نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 65 از 805 نخستنخست ... 15555657585960616263646566676869707172737475115165565 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 641 تا 650 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

سلام
    من تو قسمت working/education یه سوال داشتم، من چهار ساله که یه جا کار می کنم مشخصات کاریم رو تو قسمت present work نوشتم. توی صفحه بعد که میگه were you previously employed باید no رو کلیک کنم درسته؟ چون غیر از کار کنونیم توی پنج ساله گذشته جای دیگه ای کار نکردم درسته؟
    ممنون

من با دوستم چت کردم. اصلاً به مصاحبه نرسیده. چند مرحله تو سفارت رفته جلو، رسیده به یه هندی که appointment number میداده. اون بهش گیر داده گفته برو یه بار دیگه دی اس و پر کن. و وقت بگیر. به نظر تون الان که اونجا ست، میتونه سریع برای یکی دو روز دیگه وقت بگیره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sina88 نمایش پست ها
    من با دوستم چت کردم. اصلاً به مصاحبه نرسیده. چند مرحله تو سفارت رفته جلو، رسیده به یه هندی که appointment number میداده. اون بهش گیر داده گفته برو یه بار دیگه دی اس و پر کن. و وقت بگیر. به نظر تون الان که اونجا ست، میتونه سریع برای یکی دو روز دیگه وقت بگیره؟
    گفتم رجکت نشده!

باید میل بزنه از سفارت و وقت بخواد واسه فردا یا پس فردا و ببین جوابشو میدن یا نه

کاش اینو از همون مسول سفارت پرسیده بود همونجا

نقل قول نوشته اصلی توسط nnsh نمایش پست ها
    سلام
    من تو قسمت working/education یه سوال داشتم، من چهار ساله که یه جا کار می کنم مشخصات کاریم رو تو قسمت present work نوشتم. توی صفحه بعد که میگه were you previously employed باید no رو کلیک کنم درسته؟ چون غیر از کار کنونیم توی پنج ساله گذشته جای دیگه ای کار نکردم درسته؟
    ممنون
    بله درسته.
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    بله
    اسم degree رو نمیخواد... منم وارد نکردم... گویا از تاریخ هاش حدس میزنن... یا اینکه لزوم همراه داشتن مدارک موقع مصاحبه همبنه که نوع degree مشخص بشه!
    دوستان فكر كنم مي تونيد مقطع تحصيلي رو توي قسمت course of study وارد كرد. مثلا
    Mechanics - B.S
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sina88 نمایش پست ها
    یکی از دوستای من چون هنوز درس لیسانس ش تموم نشده، موقع پر کردن این فرم مدرکشو (طبق روال معمول ایران) زده دیپلم (یعنی آخرین مدرکی که الان داره). امروز صبح رفته مصاحبه دبی و بهش گفته ن تو چه جوری با دیپلم میخوای بری دکترا بخونی؟ و ریجکت ش کرده ن. هرچی کارنامه لیسانس شو نشون داده طرف قبول نکرده. می خواستم بدونم پر کردن این فرمه یعنی این قدر حساسه؟ نمونه پر شده ای ازش کسی داره؟ یه نمونه من دیدم که مال یه فروشنده اهل هنده و زیاد به درد ما نمی خوره چون دانشجو نبوده.
    در مورد دوستتون:

احتمالا رد نشده. من الان در طول کل این تاپیک دیدم که یکی دو نفر دیگه مشکل داشتند و هر دو مورد در دبی بوده. ظاهرا فقط در دبی هست که اگر DS درست حسابی پر نشه بر میگردونن میگن وقت دوباره بگیر. عکسش رو هم در همین تاپیک دیدم که قسمتهایی از DS کامل نبوده و در دبی گفتن مهم نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    بله
    اسم degree رو نمیخواد... منم وارد نکردم... گویا از تاریخ هاش حدس میزنن... یا اینکه لزوم همراه داشتن مدارک موقع مصاحبه همبنه که نوع degree مشخص بشه!
    در مورد مدارک فقط به چیزی که گفتی اضافه کنم که: چندین تاپیک رو زیر و رو کردم ببینم غیر از Transcript آیا مدرک (دانشنامه) هم لازمه. حتی یک مورد ندیدم که یکی گفته باشه مدرک (دانشنامه) لازم بوده و همه گفتند فقط Transcript رو خواستند. ممنون از پاسخت.

