صفحه 49 از 85 نخستنخست ... 394041424344454647484950515253545556575859 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 849

موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۱

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

پیش فرض پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۱

نقل قول نوشته اصلی توسط مزمز نمایش پست ها
    من همه تاپيك هاي مربوطه رو خوندم ولي باز هم برام سواله كه آيا آنكارا رزومه و SOP مي خواد يا نه؟؟؟

1) اينو مي دونم كه مشخصات رزومه توي DS160 وارد ميشه ولي آيا از كسي رزومه خودش هم خواسته شده؟؟؟

2) اينم مي دونم كه نامه RESEARCH PLAN رو دانشگاه ميده ولي آيا از كسي SOP خودش هم خواسته شده؟؟؟ (البته چون موضوع كار آينده من معلوم نيست، دانشگاه توي نامه RESEARCH PLAN نوشته كه موضوع ايشون هنوز تعيين نشده ولي خطرناك هم نيست. با اين اوصاف آيا بهتره SOP خودم رو هم ببرم يا نه؟؟؟؟)
    دوست عزیز من
    شما مطمئن هستی همه تاپیک هارو مطالعه کردی؟؟؟تاپیک 15 سوال آنکارا رو چی؟؟؟ اتفاقا من فکر میکنم شما حداقل وقت رو برای مطالعه فروم گذاشتی...
    فقط کمی وقت و حوصله نیاز هست. تجربیات سالهای 2010 و 2011 رو کامل بخونید... به جرات میتونم بگم که از مفیدترین تاپیکهای کل این فروم هست ... مطمئن باشید با خوندن اونها بیشترین لطف رو به خودتون خواهید کرد...
    آنکارا در روز مصاحبه SOP از شما نمیخواد ... RP و CV هم نمیخواد ... ولی تو 15 سوال که بعد از مصاحبه میدن یه SOP مختصر و RP مثل همونی که گرفتی و خیلی هم خوب و کافیه رو میخوان. CV هم همراه با اون 15 سوال باید ایمیل کنید.

خواهش خواهش و باز هم خواهش .... از پرسیدن سوالاهای تکراری خودداری کنید.

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

Junior Member

ممنون آقاي رشيدي عزيز. تو رو خدا دعوام نكن. باور كن به جز تجربيات 2010 همه اونايي رو كه گفتي، خوندم. فقط مي خواستم براي موقع مصاحبه از بابت رزومه و SOP مطمئن بشم كه شدم. باز هم ممنون.

Junior Member

وقتي كه آفيسر مي پرسه "كي خرجتو ميده"، با توجه به اينكه فاند كامل 9 ماهه دارم و با همسرم هستم،
    فقط به دانشگاه اشاره كنم؟؟؟ و صبر كنم اگر گفت كافي نيست بگم كه BS هم دارم؟؟؟
    يا اينكه بلافاصله بعد از گفتن قضيه فاندِ دانشگاه، خودم بگم كه BS هم دارم؟؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Radian نمایش پست ها
    خیلی مته به خشخاش نزارین دیگه . دستورالعمل خاصی که نداره که مثلا از فلان الگوریتم پیروی کنه نتیجه منفی یا مثبت داشته باشه .

همه چی بستگی به احساس آفیسر در اون لحظه نسبت به مساله داره . ممکنه چشماش رو ببنده ممکن هم هست گیر بده .

بخت آزمایی هست دیگه .
    راستشو بخواي من مته به خشخاش نمي ذارم. افسر مته به خشخاش ميذاره كه به من مي گه با اين كه 50000 دلار فاند داري ولي چون برادرت اول دانشجو بوده بعد گرين كارد گرفته من قانع نشدم كه تو بر مي گردي و منو ريجكت مي كنه. من الان مي خوام دوباره اپلاي كنم ولي مي خوام قبلش خودمو آماده كنم. براي همينم دنبال يه نفر يا شرايط مشابه خودم مي گردم آقاي مبصر.

