نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 64 از 805 نخستنخست ... 14545556575859606162636465666768697071727374114164564 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

یکی از دوستای من چون هنوز درس لیسانس ش تموم نشده، موقع پر کردن این فرم مدرکشو (طبق روال معمول ایران) زده دیپلم (یعنی آخرین مدرکی که الان داره). امروز صبح رفته مصاحبه دبی و بهش گفته ن تو چه جوری با دیپلم میخوای بری دکترا بخونی؟ و ریجکت ش کرده ن. هرچی کارنامه لیسانس شو نشون داده طرف قبول نکرده. می خواستم بدونم پر کردن این فرمه یعنی این قدر حساسه؟ نمونه پر شده ای ازش کسی داره؟ یه نمونه من دیدم که مال یه فروشنده اهل هنده و زیاد به درد ما نمی خوره چون دانشجو نبوده.

نقل قول نوشته اصلی توسط sina88 نمایش پست ها
    یکی از دوستای من چون هنوز درس لیسانس ش تموم نشده، موقع پر کردن این فرم مدرکشو (طبق روال معمول ایران) زده دیپلم (یعنی آخرین مدرکی که الان داره). امروز صبح رفته مصاحبه دبی و بهش گفته ن تو چه جوری با دیپلم میخوای بری دکترا بخونی؟ و ریجکت ش کرده ن. هرچی کارنامه لیسانس شو نشون داده طرف قبول نکرده. می خواستم بدونم پر کردن این فرمه یعنی این قدر حساسه؟ نمونه پر شده ای ازش کسی داره؟ یه نمونه من دیدم که مال یه فروشنده اهل هنده و زیاد به درد ما نمی خوره چون دانشجو نبوده.
    چقدر بد

مطمئنی رجکتش کرده؟ حتما گفته ناقص و بهش گفت برو کامل کن بعدش دوباره بیا

نه ریجکت شده. دانشگاه ش هم خیلی خوبه.
    ویرایش توسط sina88 : May 8th, 2011 در ساعت 03:21 PM

پسرعموی مادر آدم آمریکا باشه باید تو دی اس 160مشخصاتشو واردش کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi1982ir نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من برای تابستان از امریکا به ایران میام و جلوی راه میرم برای مصاحبه. سوالی که دارم اینه که موقع پر کردن فرم DS160 ، قسمت home address رو آدرس و تلفن کنونی ام توی امریکا رو بزنم یا آدرس و تلفنم در ایران؟ همچنین mailing address رو چی؟
    ممنون میشم دوستانی که میدونن، راهنمایی کنند
    دوستان کسی نیست در این مورد اطلاعات داشته باشه؟

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

من ندیدم جایی بخواد Degree رو بنویسیم. در بخش وارد کردن مدارس و موسسات آموزشی و دانشگاه‌ها، اونجا که Course of Study هست، مدارس رو که Academic میزنیم و دانشگاه‌ها رو همون Major مثلا رشته فلان. ولی دیگه نخواسته که تفکیک کنیم هرکدام مال B.Sc هست یا M.Sc! برای همین مشخصات لیسانس و فوق لیسانسم عین هم شده و جایی نداره بگم اولی ماله B.Sc هست و دومی M.Sc.

کسی degree هم مینویسه؟ کجا؟
    اصلا از کجا میفهمن تا چه مقطعی خوندیم؟

جدی می فرمایین که جایی لازم نیس مدرک تو وارد کنی؟ پس بذارین بیاد بپرسم دقیقاً کجا رو اشتباه وارد کرده بوده. خودش که این طوری نوشته بود تو ایمیل ش. ولی صحبت سر BS و MS نیستا، الان خودش دانشجوی سال آخر لیسانسه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Sunrise نمایش پست ها
    من ندیدم جایی بخواد Degree رو بنویسیم. در بخش وارد کردن مدارس و موسسات آموزشی و دانشگاه‌ها، اونجا که Course of Study هست، مدارس رو که Academic میزنیم و دانشگاه‌ها رو همون Major مثلا رشته فلان. ولی دیگه نخواسته که تفکیک کنیم هرکدام مال B.Sc هست یا M.Sc! برای همین مشخصات لیسانس و فوق لیسانسم عین هم شده و جایی نداره بگم اولی ماله B.Sc هست و دومی M.Sc.

کسی degree هم مینویسه؟ کجا؟
    اصلا از کجا میفهمن تا چه مقطعی خوندیم؟

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sina88 نمایش پست ها
    جدی می فرمایین که جایی لازم نیس مدرک تو وارد کنی؟ پس بذارین بیاد بپرسم دقیقاً کجا رو اشتباه وارد کرده بوده. خودش که این طوری نوشته بود تو ایمیل ش. ولی صحبت سر BS و MS نیستا، الان خودش دانشجوی سال آخر لیسانسه.
    ممنون از پاسخ شما، ولی من در مورد خودم سوال داشتم. در اون مورد رو حدس زدم که فقط high school نوشتند و اصلا اسمی از دانشگاه نیاوردند. ولی درمورد من، بعد از high school اسم دانشگاه رو دو بار آوردم یعنی دانشگاه لیسانس و فوقم که هر دو یکی هست. تمام اطلاعاتی که برای این دو نوشتم عین هم هست چون degree رو ننوشتم و اسم دانشگاه و آدرس و نام رشته و ... همش یکیه. اما کسی که این رو ببینه ممکنه بگه اولی کاردانیه دومی لیسانس! یا اولی یه دوره مثلا به هر اسمی غیر از لیسانس و دومی آیا M.Sc بوده یا M.Eng و ... یعنی در کل اصلا اسم degree رو نخواستند! یا من دارم اشتباه میکنم یا همه همین طور فرم رو پر کردند. پس این سواله که از روی فرم چطور میفهمند مقطع تحصیلیم چی هست!

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

نقل قول نوشته اصلی توسط Sunrise نمایش پست ها
    ممنون از پاسخ شما، ولی من در مورد خودم سوال داشتم. در اون مورد رو حدس زدم که فقط high school نوشتند و اصلا اسمی از دانشگاه نیاوردند. ولی درمورد من، بعد از high school اسم دانشگاه رو دو بار آوردم یعنی دانشگاه لیسانس و فوقم که هر دو یکی هست. تمام اطلاعاتی که برای این دو نوشتم عین هم هست چون degree رو ننوشتم و اسم دانشگاه و آدرس و نام رشته و ... همش یکیه. اما کسی که این رو ببینه ممکنه بگه اولی کاردانیه دومی لیسانس! یا اولی یه دوره مثلا به هر اسمی غیر از لیسانس و دومی آیا M.Sc بوده یا M.Eng و ... یعنی در کل اصلا اسم degree رو نخواستند! یا من دارم اشتباه میکنم یا همه همین طور فرم رو پر کردند. پس این سواله که از روی فرم چطور میفهمند مقطع تحصیلیم چی هست!
    بله
    اسم degree رو نمیخواد... منم وارد نکردم... گویا از تاریخ هاش حدس میزنن... یا اینکه لزوم همراه داشتن مدارک موقع مصاحبه همبنه که نوع degree مشخص بشه!

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

پس احتمالاً این دوست من هیچ اسمی از دانشگاه تو دی اس 160 نیاورده. چون مدارک لازم برای اثبات دانشجو بودن همراهش بوده.

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    بله
    اسم degree رو نمیخواد... منم وارد نکردم... گویا از تاریخ هاش حدس میزنن... یا اینکه لزوم همراه داشتن مدارک موقع مصاحبه همبنه که نوع degree مشخص بشه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)