در پست 157:

نقل قول نوشته اصلی توسط MINERVAra نمایش پست ها
    خاک عزیز ، این تاریخی‌ هست که قصد دارین اونجا (یعنی‌ آمریکا ) باشین است ، نه‌ تاریخی‌ که لوزومن تو I-۲۰ گفته. هر تاریخی‌ در بازه زمانی تاریخ روی I-۲۰ و ۳۰ روز قبلش که دوست دارین اونجا (یعنی‌ آمریکا ) باشین ایشالا، رو بزنین خوبه ، همون ۱۴ آگوست رو بزنید بره.
    و همچنین پست 510:

نقل قول نوشته اصلی توسط sardarafra نمایش پست ها
    شما پسر خوب قانونا تا یک ماه قبل تاریخ I20 می تونی وارد آمریکا بشی. می تونی تاریخ I20 یا زودترشو بزنی.
    1- این تاریخ 30 روز ورود زودتر از آنچه در I-20 ذکر شده، عدد 30 از کجا آمده؟

2- زمان شروعم بر اساس نامه پذیرش از اول ترم تابستان هست (یعنی از هفته قبل!) اما در I-20 آخرین تاریخ رو از اول ترم پاییز زده. میتونم تاریخ زودتری از این 30 روز مانده به ترم پاییز بزنم؟

در مورد اشاره کردن TA در بخش سوابق:

در پست 307 سوال شده که:

نقل قول نوشته اصلی توسط behroozf نمایش پست ها
    ...
    سوال دیگری هم داشتم: در قسمت work experience من بیشتر از 2 مورد رو نمی تونم اضافه کنم در حالیکه 5 تا TA در 5 سال اخیر داشتم و در رزومه دانشگاهیم هم آوردم. راه حلی رو پیشنهاد می کنین شما؟ یا اینکه مثلا آخرین ها را بنویسم فقط؟
    که به فکر افتادم بنویسم. همچنین در پست 408 این جواب هست:

نقل قول نوشته اصلی توسط Roozbeh نمایش پست ها
    در کل کار بدی نیست اگه TAرو هم جرئ سوابق کارت در ds160 قید کنی. یه کم بیشتر درسخون جلوت میده! که بدم نیست.
    ...
    ولی در پست 542:

نقل قول نوشته اصلی توسط sardarafra نمایش پست ها
    سلام
    لازم نیست TA رو بنویسید.
    ...
    1- من همه‌ي سوابق TA ام رو در رزومه دارم ولی امسال دیگه TA نبودم. حالا شماها مینویسید بالاخره یا نه؟

2- اگر بنویسید، در اون جایی که نوع کار رو مشخص میکنیم، این رو جزو Educational به حساب میارید یا Student؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Sunrise نمایش پست ها
    1- من همه‌ي سوابق TA ام رو در رزومه دارم ولی امسال دیگه TA نبودم. حالا شماها مینویسید بالاخره یا نه؟

2- اگر بنویسید، در اون جایی که نوع کار رو مشخص میکنیم، این رو جزو Educational به حساب میارید یا Student؟
    بچه ها منم به سوابق TA در فرم DS-160 اشاره نكردم اما در رزومه آوردم
    نظرتون چيه اونا رو هم بياريم؟ يا اصلا اونها كار محسوب نميشه؟
    من كه DS را هم سابميت كردم
    خيلي وقت ندارم
    اساتيد گرامي كه ميدونن نظر بدن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)