نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه قدر از گرفتن admission به همراه financial aid اطمینان دارید؟

رأی دهندگان
31. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 25%

7 22.58%
  • 50%

8 25.81%
  • 75%

7 22.58%
  • 100%

8 25.81%
  • اصلا برام مهم نیست و فقط برای اینکه دور هم باشیم apply می کنم

1 3.23%
صفحه 112 از 410 نخستنخست ... 1262102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122162212 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 , از مجموع 4091

موضوع: آرشیو ارسال های حذف شده

پیش فرض پاسخ : دیر جواب دادن دانشگاه ها:reject یا full fund !

نقل قول نوشته اصلی توسط tahahavakhor نمایش پست ها
    البته به تاپیک مرتبط نیست(اگر مدیران صلاح دیدن به تاپیک مربوط منتقل کنن لطفا) اما قانونش اینه:

Acceptance of an offer of financial support *(such as a graduate scholarship, fellowship, traineeship, or assistantship) for the
    next academic year by a prospective or enrolled graduate student completes an agreement that both student and graduate
    school expect to honor. In that context, the conditions affecting such offers and their acceptance must be defined carefully and
    understood by all parties.
    Students are under no obligation to respond to offers of financial support prior to April 15; earlier deadlines for acceptance of
    such offers violate the intent of this Resolution. In those instances in which a student accepts an offer before April 15, and subsequently
    desires to withdraw that acceptance, the student may submit in writing a resignation of the appointment at any time
    through April 15.
    However, an acceptance given or left in force after April 15 commits the student not to accept another offer
    without first obtaining a written release from the institution to which a commitment has been made.
    Similarly, an offer by an institution
    after April 15 is conditional on presentation by the student of the written release from any previously accepted offer. It is
    further agreed by the institutions and organizations subscribing to the above Resolution that a copy of this Resolution or a link to
    the URL should accompany every scholarship, fellowship, traineeship, and assistantship offer.

می‌شه خلاصه اینو به فارسی و مجمل بگین چی‌ شد بالاخره؟

منم که تماس داشتم با کمیته های پذیرش^به جز یکیشون که گفت نتیجه رو با نامه واست فرستادیم ( اخه تو عصر تکنولوژی دیگه چرا جواب ها رو با نامه میفرستن..اونم پست بین المللی که تا یک ماه هم ممکنه نتایج به دستم نرسه) بقیه گفتن در دست بررسی هست...بریم سماق بخوریم فعلا!

ApplyAbroad Veteran
    tahahavakhor آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD in ISYS-Walton college of business- university of Arkansas

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad8816 نمایش پست ها
    بله رفیقم. میگه که:

اگر تا قبل از 15 آپریل شما بخواید آفری رو که اکسپت کردید نرید کافیه یه نامه انصراف بنویسید و اطلاع بدید به موسسه ای که آفرش رو اکسپت کردید، اما از بعد از 15 آپریل شما باید موافقت کتبی از موسسه ای رو که اول آفرش رو پذیرفتید داشته باشید و موافقت اونها رو هم جلب کنید

Member sharifi.chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    شیمی، شهید بهشتی

یه موضوع امیدوار کننده بگم
    من یکی از دوستانم پارسال 10 جا اقدام کرد
    8 جا را تا اواسط اردیبهشت ریجکت شد
    ولی دو تا جوابی که آخر از همه گرفت اکسپت بود
    پس امیدوار باشین مثل اینکه جواب خوبا دیرتر میرسه

Member daffodil آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IT

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad8816 نمایش پست ها
    میشه تا قبل از 15 آوریل تعهدی که برای قبول آفر دادی رو پس بگیری.
    اگه بعد 15 آوریل آفر دانشگاه آ رو اکسپت کردی نمی‌تونی آفر دیگه‌ای رو بپذیری مگه این‌که اول از دانشگاه آ انصراف بدی و نامه انصراف از تعهد تو رو هم دانشگاه صادر کرده باشه. این نامه رو باید به دانشگاه ب که می‌خوای بعد 15 آوریل آفرشو اکسپت کنی نشون بدی.
    چی گــــــفتم...

نقل قول نوشته اصلی توسط daffodil نمایش پست ها
    اگه بعد 15 آوریل آفر دانشگاه آ رو اکسپت کردی نمی‌تونی آفر دیگه‌ای رو بپذیری مگه این‌که اول از دانشگاه آ انصراف بدی و نامه انصراف از تعهد تو رو هم دانشگاه صادر کرده باشه. این نامه رو باید به دانشگاه ب که می‌خوای بعد 15 آوریل آفرشو اکسپت کنی نشون بدی.
    چی گــــــفتم...
    خب از كجا مي فهمند كه ما جايي رو بعد از 15 آپريل اكسپت كرديم؟؟؟ حالا اگه انصراف بديم دانشگاه (الف) نامه انصراف از تعهد رو صادر مي كنه يا اينكه ممكنه صادر نكنه؟
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

نقل قول نوشته اصلی توسط daffodil نمایش پست ها
    چی گــــــفتم...
    پس نتیجه اخلاقی کلن این میشه که آفری که داریمو فعلا اکسپت کنیم اگه تا قبل 15 آوریل از جای بهتر اومد که خوب انصراف میدیم اگرم نیومد که احتمالا دیگه بعدش اگرم چیزی بیاد فاند نداره که خوب به درد ما که نمی خوره! من رفتم باکسپتم!!!!!

ولی این تاپیک امروز و دیروز عجیب شلوغ بودا! معلومه که بچه ها دیگه صبرشون تموم شده!

Member sharifi.chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    شیمی، شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط faeze66 نمایش پست ها
    پس نتیجه اخلاقی کلن این میشه که آفری که داریمو فعلا اکسپت کنیم اگه تا قبل 15 آوریل از جای بهتر اومد که خوب انصراف میدیم اگرم نیومد که احتمالا دیگه بعدش اگرم چیزی بیاد فاند نداره که خوب به درد ما که نمی خوره! من رفتم باکسپتم!!!!!

ولی این تاپیک امروز و دیروز عجیب شلوغ بودا! معلومه که بچه ها دیگه صبرشون تموم شده!
    نه دیگه ممکنه تو لیست انتظار باشی و بعد 15 اپریل کلی اکسپت با فاند خوب بیاد واست
    نمیشه با اطمینان گفت
    ولی کاری که می خوای بکنی مطمینا عاقلانه ترین کاره ولی به هرحال ریسک داره

من بالاخره از یکی از دانشگاه هایی که کلی طول داد تا جواب بده جواب گرفتم! پذیرش خالی! موقعی که این موضوع رو ایجاد کردم فکر میکردم حالا که انقدر دیر شده یا جواب ریجکته یا با فاند. از عنوان و پست اولم هم مشخصه. فکر نمیکردم بعد از این همه مدت پذیرش بدون فاند بدن که ناراحتی و دردسرش شاید به اندازه ریجکت باشه!

من برداشتم از صحبت دوستان و نتایج سال های گذشته اینه که در آمریکا اگه جوابا دیرتر بیاد بیشتر احتمال ( نه به طور قطع) به سمت پذیرش وجود داره(استثنا هم وجود داره که نقض کنه) ولی در کانادا این قضیه بر عکسه یعنی کسائی که مثلا تا اواخر اردیبهشت هنوز از کانادا جواب نگیرن بیشتر احتماله ریجکت هستش. و در زمینه کانادا بیشتر به حرفم تکیه دارم.
    حالا نظر شما چیه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)