نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 80 از 805 نخستنخست ... 30707172737475767778798081828384858687888990130180580 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 791 تا 800 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط neshate نمایش پست ها
    من وقت گرفتم. برای پر کردن فرم ds 160 تا کی فرصت هست؟
    معمولا تا دو روز قبل از مصاحبه
    Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
    …..Don't give in without a fight

Member
    رشته و دانشگاه
    فیزیک

نقل قول نوشته اصلی توسط a.mba نمایش پست ها
    بسته به سفارته. ولی معمولا همه می برند. اگه جایی به غیر کابل می رید ترجمه رسمی باید ببرید. کابل فارسی هم قبول می کنه.
    یعنی بدم خود دامشگاه هم روش مهر کنه؟ دانشگاه میگه که اینکارو نمیکنه میزهر داخل پاکت بعد رو پاکت مهر میکنه. فقط میتونم مهر دادگستری روش بزنم
    اون کافیه؟

Junior Member

سلام
    من الان تقریبا تا آخرهای فرم DS160 رو پر کردم(اونجایی که ادرسه دو تا contact رو می خواد) ولی فقط یکجایی پرسیده بود قصدتون از سفر چیه که من زدم student/exchange ولی دقیقا نپرسیده که حالا F1 هستید یا J یا .... میخواستم مطمئن بشم که چیزی رو جا نینداخته باشم آخه تو سایت سفارت خیلی تاکید کرده که نوع ویزاتون رو باید تو DS160 درست انتخاب کرده باشید.
    ممنون میشم کسانی که یادشونه راهنمایی کنن

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط misan نمایش پست ها
    سلام
    من الان تقریبا تا آخرهای فرم DS160 رو پر کردم(اونجایی که ادرسه دو تا contact رو می خواد) ولی فقط یکجایی پرسیده بود قصدتون از سفر چیه که من زدم student/exchange ولی دقیقا نپرسیده که حالا F1 هستید یا J یا .... میخواستم مطمئن بشم که چیزی رو جا نینداخته باشم آخه تو سایت سفارت خیلی تاکید کرده که نوع ویزاتون رو باید تو DS160 درست انتخاب کرده باشید.
    ممنون میشم کسانی که یادشونه راهنمایی کنن
    نگران نباش. از سویست خودشون می فهمند! ماله ما رم همون طوری فهمی دند !

نقل قول نوشته اصلی توسط mpanvari نمایش پست ها
    یعنی بدم خود دامشگاه هم روش مهر کنه؟ دانشگاه میگه که اینکارو نمیکنه میزهر داخل پاکت بعد رو پاکت مهر میکنه. فقط میتونم مهر دادگستری روش بزنم
    اون کافیه؟
    آره به نظر من که کافیه چون پاکت رو که مهر می کنن. در ضمن ترجمه ات هم که رسمیه.
    Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
    …..Don't give in without a fight

سلام

سوال ۱: من وقتی‌ می‌خوام تحصیلاتمو وارد کنم، چون الان دانشجوی ارشد هست، و هنوز فارغ‌التحصیل نشدم، تو قسمت

primary occupation نوشتم student

و زیرش که در مورد

present Employer or School Name

سوال کرده اسم دانشگاه ارشد رو نوشتم، حالا وقتی‌ میرم قسمت بعدی، و میخوام قسمت

have you attended any educational institutions other than elementary schools

پر کنم، اجازه نمیده که ارشدو وارد کنم چون تاریخ اتمامش رو باید بزنم یک ماه دیگه و به همین گیر میده

الان من باید چه کار کنم؟ چون تو قسمت قبل زدم student و اسم دانشگاه رو نوشتم، تو این قسمت دیگه لازم نیست اسمی از دانشگاه ارشد بیارم؟ و فقط اینجا لیسانس و دبیرستان رو وارد کنم؟

سال ۲: من دارم میرم کابل ، و اونجا لازم هست حتما دبیرستان وارد بشه، سؤالم این هست که دبیرستان و پیشدانشگاهی رو جدا جدا بنویسم؟ آخه من فقط از دبیرستان اسم آوردم، و مدت رو زدم ۴ سال، و مدرسه دبیرستان و پیش دانشگاهیم یکی‌ بوده

ممنون

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad8816 نمایش پست ها
    سلام

