صفحه 47 از 85 نخستنخست ... 373839404142434445464748495051525354555657 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 849

موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۱

Junior Member

پیش فرض پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۱

نقل قول نوشته اصلی توسط minoomnzhd نمایش پست ها
    سلام کسی می دونه اگه من امروز فرم I20 بفرستم واسه سفارت تو آنکارا کی میتونم وقت بگیرم واسه مصاحبه؟ مرسی
    من فکر نکنم به این زودی ها وقت بدند. حدود یک ماه دیگه یعنی اوایل جولای.

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط mhl2008 نمایش پست ها
    من فکر نکنم به این زودی ها وقت بدند. حدود یک ماه دیگه یعنی اوایل جولای.
    بنابر تجربه عرض میکنم خدمتتون که به هیچ عنوان نمیشه تاریخِ مشخصی برای وقت های اضطراری تایین کرد .

در این مورد شک نکنید .
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

من باید Aug20 دانشگاه باشم وبین آنکارا و ترکمنستان شک دارم....
    ترکمنستان که 10 15 روزی فقط ویزای خودش طول میکشه ، بعدش مشخص میشه که چه زمانی بهتون وقت میدن .

در تاپیکِ خودش اطلاعات مفیدی در این زمینه وجود داره .
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD

Junior Member

مرسی واسه جواب.. من I-20 را واسه آنکارا فرستادم ... می دونید شرایط الان چه جوری هست واسه ویزا گرفتن یا معلوم نیست...اگه بعدا که جواب سفارت بیاد و من نرم ترکیه مشکلی پیش میاد؟ من دارم همزمان واسه ترکمنستان هم اقدام می کنم

مرسی واسه جواب.. من I-20 را واسه آنکارا فرستادم ... می دونید شرایط الان چه جوری هست واسه ویزا گرفتن یا معلوم نیست...اگه بعدا که جواب سفارت بیاد و من نرم ترکیه مشکلی پیش میاد؟ من دارم همزمان واسه ترکمنستان هم اقدام می کنم
    اگر با درخواست شما موافقت بشه بهتون ای میل م دن که برای گرفتن وقت زنگ بزنید بهشون.
    Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
    …..Don't give in without a fight

Member
    رشته و دانشگاه
    UW-Milwaukee

من اگه بخوام برای ویزای F2 مصاحبه شم ولی از نوع فارسی چکار باید بکنم؟ میخوام وانمود کنم زبانم خوب نیست که واقعا هم خوب نیست

Member
    رشته و دانشگاه
    UW-Milwaukee

نقل قول نوشته اصلی توسط mkalantari نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من سه شنبه ۲۶ آوریل وقت مصاحبه داشتم، خودم PhD صنایع فول فاند هستم و همسرم به عنوان همراه
    ما ساعت ۱:۳۰ وقت داشتیم ولی دقیقا دو نفر آخری بودیم که مصاحبه شدیم، حدود ساعت ۱۶:۳۰، مصاحبه فوق العاده راحت بود و آفیسر حتی یه دونه مدرک هم از ما نخواست، سوالهایی که از من پرسید:
    - راجع به PhD Program و Research Plan توضیح بده.
    - چرا این دانشگاهو انتخاب کردی؟
    - هزینه تحصیلتو چجوری پرداخت می کنی؟
    - شغلت تو ایران چیه؟
    بعد از همسرم پرسید:
    - تو این مدت که ایشون درس میخونه شما چیکار می کنی؟
    - شغلت تو ایران چیه؟
    و بعد برگه زرد رو نوشت داد بهمون. تازه به یه تعداد از بچه ها ۱۵ تا سوال رو داد که به ما اون رو هم نداد. من تصورم اینه که علتش این بود که من به research plan ام کاملاٌ مسلط بودم و خیلی خوب براش توضیح دادم، آفیسر خیلی خوش برخورد بود و کاملاٌ استرس آدمو از بین می برد، اون روز هم تا اونجایی که من دیدم غیر از یکی از بچه ها همه ویزای دانشجویی رو گرفتن و غیر از ۳،۴ نفر (اگه اشتباه نکنم) بقیه ویزاهای توریستی رو گرفتن و واقعاٌ اوضاع خوب بود.
    توصیه کلیم اینه که با اعتماد به نفس بالا برید، به قول یکی از دوستان با این دید بریدکه ویزاتون آمادست و شما فقط رفتید که بگیریدش، در ضمن اینم بگم که چند ثانیه اول آفیسر خیلی دقیق بهمون نگاه میکرد و کاملاٌ داشت آنالیز میکرد که ببینه به قول معروف چند مرده حلاجیم، البته درسته که میگن آفیسر تصمیم گیرنده نیست ولی من شنیدم که برداشتش از شما توی مصاحبه میتونه روی پروسه clearance موثر باشه حالا دیگه درست و غلطشو نمیدونم، بنابراین سعی کنید خیلی راحت و دوستانه و در عین حال محکم به سوالاش جواب بدین
    به هر حال امیدوارم همگی موفق باشید و با دست پر از ترکیه برگردید

