نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه قدر از گرفتن admission به همراه financial aid اطمینان دارید؟

رأی دهندگان
31. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 25%

7 22.58%
  • 50%

8 25.81%
  • 75%

7 22.58%
  • 100%

8 25.81%
  • اصلا برام مهم نیست و فقط برای اینکه دور هم باشیم apply می کنم

1 3.23%
صفحه 115 از 410 نخستنخست ... 1565105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125165215 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,141 تا 1,150 , از مجموع 4091

موضوع: آرشیو ارسال های حذف شده

Member daffodil آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IT

پیش فرض پاسخ : دیر جواب دادن دانشگاه ها:reject یا full fund !

دانشگاه Nebraska (Omaha) تازه با من قرار مصاحبه گذاشته. ددلاینش 15 فوریه بود. ما آخرش از دست اینا دق می‌کنیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط daffodil نمایش پست ها
    دانشگاه Nebraska (Omaha) تازه با من قرار مصاحبه گذاشته. ددلاینش 15 فوریه بود. ما آخرش از دست اینا دق می‌کنیم.
    اين دانشگاهها با چه منطقي قرار مصاحبه مي گذارند؟؟ مصاحبه براي كسايي خوبه كه بدون ويزا مي تونند به آمريكا بروند. ميشه با ايميل و عنوان كردن سختي ويزا از زير مصاحبه در رفت؟؟
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

نقل قول نوشته اصلی توسط احسان نمایش پست ها
    اين دانشگاهها با چه منطقي قرار مصاحبه مي گذارند؟؟ مصاحبه براي كسايي خوبه كه بدون ويزا مي تونند به آمريكا بروند. ميشه با ايميل و عنوان كردن سختي ويزا از زير مصاحبه در رفت؟؟
    منظورشون مصاحبه با تلفن و اسکایپ بوده نه حضوری...
    مژده به daffoidil: احتمال پذیرش شما با فاند بسیاااااااااار بالا هست... معمولا زنگ میزنن اسپیکینگ چک کنن و بعدش در جا یا با اختلاف یکی دو روز فاندو میدن!

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    مژده به daffoidil: احتمال پذیرش شما با فاند بسیاااااااااار بالا هست... معمولا زنگ میزنن اسپیکینگ چک کنن و بعدش در جا یا با اختلاف یکی دو روز فاندو میدن!
    بازم خوبه كه قرار گذاشته اول. استاده به من كه بي خبر زنگ زد. وسط خيابون بودم. تازه تماس گيرنده رو نوشته بود irancell. نزديك بود بر ندارم. اما چون بي خبر بود و موقعيت خوبي نداشتم، اونطور كه مي خواستم حرف نزدم. توصيه مي كنم سوالا رو حدس بزنيد و آماده باشيد. حتي اگه لازم بود روي كاغذ بنويسيد يا فايل ها تونو روي كامپيوتر باز كنيد و آماده بذاريد.
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

یکی از دوستام تو دانشگاهی درس میخونه که هنوز بهم جواب رد یا پذیرش نداده. رفته بود و اسمم رو گفته بود و نتیجم رو پرسیده بود. جالبه که گفتن من پذیرش شدم! حالا چرا بم اطلاع نمی دن (نه رسمی و نه غیر رسمی) هنوز برام سوال هست؟!
    این کاربر غیرفعال است!

Member daffodil آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IT

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    آره مصاحبه تلفنیه. تازه گفته هفته دیگه یه وقتی تعیین کنم. پس کی می‌خوان نتیجه بدن. امیدوارم همین‌طور باشه که می‌گی. خوش‌بین نباشیم چی‌کار کنیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط osroosh نمایش پست ها
    یکی از دوستام تو دانشگاهی درس میخونه که هنوز بهم جواب رد یا پذیرش نداده. رفته بود و اسمم رو گفته بود و نتیجم رو پرسیده بود. جالبه که گفتن من پذیرش شدم! حالا چرا بم اطلاع نمی دن (نه رسمی و نه غیر رسمی) هنوز برام سوال هست؟!
    ممكنه پذيرش شما غير رسمي بوده و هنوز رسمي تاييد نشده كه مستلزم چند روز زمان هست.
    ممكنه كه پذيرش شما حتي ايميل نشه و مستقيما براي شما پست بشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط daffodil نمایش پست ها
    آره مصاحبه تلفنیه. تازه گفته هفته دیگه یه وقتی تعیین کنم. پس کی می‌خوان نتیجه بدن. امیدوارم همین‌طور باشه که می‌گی. خوش‌بین نباشیم چی‌کار کنیم.
    اونها با كسي مصاحبه نمي كنن كه نخوانش. يعني همه چي اوكي هست و فقط مي خوان يه صحبت داشته باشن

نقل قول نوشته اصلی توسط احسان نمایش پست ها
    ممكنه پذيرش شما غير رسمي بوده و هنوز رسمي تاييد نشده كه مستلزم چند روز زمان هست.
    ممكنه كه پذيرش شما حتي ايميل نشه و مستقيما براي شما پست بشه.
    منظورتون از تایید رسمی چیه؟ یعنی ممکنه پذیرش رو دوباره رد کنن؟ مگه کجا باید تاییدش کنه؟ دوستم از دانشکده پرسیده بود. پارسال هم که خودش رفت همین دانشگاه فایل pdf I-20 رو گرفت و از دانشگاهم خواست که به سفارت براش ایمیل بزنن. اصلا و ابدا با نامه پذیرش مکتوب کاری نداشت!
    این کاربر غیرفعال است!

Senior Member sara123 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط osroosh نمایش پست ها
    تبریک!
    استاد داشتین؟
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)