صفحه 15 از 35 نخستنخست ... 5678910111213141516171819202122232425 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 342

موضوع: گرفتن فرمهای I - 20 از چند دانشگاه

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

پیش فرض پاسخ : اطلاعیه: صادر شدن/داشتن چند I-20 مشکلی ایجاد نمی کنه!!

نقل قول نوشته اصلی توسط neshate نمایش پست ها
    بله هر دو در اون لیست هستن. اولی افر مالی نداشت ولی من اکسپت کردم که اونا I20 صادر کنن. حالا دومی افر مالی داره میخوام اونو اکسپت کنم و با اون I20 برم سفارت. باتوجه به اون ایمیل منشی دانشگاه اولی ممکنه مشکل ایجاد بشه. من ایمیل زدم گفتم نمیخوام بیام ولی ظاهرا سرشون شلوغه نمیدونم اصلا خونده یا نه.حالا به نظر شما مشکل ایجاد میشه اونا هم I20 صادر کنن.
    ممنون از پاسخ شما. جالب تر هم شد که میگید منشی اولیه فهمیده برای جای دوم دارید اقدام میکنید نه منشی دومیه. آیا SEVIS Fee رو هم پرداخت کرده بودید؟ چون اولی آفر مالی نداشته فکر نمیکنم هیچ مشکلی پیش بیاد. وقتی ایمیل هم زدید و صادقانه تصمیمتون رو گفتید (که بهترین کار رو کردید) صد در صد مشکلی براتون پیش نمیاد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Sunrise نمایش پست ها
    ممنون از پاسخ شما. جالب تر هم شد که میگید منشی اولیه فهمیده برای جای دوم دارید اقدام میکنید نه منشی دومیه. آیا SEVIS Fee رو هم پرداخت کرده بودید؟ چون اولی آفر مالی نداشته فکر نمیکنم هیچ مشکلی پیش بیاد. وقتی ایمیل هم زدید و صادقانه تصمیمتون رو گفتید (که بهترین کار رو کردید) صد در صد مشکلی براتون پیش نمیاد.
    والا منشی اولیه نفهمیده من دارم جای دیگه رو اکسپت می کنم، فقط گفته که با یه I20 دیگه نرید وقت سفارت بگیرید چون :Once the SEVIS number is given out, you can not have 2 of them، ظاهرا به تعداد زیادی هم ایمیل زده. من فقط نگران شدم که این مساله صادر شدن I20 از دانشگاه دوم رو با مشکل مواجه کنه. SEVIS Fee رو هم پرداخت نکردم.

n شاید این سوال خنده دار باشه ولی کسی می دونه می شه با یه I20 دیگه رفت برای pick up ویزا؟

ApplyAbroad Veteran
    alireza.p آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering - Texas A&M University

به هیچ وجه همچین کاری نکنید .. اصلا شما ویزا تون فقط برای یک دانشگاه هست.. همونطور هم که بارها از قبل اشاره شده i20 که نمیخواید رو حتما بگید که مسوول ISS از سیستم خارج کنه که هنگامه ورود به امریکا به مشکل بر نخورید ...

نقل قول نوشته اصلی توسط baran_ra نمایش پست ها
    n شاید این سوال خنده دار باشه ولی کسی می دونه می شه با یه I20 دیگه رفت برای pick up ویزا؟

ApplyAbroad Veteran
    alireza.p آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط neshate نمایش پست ها
    والا منشی اولیه نفهمیده من دارم جای دیگه رو اکسپت می کنم، فقط گفته که با یه I20 دیگه نرید وقت سفارت بگیرید چون :Once the SEVIS number is given out, you can not have 2 of them، ظاهرا به تعداد زیادی هم ایمیل زده. من فقط نگران شدم که این مساله صادر شدن I20 از دانشگاه دوم رو با مشکل مواجه کنه. SEVIS Fee رو هم پرداخت نکردم.
    فعلا برای شما هیچ اتفاقی نمیوفته ولی هر چه سریع تر از هر راهی که امکانش رو دارید تلفن ایمیل هرچی... با دانشگاهه اول تماس بگیرید بگید از سیستمه sevis خارجتون کنند .. اصلا نگران نباشید منم وضع مشابهه شمارو داشتم و الان ویزا دارم و در مرحله تمیز شدنم ... این مساله مشکلش زمانی هست که شما میخواهید وارد امریکا شید ان موقع باید فقط یه شماره sevis داشته باشید.. اینارو دانشگاه اولی به من گفت وقتی که از سیستم خارجم کرد ازش اطلاعات خواستم که این چیزارو به من گفت.. ولی گفت حتما باید به دانشگاهه اولت بگی که نمیری .. در اولین زمانه ممکن هم باید I20 پست بشه برا خوده دانشگاه اول به من گفت اگر حتا از داخله امریکا هم کردی کردی ولی ASAP

۱-سلام، اگه من با I۲۰ یک دانشگاه که بهم فاند نداده فعلا، برم مصاحبه سفارت، از طرفی‌ offer با فاند یک دانشگاه دیگه رو هم accept کرده باشم برام مشکل ایجاد می‌شه؟
    در واقع I۲۰ دانشگاهی که فاند نداده رو دارم الان و می‌خوام برم باهاش مصاحبه سفارت و I۲۰ دانشگاهی که فاند داده هم قراره هفته آینده صادر بشه...

