سلام .
ببخشید یه سوال : من کد پستی دبیرستان و پیش دانشگاهی و محل کار سابقمو نمی دونم! does not applyo بزنم که موردی نداره؟ ممنون
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
سلام .
ببخشید یه سوال : من کد پستی دبیرستان و پیش دانشگاهی و محل کار سابقمو نمی دونم! does not applyo بزنم که موردی نداره؟ ممنون
دوستان من رشتم شیمیه... جواب این سوالو چی بدم؟
Do you have any specialized skills or training, such as firearms, explosives, nuclear, biological, or chemical experience?
من عضو مثلا انجمن الکترو شیمی ایران بودم و تو رزومه دانشگاه نوشتم لازمه برای این سوال بنویسمش؟
Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?
ویرایش توسط rashdy_chem : April 22nd, 2011 در ساعت 09:50 PM
*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***
Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام
ممنون عزیز
منظورم اینه که همه کسایی که شیمی خوندن یه جورایی باید به سوال اول جواب مثبت بدن.. ولی کلن سوال خطرناک و هدف داریه! اگه بگم نه که میگن چه شیمیستیه که تجربه نداره و اگه بگم آره زیرش یه باکس میاد که توضیح بدم... اونوقت باید تمام دستگاههایی که بلدمو توضیح بدم؟ چیکار کنم آخه!
*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***
من اگه بودم همه رو منفی جواب میدادم!
اگر مثبت جواب بدی که خوب خودت با دست خودت کلیرنستو چند برابر کردی (به خصوص سوال ۲). آفیسر که نمیفهمه فرق یک شیمیدان خطرناک با غیر خطرناک چیه (همونطور که من نمیفهمم!) پس پرونده رو میفرسته برای بررسی بیشتر. اگر هم سوال ۱ رو جواب مثبت میدی تو اون قسمت توضیحاتش یه جوری بنویس که خوب چون من رشته بحصیلیم شیمیه بدیهیه که باید شیمی بلد باشم (یه جوری که انگار داری از جدول ضرب حرف میزنی!)
ضمنا از اونجایی که اینجا سیستم امریکایی ها اینطوریه که اصولا دروغ نمیگن (مگر اینکه خلافش ثابت شه) لذا رو این فرم ds160 خیلی حساب میکنن. به نظر من جواب هایی که در ds160 میدی از مصاحبه به مراتب مهمتره.
در آخر هم به این نکته توجه داشته باش که سفارت دانشگاه نیست و قرار نیست بر اساس سوابق درخشان و دانش زیادت بهت پذیرش بده بنا براین استراتژی کلی در پر کردت ds نوشتن حد اقله!
good luck
از پاسخگویی به پیام های خصوصی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم
سلام،من این فورم رو پر کردم اما الان هر کاری می کنم دکمه ذخیره کردنش برای پرینت کار نمیکنه،برای صفحه ی کانفرمیشن کار میکنه اما واسه خود فورم کار نمیکنه.سفارت هم گفته پرینتشو میخوام
من TA بودم توی دانشگاه. اینو باید جزو employement بنویسم؟
راهنمایی و دبیرستان و پیش رو لازمه درست بنویسیم؟ من چیزی از اون وقتا یادم نیست! :دی
آدرس دو نفر در ایران رو که می خواد بهتره کیا رو بنویسیم؟ فامیل؟ دوست؟ همسایه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)