Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام
Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
مرسی واسه جواب.. من I-20 را واسه آنکارا فرستادم ... می دونید شرایط الان چه جوری هست واسه ویزا گرفتن یا معلوم نیست...اگه بعدا که جواب سفارت بیاد و من نرم ترکیه مشکلی پیش میاد؟ من دارم همزمان واسه ترکمنستان هم اقدام می کنم
من اگه بخوام برای ویزای F2 مصاحبه شم ولی از نوع فارسی چکار باید بکنم؟ میخوام وانمود کنم زبانم خوب نیست که واقعا هم خوب نیست
سلام
با توجه به داشتن بيش از 7 سال سابقه كار دولتي، من ميتونم براي سفارت يك گواهي اشتغال بكار از وزارتخونه بگيرم كه يك tie خوب محسوب ميشه. در عين حال حكم استخدام رسمي هم دارم كه در واقع يك قرارداد 30 ساله محسوب ميشه. از طرف ديگه بر اساس نظرات دوستان در اين فروم سابقه كار دولتي كليرنس رو طولاني مي كنه. به نظر شما اين گواهي سابقه و حكم استخدام رو ارائه بكنم يا نه؟؟؟
به هر حال چون اين سابقه كار در رزومه دانشگاه قيد شده، نمي تونم حذفش كنم ولي ميتونم با عدم ارائه اين مدارك سعي در كم رنگ كردن اين سابقه كار بكنم. و حتي مقاطعي رو كه هم كار مي كردم و هم دانشجو بودم، به عنوان سابقه كار مطرح نكنم و مجموعا سابقه ام رو به 3 يا 4 سال كاهش بدم. نظر شما چيه؟؟؟
از دوستان مطلع خواهش مي كنم نظر بدن. چند روز ديگه مصاحبه دارم و اين موضوع بدجوري ذهنم رو درگير كرده.
مزمز عزیز من کاملا حال شما رو درک میکنم . اما همینجا بهتون گواهی میدم که شما بدون کوچکترین مشکلی ویزاتون رو میگیرید ! بابا بخدا شما مشکل ویزا ندیدید تا حالا... مشکلات غامض !!!
در کل از نظر منطقی شما این نامه ها رو تهیه کنید ! تهیه کردنش ضرر نداره و زمان رو از دست ندید . در این اثنا هم به نحوه ی ارائه کردنش فکر کنید و از آخر اگر نظرتون مثبت بود یا آفیسر خواست بهش بدید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)