لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
سلام دوباره. میگم بچه ها من عکس روی پاسپورتم بدون عینکه. و واسه عکس ویرا گفتن باید با عینک باشه ( اگه عینکی هستین) حالا مشکلی پیش نمیاد یکی عینکی یکی بدون عینک باشه؟
بعد اینکه تو این فرم اینترنتی یه سوال هایی هست من نمیفهمم چب میگه یه چیزایی در مورد child custody و این حرفاس که نمییفهمم معنیش چیه. میشه بگین چی میگه این؟
من چند روز دیگه مصاحبه دارم :
1-در قسمت passport علاوه برا اسم شهر صدور اسم استان هم میخواد که نوشته if shown on passport . تو پاسپورت من چیزی ننوشته پس باید خالی بزارم؟
2-در قسمت travel چون دانشجو هستم باید purpose میشه student/exchange دیگه؟
3-در قسمت travel در adrees where you will study آدرس main campus دانشگاه رو دادم. میخوام بدونم اول اسم دانشگاه رو هم بیارم یا همون مشخصات آدرس (خیابان و ...) کافیه؟ (آخه اگه اسمشو هم بخوام بیارم یه خط میشه اسمش و یه خط street , ... ?
4-در قسمت travel بعد از اینکه انتخاب کردیم parent هزینه سفر رو میدن نوشته is the address of party paying for your trip the same as yours . من آدرس خونمون رو نوشتم پس باید بزنم yes ?
5-در قسمت travel companision نوشته کسی باهاتون میاد. من یه دوستم هست که تقریبا همه کارامونو باهم انجام دادیم و با هم تو یه روز وقت داریم اون داره میره یه دانشگاه دیگه آیا لازمه بنویسم گه به عنوان دوست همراهمه؟
6-در قسمت relative باید مشخصات پدر و مادر رو بنویسم. من مادرم پاسپورت نداره ولی مشخصاتش به عنوان همراه تو پاسپورت پدرم هست و روز تولدش 1 روز با چیزی که هست فرق داره تو پاسپورت. میخوام بدونم مثل پاسپورت بنویسم؟ (توجه کنید که پاسپورت مادرم با پدرم مشترکه)
Hi.
My first name is a three-word name.
In all document including my I-20 , I have written my name as Seyed-Hamid-Reza. But in my passpot since hyphen could not be used, my name has been written as Seyed Hamid Reza .
I wonder how I should write my name in Ds-160 form.
Separated or hyphenated?
I have to mention that I hyphenated my name in the request email I sent for an early appointment.
Thanks for your time and help in advance
تاريخ ثابت كرد انسان مذهب را ساخت، اما مذهب انسان را نساخت.
والاترين مذهب بشر، انسانيت است و كامل ترين كتابش، عقل و قدرت انديشيدن. پس آفريدگار را در خود بيابيد!
Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
…..Don't give in without a fight
سوال در مورد امریه
یک سوال فوری از دوستان. من خدمتم رو به صورت امریه گذروندم و در جهاد دانشگاهی کار تحقیقاتی می کردم. من این رو در رزومه به عنوان سابقه کاری آوردم به دانشگاهها دادم
لطفا می شه بگید ds رو چطور پر کنم. لطفا اگه کسی می دونه بهم بگه. مرسی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)