سلام
اگه با فاند ها رو قبل از 15 آپریل اونایی که نمیخوایم بریم رو ریجکت نکنیم چه مشکلی پیش میاد؟ کجا ثبت میشه؟
سلام
اگه با فاند ها رو قبل از 15 آپریل اونایی که نمیخوایم بریم رو ریجکت نکنیم چه مشکلی پیش میاد؟ کجا ثبت میشه؟
من کل این تاپیک رو خوندم. آخرش قاطی کردم، بالاخره میشه یا نمیشه؟ اگه امکان پذیره، منظور اینه که باید حتما یه ترم رو بریم اون دانشگاه x ( همونی که با I20 اون رفتیم ویزا گرفتیم) و transfer کنیم، یا اینکه وقتی وارد آمریکا شدیم، میتونیم sevis fee رو واسه اون یکی دانشگاه تغییر بدیم و بریم دانشگاه Y ؟ ( با توجه به اینکه هر دو تا دانشگاه هم پذیرش بدون فاند باشه...)
سلام دوستان،من دو تا پذیرش دارم که هیچکدومشون فاند ندارن،یکی از NJIT و اون یکی WPI،در تمام این تاپیک صحبت از رد کردن یا نکردن پذیرش با فاند بود.
من در نهایت NJIT را انتخاب کردم البته پذیرش WPI رو هم قبول کردم و یه 500$ اولیه به حساب ریختم.
هنوز هیچکدومشون برام I-20 صادر نکردن
سوال من اینه:
قبل از رفتن به سفارت به دانشگاه WPI بگم که پذیرششون رو نمی خوام یا اگه بعد از رفتن به سفارت،اصلا اگه بهشون نگم با توجه به اینکه پذیرشش با فاند نیست مشکلی پیش میاد یا نه؟
دوستم اگه چیزی نگی مشکلی پیش نمیاد. jason_mac در این پست توضیح دادن.
یاحق
*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***
من از یه دانشگاهی conditional admission گرفتم چون نمره reading تافلم پایین تر از مینیمم بود البته من نمیدونستم که بهم پذیرش مشروط میدن و وقتی یه فرمو امضا کردم و ازشون خواستم که I-20 رو بفرستن دیدم تو نامه پذیرش زده conditional . از طرفی از یه دانشگاه دیگه هم پذیرش دارم که اونا مینیممی واسه هر قسمت تافل نذاشتن و به احتمال زیاد پذیرشم از این دانشگاه دوم مشروط نباشه. خودم ترجیح میدم دانشگاه اول برم ولی شنیدم گرفتن ویزا با پذیرش مشروط سخت تره. من میتونم به دانشگاه دوم هم بگم I-20 رو صادر کنه ولی با I-20 دانشگاه اول Sevis Fee رو پرداخت کنم و برم سفارت و اگه ویزا نگرفتم با I-20 دانشگاه دوم برم یه سفارت دیگه و دوباره واسه ویزا اقدام کنم؟ از اونجا که با I-20 دانشگاه اول وارد سیستم sevis شدم با عوض کردن I-20 مشکلی پیش نمیاد؟ در ضمن هر دوتا پذیرشم هم بدون فانده!
سلام. میشه یکی به من کمک کنه؟
من آفر یه دانشگاهی که بدون فاند هم بود رو اکسپت کردم و اونها هم قراره برام I20 صادر کنن. حالا جواب یه دانشگاه دیگه اومده و میخوام اینو decline کنم و دومی رو برم. حالا منشی دانشکده ایمیل زده (فقط به من نیست به همه ی اونهایی که در مورد I20 سوال دارن زده) و نوشته: You can not make an appointment for your VISA with out your SEVIS Number. If you use a SEVIS number from another US School this will just slow the procedure down as it will result in NOT GETTING ANOTHER NUMBER. Once a SEVIS number is given out, you can not have two of them.
منظورش چیه؟یعنی اینا I20 رو که صادر میکنن دیگه باید با همون رفت سفارت؟ الان من باید چی کار کنم؟
دومین هم بدون فانده؟ آیا هردو دانشگاه در این لیست هست؟ این منشیه مال دانشگاه اولیه هست؟
آخه بدون فاند که آفر مالی ندادن که بخوان مطمئن بشن میایی یا نه. عجیبه.
من فکر کنم همون طور که خودت اشاره کردی این ایمیل یه template هست.
بله هر دو در اون لیست هستن. اولی افر مالی نداشت ولی من اکسپت کردم که اونا I20 صادر کنن. حالا دومی افر مالی داره میخوام اونو اکسپت کنم و با اون I20 برم سفارت. باتوجه به اون ایمیل منشی دانشگاه اولی ممکنه مشکل ایجاد بشه. من ایمیل زدم گفتم نمیخوام بیام ولی ظاهرا سرشون شلوغه نمیدونم اصلا خونده یا نه.حالا به نظر شما مشکل ایجاد میشه اونا هم I20 صادر کنن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)