نقل قول نوشته اصلی توسط مزمز نمایش پست ها
    وقتي كه آفيسر مي پرسه "كي خرجتو ميده"، با توجه به اينكه فاند كامل 9 ماهه دارم و با همسرم هستم،
    فقط به دانشگاه اشاره كنم؟؟؟ و صبر كنم اگر گفت كافي نيست بگم كه BS هم دارم؟؟؟
    يا اينكه بلافاصله بعد از گفتن قضيه فاندِ دانشگاه، خودم بگم كه BS هم دارم؟؟؟
    عموما همه بچه ها توصیه می کنن که فقط به سؤال افیسر جواب بدی و اگه خودش اطلاعات بیشتری خواست بهش بدید.
    Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
    …..Don't give in without a fight

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط negina نمایش پست ها
    راستشو بخواي من مته به خشخاش نمي ذارم. افسر مته به خشخاش ميذاره كه به من مي گه با اين كه 50000 دلار فاند داري ولي چون برادرت اول دانشجو بوده بعد گرين كارد گرفته من قانع نشدم كه تو بر مي گردي و منو ريجكت مي كنه. من الان مي خوام دوباره اپلاي كنم ولي مي خوام قبلش خودمو آماده كنم. براي همينم دنبال يه نفر يا شرايط مشابه خودم مي گردم آقاي مبصر.
    با همچین مشخصاتی من تا بحال توی فروم 3 نفر رو دیدم که گرفتند . در کل با توجه به مشکلتون خوب بدترین جای ممکن رو انتخاب کرده بودید متاسفانه .

ان شالله که اینبار میگیرید .

البته دقت کنید که آفیسر قبلی روی پرونده ی شما نوتی میزاره مبنی و نظر دقیقش . پس باید کاملا آماده باشید .
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

Junior Member

دوستان؟ من بعد از ي بار ريجكت شدن از آنكارا ( مستر رياضي بدون فاند ) حالا با سايورتيو لتر دانشگاه چقدر شانس دارم توي مصاحبه بعديم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ApplyAbroad Veteran
    alireza.p آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering - Texas A&M University

شما این پست رو فکر کنم بار 4 یا 5 هست که می نویسید.. وقتی هیچ جوابی نمیگیرید معنیش اینه که کسی نمیتونه جواب شمارو بده.. من خودم بارها خواستم جوابی بدم ولی با خوندن شرایط شما تو پست های قبلی دیدم نمیشه نظری داد... شانس شما فقط از طرف آفیسر تعیین میشه و بچه ها نمیتونن پاسخگو باشند.. تجربیات در این زمینه کافی نیستند.. برید جلو با امید به خدا و انرژی مثبت .. میگیرید انشا اله اگر قسمتتون باشه...

نقل قول نوشته اصلی توسط zohre61 نمایش پست ها
    دوستان؟ من بعد از ي بار ريجكت شدن از آنكارا ( مستر رياضي بدون فاند ) حالا با سايورتيو لتر دانشگاه چقدر شانس دارم توي مصاحبه بعديم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Radian نمایش پست ها
    با همچین مشخصاتی من تا بحال توی فروم 3 نفر رو دیدم که گرفتند . در کل با توجه به مشکلتون خوب بدترین جای ممکن رو انتخاب کرده بودید متاسفانه .

ان شالله که اینبار میگیرید .

البته دقت کنید که آفیسر قبلی روی پرونده ی شما نوتی میزاره مبنی و نظر دقیقش . پس باید کاملا آماده باشید .
    واقعا بدترين جا قبرس بود؟ كاش زودتر فهميده بودم. چطور مي گيد بد تر بود؟ به نظرتون كجا بهتره؟

ApplyAbroad Veteran
    alireza.p آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering - Texas A&M University

توی اینجور شرایط به نظر من همین آنکارا از همه بهتر هستش.. شما پست های قبلی من رو خوندید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط negina نمایش پست ها
    واقعا بدترين جا قبرس بود؟ كاش زودتر فهميده بودم. چطور مي گيد بد تر بود؟ به نظرتون كجا بهتره؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)