نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 85 از 805 نخستنخست ... 35757677787980818283848586878889909192939495135185585 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 841 تا 850 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

یکی از دوستان میگفت کافیه ادرس دانشگاه مقصد را بنویسی
    من این کار را کردم

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط a.mba نمایش پست ها
    بعد راهنمایی و دبیرستان و پیش دانشگاهیش رو چه طور تعیینکردید. آخه اگه اینطوری بنویسیم که جا نمی شه که بگیم مثلا high school
    دوست عزيز اين سوالتون يه جورايي تكراريه!! قبلا هم پاسخ شده كه نيازي به نوشتن مقطع نيست. زمان حضور شما نشان دهنده مقطع تحصيلي شماست و هيچ اطلاعات اضافه تري لازم نداره.
    تاريخ ثابت كرد انسان مذهب را ساخت، اما مذهب انسان را نساخت.
    والاترين مذهب بشر، انسانيت است و كامل ترين كتابش، عقل و قدرت انديشيدن. پس آفريدگار را در خود بيابيد!

سلام دوستان
    تو فرم i-20 من نوع fund رو نوشته family funds !
    ولی من میخوام برای سفارت پرینت حساب خودم رو ببرم چون بابام حساب نداره و با حساب من کار میکنه
    به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ تو فرم DS160 ساپورت و چی بنویسم؟father بنویسم؟یا self?
    در ضمن کسی از دوستان میل sample برای وقت فوری گرفتن از سفارت داره؟
    مرسی

من هر چی بیشتر این تاپیکو می خونم جواب های متعددتری! پیدا می کنم!
    منظور از شخص یا جایی که خرج سفر رو میده چیه بالاخره؟ منظور سفر به امریکا هستش یا کل مدت حضور در امریکا؟ یعنی بالاخره بنویسیم self یا uni؟ بعد اگه بنویسم دانشگاه اون قسمت که می گه relationship to you رو باید employer بنویسم؟
    یه سوال دیگه: spell اسم پدر من تو پاس من با پاس خود بابام فرق داره. اون قسمت که اطلاعات خانواده رو می خواد کدومو بزنم؟ اونی که تو پاس خودمه؟

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط faeze66 نمایش پست ها
    من هر چی بیشتر این تاپیکو می خونم جواب های متعددتری! پیدا می کنم!
    منظور از شخص یا جایی که خرج سفر رو میده چیه بالاخره؟ منظور سفر به امریکا هستش یا کل مدت حضور در امریکا؟ یعنی بالاخره بنویسیم self یا uni؟ بعد اگه بنویسم دانشگاه اون قسمت که می گه relationship to you رو باید employer بنویسم؟
    یه سوال دیگه: spell اسم پدر من تو پاس من با پاس خود بابام فرق داره. اون قسمت که اطلاعات خانواده رو می خواد کدومو بزنم؟ اونی که تو پاس خودمه؟
    1- سوال خيلي تكراري!! -كل مدت حضور -ظاهرا فول فاند هستين پس: University - Employer
    2- بله- پاس خودتون ملاكه
    تاريخ ثابت كرد انسان مذهب را ساخت، اما مذهب انسان را نساخت.
    والاترين مذهب بشر، انسانيت است و كامل ترين كتابش، عقل و قدرت انديشيدن. پس آفريدگار را در خود بيابيد!

Junior Member

سلام ببخشید اگه سئوال تکراریه
    تا حدی این تاپیک رو خوندم ولی می خوام بدونم که آیا اگه چندتا فرم DS-160 پر کرده باشیم، آیا راهی هست که قبلی ها رو که ناقص هستند یا اطلاعات غلط وارد کردیم ، کنسل کنیم یا اصلاً آیا باید اینکارو بکنیم؟ ممنون میشم اگه کسی جواب این سئوالو می دونه به من سریع جواب بده.
    آخه من urgent وقت گرفتم و بارکد رو جایی برای سفارت میل نکردم.
    ویرایش توسط shekufeh : June 3rd, 2011 در ساعت 10:41 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط shekufeh نمایش پست ها
    سلام ببخشید اگه سئوال تکراریه
    تا حدی این تاپیک رو خوندم ولی می خوام بدونم که آیا اگه چندتا فرم DS-160 پر کرده باشیم، آیا راهی هست که قبلی ها رو که ناقص هستند یا اطلاعات غلط وارد کردیم ، کنسل کنیم یا اصلاً آیا باید اینکارو بکنیم؟ ممنون میشم اگه کسی جواب این سئوالو می دونه به من سریع جواب بده.
    آخه من urgent وقت گرفتم و بارکد رو جایی برای سفارت میل نکردم.
    سلام
    نه راهی نیست و اساسا به هیچ وجه نیازی نیست. که اینکار رو بکنید. شما که بارکد DS رو جایی اعلام نکردید. در نتیجه فرم نهایی رو پرینت کنید و با خودتون ببرید سفارت و بارکدش ر هم براشون ایمیل کنید. اصلا هم نگران نباشید که به هیچ عنوان مشکلی نیست.
    موفق باشی
    Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
    …..Don't give in without a fight

Junior Member Nilooche آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Graphic Design

سلام. من و همسرم هردو به صورت f1 اقدام کردیم و ایالت هایی که قراره درس بخونیم از هم فاصله دارند می خواستم ببینم برای پرکردن دی اس 160 اون قسمت که می پرسه are you traveling alone? رو چی باید بنویسیم ما قراره که با هم بریم ولی مقصد متفاوته.

سلام بر همه
    در پر کردن دی اس 160 من که معلم خصوصی تدریس زبان بودم، چه باید کنم؟
    (خونه های شخصی تدریس می کردم)*
    employer name?
    superviser name and family name?
    address?

Junior Member

سلام ببخشید میشه بگید جواب این سوالو چی باید بزنیم؟
    Is your Mailing Address the same as your Home Address?(This is the address to which your passport will be sent if you qualify for a visa).
    منظورش همون آدرسیه که واسه pick up ویزا استفاده میشه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)