I do not know the reason exactly but the offıcer said me he is not convinced if I come back to Iran after graduatıon or not. I am sure they made their decision in advance. May be they rejected me just for age and time lag after my Ms.C.
I am trying to schedule another appointment in Dubai. What is you idea?
actually you shouldn't give up trying. we hope you will be succeeded.
ویرایش توسط ahmadrezaamin : May 4th, 2011 در ساعت 12:09 PM
سلام.
من 2می مصاحبه داشتم. خیلی راحت بود و تقریبا تا اونجایی که من دیدم همه ی دانشجوا گرفتن.
سوالایی که آفیسر ازم پرسید اینا بود:
1.officer : why do u want to go to U.s?
I want to go there to continue my studies in master level
2.what's ur major?
law
3.as I see here you studied in A field but applyed for B , why?
because I am interested in both, and I passed my traineeship in ...which is one of the best in B
4.what r u doing in Iran
I am cooperating with...
5. what r u going to do after graduation
I want to continue my cooperation with my employer
can I see your transcripts?
he entered the GPA in the computer
can I see your Toefl score?
I took IELTS, and I show the score and he entered the score in the computer
به همین سادگی! بعد بهم برگ زردو داد و گفت clearance معمولا 6 هفته طول می کشه . این سایتو check کن.
سیاست سفارت بر دادن ویزاست! اون روز تقریبا همه گرفتن:
یه دختر خانومی که برا PhD فیزیک، فول فاند می رفت گرفت.
یه خانوم ، مستر مهندسی، بدون فاند گرفت
مهندس رشته عمران PhD ، گرفت
مهندس برق PhD فول فاند گرفت
یه زن و شوهر هردو F1 ، خانوم مستر مهندس نساجی و شوهرش مهندس ، بدون فاند گرفتن
مهندس مکانیک، PhD ،فول فاند گرفت
مهندس برق PhD فول فاند گرفت
مهندس برق directly از لیسانس می رفت PhD فول فاند گرفت
من رشته م حقوقه و برا مستر دوم می رم که فاند کامل دارم
یه مادر دختر توریستی گرفتن
دو تا خانوم میانسال توریستی گرفتن
سوالای آفیسر خیلی راحت بود و برخوردشون خیلی خوب بود و خیلی مهربون و مودب بودن و چند تا سوال فرمالیته می پرسیدن.
امیدوارم که هر چه زودتر برگ زردتونو بگیرین و CLEAR بشین و خبر خوشحالیتونو اینجا بنویسین. : )
سلام دوستان من هم وقت گرفتم برای ماه jun برای مصاحبه.
یه سوال دارم. من رشتم chemical engineering هستش و برای PhD in Chem. Engineering پذیرش با فاند گرفتم. فقط اسم این دانشکده تو این دانشگاه department of chemical and nuclear engineering هستش که تو این دانشکده هر دو رشته رو در همه مقاطع تدریس می کنند. در واقع تو این دانشگاه ساختمون دانشکده این دو رشته یه ساختمونه حتی استاداشونم فرق داره. گرایش خودمم polymer هست. حالا به نظرتون این اسم دانشکده توی گرفتن ویزای من اختلال ایجاد میکنه؟
سوالتون رو با یه سوال جواب می دم!
حالا اگه مثلا ما بگیم ایجاد می کنه می خوای پذیرش با فاندت رو بی خیال بشی و نری برای مصاحبه !!!!!؟؟؟
معلومه که باید بری! نهایتش چه اتفاقی می خواد بی افته ؟
از استادت یا رئیس دپارتمان یه دونه Research Plan بگیر تا کلیرت راحت تر بشه. بی خودی هم نگران نباش. اونها توی کلیرنس همه ته و توه اینها رو در می یارند! خیالت راحت باشه !
در ضمن اینجا مربوط به بیان تجربیات مصاحبه هستش نه نظر خواهی مربوط گرفتن ویزا یا نه !
سلام.. من امروز آنکارا مصاحبه داشتم، رشتم Art History بود از University of Houston پذیرش داشتم. ویزا گرفتم و هیچ مدرکی ازم نخواست اما سئوال زیاد پرسید.. Partial tuition waiver بودم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)