۲-دانشگاهی که به من فاند نداده، گفته بیا و ثبت نام کن و حتما support می‌کنیم، (ایشالا) و من واقعا این دانشگاه و رشته رو دوست دارم، ولی‌ می‌خوام اگه خدای نکرده کسی‌ اونجا منو support نکرد، من transfer کنم به اونجا که پذیرش با فاند به من داده، این کار شدنی هست؟ ممنون اگه سریع راهنمای کنید

ApplyAbroad Veteran
    alireza.p آواتار ها
    رشته و دانشگاه

اگر I20 صادر نشه برا دانشگاه دوم مشکلی نیست ولی اگر ۲ I20 داشته باشید یکی در روز مصاحبه در سفارت پاک میشه ... اگر هم نشه در port of entry دپورت خواهید شد ... یا از زیر صدور I20 در دانشگاه دوم در برید یا دومی رو بیخیال شید .. در ضمن اگر هم همچین کاری بکنید ترم ۲ به بعد میتونید فقط ترانسفر کنید از دانشگاه اول به دانشگاه ۲ یعنی نمیشه که با دانشگاه اول ویزا بگیرید بعد برید اونجا نظرتونو عوض کنید بگید میرم دومی .. باید حتمن اولیرو حد اقل ۱ ترم برید بعد ترانسفر کنید ... کلا دردسرش زیاد هست ..

من خودم میخواستم این کارو بکنم که آخرش بیخیال دانشگاه دوم شدم.. استاده گفت دیگه بعد ۱ ترم میگیری تا اون موقع گرفتی دیگه ترانسفرت چیه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad8816 نمایش پست ها
    ۱-سلام، اگه من با I۲۰ یک دانشگاه که بهم فاند نداده فعلا، برم مصاحبه سفارت، از طرفی‌ offer با فاند یک دانشگاه دیگه رو هم accept کرده باشم برام مشکل ایجاد می‌شه؟
    در واقع I۲۰ دانشگاهی که فاند نداده رو دارم الان و می‌خوام برم باهاش مصاحبه سفارت و I۲۰ دانشگاهی که فاند داده هم قراره هفته آینده صادر بشه...

۲-دانشگاهی که به من فاند نداده، گفته بیا و ثبت نام کن و حتما support می‌کنیم، (ایشالا) و من واقعا این دانشگاه و رشته رو دوست دارم، ولی‌ می‌خوام اگه خدای نکرده کسی‌ اونجا منو support نکرد، من transfer کنم به اونجا که پذیرش با فاند به من داده، این کار شدنی هست؟ ممنون اگه سریع راهنمای کنید

دوستان چند i20 دار خبر بدن رفتن ؟‌چی شد چی کار کردن ؟ مشکلی پیش نیومد ؟
    این لینک هم بخونید مفیده :
    http://www.immihelp.com/visas/studen...-visa-faq.html

Junior Member

سلام دوستان. یکی از دانشگاههای که من رو accept کرده امروز ایمیل زده که I20 رو برام فرستاده و یک SEVIS ID number داده و گفته که باهاش برای گرفتن ویزا میتونم اقدام کنم. جالبه که حتی از من نپرسیده که میخوام بیام یا نه. حالا من سوالم اینه که اگه از یک جای دیگه آفر بهتری بگیرم و بخوام برم اونجا مشکلی برام پیش نمیاد؟

Senior Member Gela آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer science-State university of New York at Buffalo

یه سوال!
    من از دانشگاه Buffalo پذیرش گرفتم، الان باید Deposit بپردازم اما میخوام نتایج بقیه ی دانشگاه ها بیاد و بعد یکی رو انتخاب کنم. تو وبسایت نوشته تا 10 روز بعد از دریافت Acceptance باید deposit رو بپردازم. یعنی اگر این کارو نکنم پذیرش رو از دست میدم؟
    برای دریافت I20 باید Deposit رو بپردازم، موقع پرداخت یه جمله هست که کنارش یه Check Box هست و میگه برای اعلام آگاهیتون برای ورود به UB اینجا رو Check کنید.

I intend to enroll at UB. Check here to acknowledge your intent to enroll at UB.
    LINK

یه جا هم نوشته
    The undergraduate tuition deposit confirms your intent to enroll at UB.

الان Deposit اینو بدم دیگه نمی تونم جاهای دیگه رو قبول کنم؟

برای دانلود نرم افزار شبیه ساز بخش Listening TOEFL iBT کلیک کنید.
    سوال خود را در انجمن ارسال کرده و لینک را به پروفایل من بفرستید.
    درباره ی وضعیت فاند و پذیرش مستر/دکترا سوال نپرسید چون من اطلاعی ندارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)