آيا مي شه يه فرم ديگه DS160پر كرد؟
براي همان سفارت؟
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
آيا مي شه يه فرم ديگه DS160پر كرد؟
براي همان سفارت؟
اون قسمتی که باید آدرس محل اقامت در آمریکا رو ذکر کنیم و میخوایم آدرس خوبگاه رو بنویسیم ،
اگر بگیم : XXX University on-campus housing
کفایته ؟
یا باید پلاک و ملاک و ... اینارو هم بنویسیم ؟
Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام
لطفا این دو تا سوال منو جواب بدین:
1- من سربازی سپاه بودم، اینو چی بنویسم؟ اگه بنویسم ارتش (ARMY) مشکلی پیش میاد؟
2- الحمدلله همه کشورهای تروریستی رو مسافرت کرده ام! عراق، عربستان سعودی و سوریه! حالا مثلا عراق رو ننویسم اشکالی داره؟ البته اونایی که عراق رفتن میدونن که آمریکایی ها از اونایی که سنشون کم هست، چشم نگاری هم می کردند که از منم کردند! تو رو خدا بگین چیکار کنم؟
1- اگه رد و نشوني از سربازي شما در اينترنت نيست به جاي سپاه، ارتشو بنويسيد بهتره.
2- قاعدتا اگه تو پاستون مهر اين كشورها خورده بايد بنويسيد چون در صورت ننوشتن اونها به راحتي ريجكت ميشيد اما اگه پاستون عوض شده و بازهم ردپايي از اين سفراتون تو اينترنت نيست (به عنوان مثال بعصي دانشگاهها ليست كسايي كه تو قرعه كشي حج دانشجويي هر سال برنده ميشن رو تو سايت خودشون ميارن كه اين ميتونه يه ردپا باشه توي نت) در اين صورت مي تونيد حذفشون كنيد. اما با توجه به اينكه تو database كشور عراق اسمتون هست و چشم نگاري هم شدين!! نظر شخصي من اينه كه اسم عراقو تو بخش سفراتون بياريد.
موفق باشيد.
تاريخ ثابت كرد انسان مذهب را ساخت، اما مذهب انسان را نساخت.
والاترين مذهب بشر، انسانيت است و كامل ترين كتابش، عقل و قدرت انديشيدن. پس آفريدگار را در خود بيابيد!
علاقه مندی ها (Bookmarks)