سوال ۱: من وقتی‌ می‌خوام تحصیلاتمو وارد کنم، چون الان دانشجوی ارشد هست، و هنوز فارغ‌التحصیل نشدم، تو قسمت

primary occupation نوشتم student

و زیرش که در مورد

present Employer or School Name

سوال کرده اسم دانشگاه ارشد رو نوشتم، حالا وقتی‌ میرم قسمت بعدی، و میخوام قسمت

have you attended any educational institutions other than elementary schools

پر کنم، اجازه نمیده که ارشدو وارد کنم چون تاریخ اتمامش رو باید بزنم یک ماه دیگه و به همین گیر میده

الان من باید چه کار کنم؟ چون تو قسمت قبل زدم student و اسم دانشگاه رو نوشتم، تو این قسمت دیگه لازم نیست اسمی از دانشگاه ارشد بیارم؟ و فقط اینجا لیسانس و دبیرستان رو وارد کنم؟

سال ۲: من دارم میرم کابل ، و اونجا لازم هست حتما دبیرستان وارد بشه، سؤالم این هست که دبیرستان و پیشدانشگاهی رو جدا جدا بنویسم؟ آخه من فقط از دبیرستان اسم آوردم، و مدت رو زدم ۴ سال، و مدرسه دبیرستان و پیش دانشگاهیم یکی‌ بوده

ممنون
    سوال 1: اسم و مشخصات دانشگاه ارشدتونو هم تو قسمتpresent Employer or School Name و هم تو قسمت have you attended any educational institutions other than elementary schools وارد كنيد و تاريخ date of attendance to را تاريخ روز بزنيد.

سوال 2: هر دو جورش توصيه ميشه وفرقي نميكنه!! البته تجربه بچه هاي قديميه كه قاعدتا تو كابل مصاحبه نشدن اما نظر شخصي من اينه كه با اينكه دبيرستان و پيش دانشگاهيتون يك مدرسه بوده اما جدا جدا بنويسيد بهتره.
    تاريخ ثابت كرد انسان مذهب را ساخت، اما مذهب انسان را نساخت.
    والاترين مذهب بشر، انسانيت است و كامل ترين كتابش، عقل و قدرت انديشيدن. پس آفريدگار را در خود بيابيد!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسي سيستمهاي اقتصادي- اجتماعي ( گرايش اقتصاد) - دانشگ

پیش فرض پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در دوبی در سال ۲۰۱۱

من تو لا به لای تجربیات خوندم که اگر اسم دبیرستان (و راهنمایی؟؟؟؟) رو تو فرم دی اس ننوشته باشیم، به مشکل بر می خوریم. من راهنمایی ام رو مطمئنم که ننوشتم، دبیرستانم رو ولی شک دارم و چون فرمم رو کانفرم کردم نمی تونم ببینم که نوشتم یا نه؟ من الان باید چی کار کنم؟ آیا می شه دوباره یک فرم دی اس پر کرد؟ یا باید با همون فرمی که کانفرم کردم برم؟ اگر ننوشته باشم، چی می شه؟ ازم مصاحبه نمی کنن؟

خواهشا جواب بدهید چون خیلی نگرانم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط fardayevatan نمایش پست ها
    من تو لا به لای تجربیات خوندم که اگر اسم دبیرستان (و راهنمایی؟؟؟؟) رو تو فرم دی اس ننوشته باشیم، به مشکل بر می خوریم. من راهنمایی ام رو مطمئنم که ننوشتم، دبیرستانم رو ولی شک دارم و چون فرمم رو کانفرم کردم نمی تونم ببینم که نوشتم یا نه؟ من الان باید چی کار کنم؟ آیا می شه دوباره یک فرم دی اس پر کرد؟ یا باید با همون فرمی که کانفرم کردم برم؟ اگر ننوشته باشم، چی می شه؟ ازم مصاحبه نمی کنن؟

منم دبیرستانمو یادم نمیاد دقیقا. اما راهنماییمو مطمینم 100% که ننوشتم. موقع مصاحبه هم اصلن گیر بهم ندادن. خیالت راحت باشه.

چقدر مونده به زمان مصاحبه تون؟ از بقیه بپرسین، اگه اشکال نداره یه دونه دیگه پر کنین. محض احتیاط ضرر نداره. چون ممکنه (هرچقدر هم احتمالش کم باشه) یکی از اونایی که شماره ملاقات بهتون میده گیر بده به این مساله. الان دانشجوی لیسانس هستین؟ من خودم یکی از دوستامو دیدم که این طور شد. یه آقایی هم تو فروم امروز نوشته بود این مساله رو. البته هر دو تا شون همون روز ایمیل زدن و روز کاری بعدش مصاحبه کردن. هردوشنم الان لیسانسن. ولی دوستم مجبور شد هزینه بیشتر موندنو متقبل بشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط fardayevatan نمایش پست ها

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)