که وب سایت به ما می ده یا همون کامفیرم وقت سفارت، کی به ما داده میشه ؟ وقتی که این فرم DS-160 v, پر می کنیم یا وقتی که وقت سفارت رو می گیریم ؟

این سفارت هم واسه ما شده یه دردسر اساسی!

مرسی

ApplyAbroad Veteran
    sardarafra آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Texas A&M/Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinab نمایش پست ها
    سلام

طبق اون چیزی که من توی وب سایت 2 تا سفارت خونه دیدم Returning Student ها احتیاجی به پرداخت دوباره اون هزینه سویس ندارند.

خوب حالا خود من هم 1 سوال دارم :
    توی وب سایت نوشته که فرم DS-160 رو باید حداکثر تا 2 روز کاری مونده به وقت مصاحبه تکمیل کنیم. خوب حالا سوال من این هستش که اون سریال نامبری که وب سایت به ما می ده یا همون کامفیرم وقت سفارت، کی به ما داده میشه ؟ وقتی که این فرم DS-160 v, پر می کنیم یا وقتی که وقت سفارت رو می گیریم ؟

این سفارت هم واسه ما شده یه دردسر اساسی!

مرسی
    سلام پسر خوب

مبارکه! از کجا پذیرش گرفتی؟اطلاع بده حتما. عزیزم کانفرم وقت بعد از گرفتن وقت میاد. اما وقتی DS-160 رو پر کردی یه گزینه داره واسه اینکه خلاصه فرمتو واست ایمیل هم کنه. گرفتی چی می گم؟
    تو با اين پاكدامني هاي حقير، خود را هلاك خواهي كرد. شرارت را بياموز. خود نوينت را بر خاكستر خود پيشين بنا كن! (نيچه)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Physics at Colorado State University

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenghamari نمایش پست ها
    نه، کاملا طبیعیه. از همون صفحه اول میاره ولی تمام اطلاعات همونجوریه که خودت قبلا پر کردی. فقط باید مرتب Next بزنی تا به صفحه دلخواهت و یا صفحه تایید برسی. چیزی طول نمیکشه چون فقط باید کلیک کنی.
    حتی لازم نیست مرتب Next بزنید، کنار صفحه سمت چپ می‌تونید بخش دلخواهتون رو انتخاب کنید (اگه قبلاً بهش رسیده باشین)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Physics at Colorado State University

جهت اطمینان از سفارت باکو هم پرسیدم:

Dear Sir/Madam,

Can I fill out the DS-160 form once again (with corrected information) after I have scheduled an appointment with a previous one?

Thank you,
    Farshad

,...Farshad ...

Yes you can, but first you should try and retrieve your applications and change the information. Try this first, go to the DS-160 application page and
    · DS-160 applications submitted on or after April 1, 2010, but before November 1, 2010: Enter your barcode or confirmation number into the Application ID field and answer additional questions as prompted to access and correct your application.
    Here is a link to other information regarding saving and editing your form, http://azerbaijan.usembassy.gov/inst...rocedures.html. If not you will have to fill out a new application form.

Regards,
    Consular Section
    U.S. Embassy, Baku
    83 Azadlig Prospekt
    Baku, AZ 1007
    We accept telephone calls every day from 14:00 pm to 16:30 pm. only
    Tel: (994 12) 498 0335/6/7
    Fax: (994 12) 498 3755

من هنگام پر كردن فرم DS سوالي برام پيش اومد كه جاي ديگه اي رو مناسب پرسيدن نديدم. حالا اگه دوستان فكر مي كنند كه جاي ديگه هم امكان پرسش هست نظر بدهند.
    جايي مي پرسه كه آيا سابقه فعاليت در گروه هاي شبه نظامي داريد يا نه. با عرض تاسف من خيلي قبلها سابقه بسيج داشتم . حالا بايد در فرم DS اشاره كنم يا نه.

ApplyAbroad Veteran
    sardarafra آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Texas A&M/Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط احسان نمایش پست ها
    من هنگام پر كردن فرم DS سوالي برام پيش اومد كه جاي ديگه اي رو مناسب پرسيدن نديدم. حالا اگه دوستان فكر مي كنند كه جاي ديگه هم امكان پرسش هست نظر بدهند.
    جايي مي پرسه كه آيا سابقه فعاليت در گروه هاي شبه نظامي داريد يا نه. با عرض تاسف من خيلي قبلها سابقه بسيج داشتم . حالا بايد در فرم DS اشاره كنم يا نه.
    نیازی نیست. اگز سربازی رفتید اینو تو قسمت مربوط به سربازی بنویسید وگرنه سابقه بسیج رو نمی خواد. البته توبه هم یادتون نره.
    تو با اين پاكدامني هاي حقير، خود را هلاك خواهي كرد. شرارت را بياموز. خود نوينت را بر خاكستر خود پيشين بنا كن! (نيچه)

Junior Member amir_abolhassani آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE

سلام دوستان،

من هنوز این فرم پر نکردم اما با خوندن این پستها چند سوال برام پیش امده، ممنون می شم راهنمایی کنید - من بهمراه خانمم و پسرم که یکسالش می خواهیم وقت می گیریم.
    1- آیا برای پسرم نیازی که این فرمو مجزا پز کنم؟ قاعدتا پسرم که نمی تونم سفارت ببرم پس باید یکی ببرم که تو زمانیکه ما سفارتیم انو نگه داره دیگه؟
    2- من و خانمم 3 سال پیش یک سفر زیارتی به مکه داشتیم که تو پاسپورت قبلیمون هست ایا لازمه انو ذکر کنم و اگر بگم تاثیر منفی نداره؟
    3- من 5 سال پیش برای یک سفر کاری داشتم می رفتم کانادا که بهم ویزا ندادن و مهر ریجکتش تو پاس قبلیم، ایا روز مصاحبه امکان داره ازم سوال کنند که جریان این چیه؟

ممنونم.
    شکست آن نیست که زمین بخوری، آن است که نتوانی بلند شوی.
    Prosperous individuals use failure as stepping-stones to new approaches and then to ‎eventual success.‎

ApplyAbroad Veteran
    Roozbeh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Design - The Ohio State University

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_abolhassani نمایش پست ها
    سلام دوستان،

من هنوز این فرم پر نکردم اما با خوندن این پستها چند سوال برام پیش امده، ممنون می شم راهنمایی کنید - من بهمراه خانمم و پسرم که یکسالش می خواهیم وقت می گیریم.
    1- آیا برای پسرم نیازی که این فرمو مجزا پز کنم؟ قاعدتا پسرم که نمی تونم سفارت ببرم پس باید یکی ببرم که تو زمانیکه ما سفارتیم انو نگه داره دیگه؟
    2- من و خانمم 3 سال پیش یک سفر زیارتی به مکه داشتیم که تو پاسپورت قبلیمون هست ایا لازمه انو ذکر کنم و اگر بگم تاثیر منفی نداره؟
    3- من 5 سال پیش برای یک سفر کاری داشتم می رفتم کانادا که بهم ویزا ندادن و مهر ریجکتش تو پاس قبلیم، ایا روز مصاحبه امکان داره ازم سوال کنند که جریان این چیه؟

ممنونم.
    ۱- اگر پسرتون با شما قراره بیان باید فرم و وقت سفارت داشته باشن و همراه شما در مصاحبه حظور داشته باشن. من بچه ۲ ماهه هم تو سفارت دیدم. (البته بعضی جاها مثل مالزی ظاهرا به این موضوع اهمیت نمیدن)
    ۲- بله. خیر
    ۳- خیلی بعیده بپرسن
    از پاسخگویی به پیام های خصوصی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)