لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
سلام دوستان
تو فرم i-20 من نوع fund رو نوشته family funds !
ولی من میخوام برای سفارت پرینت حساب خودم رو ببرم چون بابام حساب نداره و با حساب من کار میکنه
به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ تو فرم DS160 ساپورت و چی بنویسم؟father بنویسم؟یا self?
در ضمن کسی از دوستان میل sample برای وقت فوری گرفتن از سفارت داره؟
مرسی
سلام دوستان. یه چا پرسیده که: Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?
من جز باشگاه پؤوهشگران جوان دانشگاه آزاد بودم. به نظرتون اینو وارد کنم؟ من البته فقط اسمی جز این گروه بودم ولی تو رزومم نوشته بودم. نظرتون چیه؟
تاريخ ثابت كرد انسان مذهب را ساخت، اما مذهب انسان را نساخت.
والاترين مذهب بشر، انسانيت است و كامل ترين كتابش، عقل و قدرت انديشيدن. پس آفريدگار را در خود بيابيد!
دوست عزيز
بيشتر بچه هاي اينجا ( از جمله خودم) ممكنه تو برخي از كانونها، باشگاهها و انجمنها ( بنياد ملي نخبگان، باشگاه دانش پژوهان جوان، انجمنهاي خيريه و....) عضو باشن و حتي اگر تو رزومه قبلي شما كه به دانشگاه دادين هم باشه بازهم هيچ لزومي نداره اين جور موارد تو فرم DS نوشته بشه. نظر شخصي من اينه كه نوشتن اينها فقط ايجاد حساسيت بيشتر مي كنه و حتي ممكنه فرآيند كليرنسو طولاني تر هم بكنه.
دركل شايد نوشتنو و ننوشتنش فرق چنداني نداشته باشه و سليقه اي باشه اما من ننوشتم و توصيه مي كنم كه شما هم ننويسيد.
تاريخ ثابت كرد انسان مذهب را ساخت، اما مذهب انسان را نساخت.
والاترين مذهب بشر، انسانيت است و كامل ترين كتابش، عقل و قدرت انديشيدن. پس آفريدگار را در خود بيابيد!
آقا یک سوال خیلی شادی آور !
بچه هایی که سمپاد بودن دوره ی دبیرستان و راهنمایی چطوری مینوسین اسم دبیرستان رو ؟
اسم مرکز ؟ سمپاد ؟ NODET ? National organization ...
حقیقتش اسم مرکز شهید داره توش ، ما هم که سرمون درد نمیکنه دستمال ببندیم![]()
Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام
علاقه مندی ها (Bookmarks)