نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 54 از 805 نخستنخست ... 4444546474849505152535455565758596061626364104154554 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

سلام .
    ببخشید یه سوال : من کد پستی دبیرستان و پیش دانشگاهی و محل کار سابقمو نمی دونم! does not applyo بزنم که موردی نداره؟ ممنون

ApplyAbroad Champion
    Some14Myself آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Uni of Tehran - Finance

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa64 نمایش پست ها
    سلام .
    ببخشید یه سوال : من کد پستی دبیرستان و پیش دانشگاهی و محل کار سابقمو نمی دونم! does not applyo بزنم که موردی نداره؟ ممنون
    من برای دانشگاه رو نزدم اما محل کارم رو چرا ... زیاد فکر نکنم مهم باشه .. بزن not apply !

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

دوستان من رشتم شیمیه... جواب این سوالو چی بدم؟
    Do you have any specialized skills or training, such as firearms, explosives, nuclear, biological, or chemical experience?

من عضو مثلا انجمن الکترو شیمی ایران بودم و تو رزومه دانشگاه نوشتم لازمه برای این سوال بنویسمش؟
    Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?
    ویرایش توسط rashdy_chem : April 22nd, 2011 در ساعت 09:50 PM

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    دوستان من رشتم شیمیه... جواب این سوالو چی بدم؟
    Do you have any specialized skills or training, such as firearms, explosives, nuclear, biological, or chemical experience?

من عضو مثلا انجمن الکترو شیمی ایران بودم و تو رزومه دانشگاه نوشتم لازمه برای این سوال بنویسمش؟
    Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?
    1. خودتون بگین بودین با نبودین ? اگر نبودین که : NOOO NEVER EVER

2. خوب جواب مثبته ! YES, AT LOB LOB LOB

Good Luck Man
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Radian نمایش پست ها
    1. خودتون بگین بودین با نبودین ? اگر نبودین که : NOOO NEVER EVER

2. خوب جواب مثبته ! YES, AT LOB LOB LOB

Good Luck Man
    ممنون عزیز
    منظورم اینه که همه کسایی که شیمی خوندن یه جورایی باید به سوال اول جواب مثبت بدن.. ولی کلن سوال خطرناک و هدف داریه! اگه بگم نه که میگن چه شیمیستیه که تجربه نداره و اگه بگم آره زیرش یه باکس میاد که توضیح بدم... اونوقت باید تمام دستگاههایی که بلدمو توضیح بدم؟ چیکار کنم آخه!

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

ApplyAbroad Veteran
    Roozbeh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Design - The Ohio State University

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    ممنون عزیز
    منظورم اینه که همه کسایی که شیمی خوندن یه جورایی باید به سوال اول جواب مثبت بدن.. ولی کلن سوال خطرناک و هدف داریه! اگه بگم نه که میگن چه شیمیستیه که تجربه نداره و اگه بگم آره زیرش یه باکس میاد که توضیح بدم... اونوقت باید تمام دستگاههایی که بلدمو توضیح بدم؟ چیکار کنم آخه!
    من اگه بودم همه رو منفی جواب میدادم!
    اگر مثبت جواب بدی که خوب خودت با دست خودت کلیرنستو چند برابر کردی (به خصوص سوال ۲). آفیسر که نمیفهمه فرق یک شیمیدان خطرناک با غیر خطرناک چیه (همونطور که من نمیفهمم!) پس پرونده رو میفرسته برای بررسی بیشتر. اگر هم سوال ۱ رو جواب مثبت میدی تو اون قسمت توضیحاتش یه جوری بنویس که خوب چون من رشته بحصیلیم شیمیه بدیهیه که باید شیمی بلد باشم (یه جوری که انگار داری از جدول ضرب حرف میزنی!)
    ضمنا از اونجایی که اینجا سیستم امریکایی ها اینطوریه که اصولا دروغ نمیگن (مگر اینکه خلافش ثابت شه) لذا رو این فرم ds160 خیلی حساب میکنن. به نظر من جواب هایی که در ds160 میدی از مصاحبه به مراتب مهمتره.
    در آخر هم به این نکته توجه داشته باش که سفارت دانشگاه نیست و قرار نیست بر اساس سوابق درخشان و دانش زیادت بهت پذیرش بده بنا براین استراتژی کلی در پر کردت ds نوشتن حد اقله!

good luck
    از پاسخگویی به پیام های خصوصی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم

سلام،من این فورم رو پر کردم اما الان هر کاری می کنم دکمه ذخیره کردنش برای پرینت کار نمیکنه،برای صفحه ی کانفرمیشن کار میکنه اما واسه خود فورم کار نمیکنه.سفارت هم گفته پرینتشو میخوام

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoodsharifi نمایش پست ها
    سلام،من این فورم رو پر کردم اما الان هر کاری می کنم دکمه ذخیره کردنش برای پرینت کار نمیکنه،برای صفحه ی کانفرمیشن کار میکنه اما واسه خود فورم کار نمیکنه.سفارت هم گفته پرینتشو میخوام
    سفارت فقط پرینت کانفرمیشن رو می خواد نه کل فرم رو ... شماره کانفرم رو که بهشون بدی خودش میزنه تو کامپیوتر و کل فرم میاد جلوش...

من TA بودم توی دانشگاه. اینو باید جزو employement بنویسم؟

راهنمایی و دبیرستان و پیش رو لازمه درست بنویسیم؟ من چیزی از اون وقتا یادم نیست! :دی

آدرس دو نفر در ایران رو که می خواد بهتره کیا رو بنویسیم؟ فامیل؟ دوست؟ همسایه؟

ApplyAbroad Veteran
    sardarafra آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Texas A&M/Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط marjanjoon نمایش پست ها
    من TA بودم توی دانشگاه. اینو باید جزو employement بنویسم؟

راهنمایی و دبیرستان و پیش رو لازمه درست بنویسیم؟ من چیزی از اون وقتا یادم نیست! :دی

آدرس دو نفر در ایران رو که می خواد بهتره کیا رو بنویسیم؟ فامیل؟ دوست؟ همسایه؟
    سلام
    لازم نیست TA رو بنویسید.
    ادرس هم ادرس دوستان رو بنویسید.
    شاد باشید
    تو با اين پاكدامني هاي حقير، خود را هلاك خواهي كرد. شرارت را بياموز. خود نوينت را بر خاكستر خود پيشين بنا كن! (نيچه)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)