لطفاً کسایی که رفتن سفارت یه سوالی بکنن ببینیم ویزای کثیرالورود به کیا تعلق می گیره و معنی دقیق غیرفنی -غیر حساس چیه.
لطفاً کسایی که رفتن سفارت یه سوالی بکنن ببینیم ویزای کثیرالورود به کیا تعلق می گیره و معنی دقیق غیرفنی -غیر حساس چیه.
بابا این قضیه بر اساس حدس و کمانه و بین علما اختلاف هست. حالا شما چرا داری ذهنت رو مشغول این قصه که هیچ تأکید می کنم هیچ تأثیری در کار شما نداره می کنی؟! به نظر من شما صرفا تلاش کن که بهترین performance رو در روز مصاحبه داشته باشی همین. تمرکز رو بر عواملی بگذار که خودت در اونها نقش داری.
موفق باشی.
Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
…..Don't give in without a fight
سلام به همگي
بچه ها تورو خدا يكي جواب اين سوال منو بده. كل فوروم و زير و رو كردم. هيچي پيدا نكردم.
آيا كسيو ميشناسيد كه خانوادش (خواهر، برادر، پدر يا مادرش) گرين كارد داشته باشه و از آنكارا ويزا بگيره يا نگيره؟
من دقيقا به همين دليل تو قبرس ريجكت شدم. مي خوام ببينم كيس مشابه من رفته آنكارا يا نه؟
ممنون
متاسفم که حامل اخبار بدم ولی اگر همون ایالتی میری که خانوادت هست احتمال ریجکت شدنت بازم هست.
Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام
Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام
علاقه مندی ها (Bookmarks)