سلام
    میشه لطف کنید بگید همسرتون چی جواب سوالها رو داد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط emadomrani نمایش پست ها
    من اگه بخوام برای ویزای F2 مصاحبه شم ولی از نوع فارسی چکار باید بکنم؟ میخوام وانمود کنم زبانم خوب نیست که واقعا هم خوب نیست
    هیچی. وقتی رفتید سفارت اونجا بگید که می خواهی فارسی مصاحبه بشی. به همین راحتی.
    Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
    …..Don't give in without a fight

Junior Member

سلام
    با توجه به داشتن بيش از 7 سال سابقه كار دولتي، من ميتونم براي سفارت يك گواهي اشتغال بكار از وزارتخونه بگيرم كه يك tie خوب محسوب ميشه. در عين حال حكم استخدام رسمي هم دارم كه در واقع يك قرارداد 30 ساله محسوب ميشه. از طرف ديگه بر اساس نظرات دوستان در اين فروم سابقه كار دولتي كليرنس رو طولاني مي كنه. به نظر شما اين گواهي سابقه و حكم استخدام رو ارائه بكنم يا نه؟؟؟
    به هر حال چون اين سابقه كار در رزومه دانشگاه قيد شده، نمي تونم حذفش كنم ولي ميتونم با عدم ارائه اين مدارك سعي در كم رنگ كردن اين سابقه كار بكنم. و حتي مقاطعي رو كه هم كار مي كردم و هم دانشجو بودم، به عنوان سابقه كار مطرح نكنم و مجموعا سابقه ام رو به 3 يا 4 سال كاهش بدم. نظر شما چيه؟؟؟

از دوستان مطلع خواهش مي كنم نظر بدن. چند روز ديگه مصاحبه دارم و اين موضوع بدجوري ذهنم رو درگير كرده.

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط مزمز نمایش پست ها
    سلام
    با توجه به داشتن بيش از 7 سال سابقه كار دولتي، من ميتونم براي سفارت يك گواهي اشتغال بكار از وزارتخونه بگيرم كه يك tie خوب محسوب ميشه. در عين حال حكم استخدام رسمي هم دارم كه در واقع يك قرارداد 30 ساله محسوب ميشه. از طرف ديگه بر اساس نظرات دوستان در اين فروم سابقه كار دولتي كليرنس رو طولاني مي كنه. به نظر شما اين گواهي سابقه و حكم استخدام رو ارائه بكنم يا نه؟؟؟
    به هر حال چون اين سابقه كار در رزومه دانشگاه قيد شده، نمي تونم حذفش كنم ولي ميتونم با عدم ارائه اين مدارك سعي در كم رنگ كردن اين سابقه كار بكنم. و حتي مقاطعي رو كه هم كار مي كردم و هم دانشجو بودم، به عنوان سابقه كار مطرح نكنم و مجموعا سابقه ام رو به 3 يا 4 سال كاهش بدم. نظر شما چيه؟؟؟

از دوستان مطلع خواهش مي كنم نظر بدن. چند روز ديگه مصاحبه دارم و اين موضوع بدجوري ذهنم رو درگير كرده.
    مزمز عزیز من کاملا حال شما رو درک میکنم . اما همینجا بهتون گواهی میدم که شما بدون کوچکترین مشکلی ویزاتون رو میگیرید ! بابا بخدا شما مشکل ویزا ندیدید تا حالا ... مشکلات غامض !!!

در کل از نظر منطقی شما این نامه ها رو تهیه کنید ! تهیه کردنش ضرر نداره و زمان رو از دست ندید . در این اثنا هم به نحوه ی ارائه کردنش فکر کنید و از آخر اگر نظرتون مثبت بود یا آفیسر خواست بهش بدید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)