نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 62 از 805 نخستنخست ... 12525354555657585960616263646566676869707172112162562 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 611 تا 620 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط احسان نمایش پست ها
    دانشگاه ارشد رو تو قسمت present work and education بنويسيد.
    ممنون احسان
    ولی اگه فقط بخوام تو قسمتpresent work and education بنویسم هیچ کجا معلوم نخواهد شد که من کی ارشد رو شروع کردم. چون تاریخ شروع رو دیگه نمیشه ذکر کرد.
    تا اونجایی که میدونم بهتره تو این فرم معلوم باشه که بین مقاطع مختلف چقدر فاصله بوده. بعضی وقتا در مورد این فاصله ها و اینکه چه کار کردی سوال میکنن.

Junior Member

دوستان سلام
    من از خود فرم DS160 پرینت ندارم و فقط از کنفیرم اش پرینت گرفتم و فکر میکنم یک قسمتایی از فرم رو باید اصلاح کنم
    از قبرس با این فرم وقت هم گرفتم
    حالا به نظرتون چه کنم ؟ یک فرم دیگه پر کنم و ببرم با خودم با یک شماره جدید؟

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

من یه مشکل بزرگ با این فرم دارم. در پست‌های قبلی این تاپیک هم خیلیا گفتن که زود timeout میشه و دايم باید retrieve کنن. ولی مشکل من حاد تره. چون بصورت دايم و بدون وقفه در فرم در حال کلیک و تایپ هستم (یعنی idle time مثلا شاید یکی دو ثانیه از فاصله‌ی یک کلیک تا تایپ بعدی باشه) ولی بعد از 7-6 دقیقه timeout میشه. واقعا آزار دهندس و همش باید retrieve کنم. مگر نگفته اگر 20 دقیقه idle باشیم باید این طوری بشه؟ اصلا idle نیستم و دائم توی فرم هستم. تازه 20 دقیقه هم نیست همون طور که گفتم 7-6 دقیقه تقریبا. من در firefox 4 stable و در لینوکس هستم. جاواسکریپت فعال و انکریپشن 128 و ... همه چیز درست هست. مشکل چیه؟ این طوری نمیتونم فرم پر کنم.

برای شما هم 7-6 دقیقه هست؟ بدون idle در فرم؟

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط احسان نمایش پست ها
    من ديدم كه بعضي هايي كه اسم و يا فاميلي 2 كلمه اي دارن، از خط فاصله استفاده مي كنن. مثل اين:
    Seyyed-Arsalan Mohamadi-Golpaigani

اينطوري خوانايي بهتري داره. خيلي از مليت هاي ديگه هم اين كار رو مي كنن. البته انگار توي DS نميذاره خط فاصله وارد كنيد. اما به هر حال براي پاسپورت و ريز نمرات و تافل و GRE چي؟
    دوست عزيز

مي شه از خط فاصله استفاده كرد. حتي ميشه Space هم گذاشت كه چندان توصيه نميشه. من گفتم بهترين حالت اينه كه سرهم بنويسي.

در جواب دوستمون EbneSina همونطور كه قبلا هم براتون نوشتم اسم تو مقاله مهم نيست. كسي هم چنين سوالي ازتون نخواهد پرسيد.

Junior Member r.azadi آواتار ها

سلام
    من فول فاندم توی i20 من هزینۀ همسرم رو توی هزینه هایی که فاند کاور میکنه ذکر کرده، توی فرم DS160 که مربوط به همسرم هست، راجع به ساپورت مالی باید اسم دانشگاهمو برای خانمم ذکر کنم؟ یا اسم خودم رو؟
    لطفاً اگه میشه فوری جواب بدین ممنوون میشم

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط r.azadi نمایش پست ها
    سلام
    من فول فاندم توی i20 من هزینۀ همسرم رو توی هزینه هایی که فاند کاور میکنه ذکر کرده، توی فرم DS160 که مربوط به همسرم هست، راجع به ساپورت مالی باید اسم دانشگاهمو برای خانمم ذکر کنم؟ یا اسم خودم رو؟
    لطفاً اگه میشه فوری جواب بدین ممنوون میشم
    اسم دانشگاهو!! وضعيت من هم مشابه شما بوده.

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Sunrise نمایش پست ها
    من یه مشکل بزرگ با این فرم دارم. در پست‌های قبلی این تاپیک هم خیلیا گفتن که زود timeout میشه و دايم باید retrieve کنن. ولی مشکل من حاد تره. چون بصورت دايم و بدون وقفه در فرم در حال کلیک و تایپ هستم (یعنی idle time مثلا شاید یکی دو ثانیه از فاصله‌ی یک کلیک تا تایپ بعدی باشه) ولی بعد از 7-6 دقیقه timeout میشه. واقعا آزار دهندس و همش باید retrieve کنم. مگر نگفته اگر 20 دقیقه idle باشیم باید این طوری بشه؟ اصلا idle نیستم و دائم توی فرم هستم. تازه 20 دقیقه هم نیست همون طور که گفتم 7-6 دقیقه تقریبا. من در firefox 4 stable و در لینوکس هستم. جاواسکریپت فعال و انکریپشن 128 و ... همه چیز درست هست. مشکل چیه؟ این طوری نمیتونم فرم پر کنم.

برای شما هم 7-6 دقیقه هست؟ بدون idle در فرم؟
    نگران نباش، مال من هم همينطوري بود اما بعد 5،4 ساعت تموم شد! پر كردن فرم شما هم قاعدتا يا تا الان تموم شده يا به زودي ميشه!

Junior Member sabinaa آواتار ها

دوستان آیا بعد از اینکه فرم رو sign و submit کردیم نسخه PDF فرم پر شده بالا میاد یا اینکه باید موقع review فرم رو صفحه به صفحه پرینت کرد؟ جرأت نمیکنم سابمیتش کنم ببینم چی میشه!!

نقل قول نوشته اصلی توسط sabinaa نمایش پست ها
    دوستان آیا بعد از اینکه فرم رو sign و submit کردیم نسخه PDF فرم پر شده بالا میاد یا اینکه باید موقع review فرم رو صفحه به صفحه پرینت کرد؟ جرأت نمیکنم سابمیتش کنم ببینم چی میشه!!
    بعد از submit هم میتونید هم از confirmation هم از کلش print بگیرید

do not wory

Junior Member amidi آواتار ها

سوالی دارم که نتونستم جوابشو توی فروم پیداش کنم. اونجایی توی فرم که ازمون می خوان کشورهایی رو تا حالا سفر کردیم معرفی کنیم آیا شامل سفرهای ترانزیتی هم میشه یا نه؟ من پارسال برای سفر به یک کشور دیگه به صورت ترانزیت وارد آلمان شدم و بدون اینکه از فرودگاه خارج بشم به سفرم ادامه دادم. منتها قبلش از سفارت آلمان ویزای ترانزیت دریافت کردم که توی پاسپورتم موجوده. آیا باید آلمان رو هم بنویسم یا اینکه این سفر به حساب نمیاد؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)