دانشگاه Nebraska (Omaha) تازه با من قرار مصاحبه گذاشته. ددلاینش 15 فوریه بود. ما آخرش از دست اینا دق میکنیم.
دانشگاه Nebraska (Omaha) تازه با من قرار مصاحبه گذاشته. ددلاینش 15 فوریه بود. ما آخرش از دست اینا دق میکنیم.
كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.
*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***
بازم خوبه كه قرار گذاشته اول. استاده به من كه بي خبر زنگ زد. وسط خيابون بودم. تازه تماس گيرنده رو نوشته بود irancell. نزديك بود بر ندارم. اما چون بي خبر بود و موقعيت خوبي نداشتم، اونطور كه مي خواستم حرف نزدم. توصيه مي كنم سوالا رو حدس بزنيد و آماده باشيد. حتي اگه لازم بود روي كاغذ بنويسيد يا فايل ها تونو روي كامپيوتر باز كنيد و آماده بذاريد.
كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.
یکی از دوستام تو دانشگاهی درس میخونه که هنوز بهم جواب رد یا پذیرش نداده. رفته بود و اسمم رو گفته بود و نتیجم رو پرسیده بود. جالبه که گفتن من پذیرش شدم! حالا چرا بم اطلاع نمی دن (نه رسمی و نه غیر رسمی) هنوز برام سوال هست؟!
این کاربر غیرفعال است!
این کاربر غیرفعال است!
علاقه مندی ها (Bookmarks)