نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 84 از 805 نخستنخست ... 34747576777879808182838485868788899091929394134184584 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 831 تا 840 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط Radian نمایش پست ها
    اون قسمتی که باید آدرس محل اقامت در آمریکا رو ذکر کنیم و میخوایم آدرس خوبگاه رو بنویسیم ،

اگر بگیم : XXX University on-campus housing

کفایته ؟

یا باید پلاک و ملاک و ... اینارو هم بنویسیم ؟
    Take it easy man!!! Do not bother yourself with little things like that. Good Luck
    تاريخ ثابت كرد انسان مذهب را ساخت، اما مذهب انسان را نساخت.
    والاترين مذهب بشر، انسانيت است و كامل ترين كتابش، عقل و قدرت انديشيدن. پس آفريدگار را در خود بيابيد!

سلام دوستان
    تو فرم i-20 من نوع fund رو نوشته family funds !
    ولی من میخوام برای سفارت پرینت حساب خودم رو ببرم چون بابام حساب نداره و با حساب من کار میکنه
    به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ تو فرم DS160 ساپورت و چی بنویسم؟father بنویسم؟یا self?
    در ضمن کسی از دوستان میل sample برای وقت فوری گرفتن از سفارت داره؟
    مرسی

Member
    رشته و دانشگاه
    فیزیک

سلام دوستان. یه چا پرسیده که: Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?
    من جز باشگاه پؤوهشگران جوان دانشگاه آزاد بودم. به نظرتون اینو وارد کنم؟ من البته فقط اسمی جز این گروه بودم ولی تو رزومم نوشته بودم. نظرتون چیه؟

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mpanvari نمایش پست ها
    سلام دوستان. یه چا پرسیده که: Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?
    من جز باشگاه پؤوهشگران جوان دانشگاه آزاد بودم. به نظرتون اینو وارد کنم؟ من البته فقط اسمی جز این گروه بودم ولی تو رزومم نوشته بودم. نظرتون چیه؟
    خير! سري كه درد نميكنه رو باند نمي پيچن! اساسا جواب مثبت به اين سوالات هيچ نكته مثبتي محسوب نميشه. سعي كنيد هرچقدر ممكنه خلاصه تر بنويسيد فرمتونو.
    والاترين مذهب بشر، انسانيت است و كامل ترين كتابش، عقل و قدرت انديشيدن. پس آفريدگار را در خود بيابيد!

Member
    رشته و دانشگاه
    فیزیک

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein2266 نمایش پست ها
    خير! سري كه درد نميكنه رو باند نمي پيچن! اساسا جواب مثبت به اين سوالات هيچ نكته مثبتي محسوب نميشه. سعي كنيد هرچقدر ممكنه خلاصه تر بنويسيد فرمتونو.
    من هم میدونم که این نکته ی مثبتی حساب نمیشه ولی من این رو تو cv که به استاد دادم نوشتم و اینجور دارم دروغ میگم و دروغ اگه بگم و بفهمن یعنی هبچب دیگه. درضمن این یه باشگاه تحقیقاتیه و چیز منفی هم نمیتونه باشه

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mpanvari نمایش پست ها
    من هم میدونم که این نکته ی مثبتی حساب نمیشه ولی من این رو تو cv که به استاد دادم نوشتم و اینجور دارم دروغ میگم و دروغ اگه بگم و بفهمن یعنی هبچب دیگه. درضمن این یه باشگاه تحقیقاتیه و چیز منفی هم نمیتونه باشه
    دوست عزيز

بيشتر بچه هاي اينجا ( از جمله خودم) ممكنه تو برخي از كانونها، باشگاهها و انجمنها ( بنياد ملي نخبگان، باشگاه دانش پژوهان جوان، انجمنهاي خيريه و....) عضو باشن و حتي اگر تو رزومه قبلي شما كه به دانشگاه دادين هم باشه بازهم هيچ لزومي نداره اين جور موارد تو فرم DS نوشته بشه. نظر شخصي من اينه كه نوشتن اينها فقط ايجاد حساسيت بيشتر مي كنه و حتي ممكنه فرآيند كليرنسو طولاني تر هم بكنه.

دركل شايد نوشتنو و ننوشتنش فرق چنداني نداشته باشه و سليقه اي باشه اما من ننوشتم و توصيه مي كنم كه شما هم ننويسيد.

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

آقا یک سوال خیلی شادی آور !

بچه هایی که سمپاد بودن دوره ی دبیرستان و راهنمایی چطوری مینوسین اسم دبیرستان رو ؟

اسم مرکز ؟ سمپاد ؟ NODET ? National organization ...

حقیقتش اسم مرکز شهید داره توش ، ما هم که سرمون درد نمیکنه دستمال ببندیم
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

Member Seabird آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IUST-Industrial Engineering

بچه هایی که سمپاد بودن دوره ی دبیرستان و راهنمایی چطوری مینوسین اسم دبیرستان رو ؟

من فقط اسم مرکز رو نوشتم.
    تو رزومه هم همین طور نوشته بودم، فقط اون جا زیرش اضافه کرده بودم: part of NODET

به نظرم زیاد مورد حساسیت برانگیزی نیست.

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

من هم اينطور نوشتم: NATIONAL ORGANIZATION FOR DEVELOPMENT OF EXCEPTIONAL TALENTS - ..... BRANCH

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein2266 نمایش پست ها
    من هم اينطور نوشتم: NATIONAL ORGANIZATION FOR DEVELOPMENT OF EXCEPTIONAL TALENTS - ..... BRANCH
    بعد راهنمایی و دبیرستان و پیش دانشگاهیش رو چه طور تعیینکردید. آخه اگه اینطوری بنویسیم که جا نمی شه که بگیم مثلا high school
    Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
    …..Don't give in without a fight

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)