نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 86 از 805 نخستنخست ... 36767778798081828384858687888990919293949596136186586 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 851 تا 860 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط saaghi نمایش پست ها
    سلام ببخشید میشه بگید جواب این سوالو چی باید بزنیم؟
    Is your Mailing Address the same as your Home Address?(This is the address to which your passport will be sent if you qualify for a visa).
    منظورش همون آدرسیه که واسه pick up ویزا استفاده میشه؟
    نه ویز رو که خودتون برای pick up میرید. در حقیقت در پروسه ویزا سفارت هیچ پستی برای شما نداره و وقتی که برای pick up میرید معمولا خودتون آدرس هتلی رو که درش اقامت دارید رو میدی که ویزا تحویل بشه. جواب این سؤال معمولا برای ما yes هستش مگه اینکه بخواهید بسته پستی احتمالی (که همونطور که عرض کردم بسته ای هم د کار نیست) به آدس دیگه ای ارسال بشه. بنابراین شما جواب رو yes بزن.
    Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
    …..Don't give in without a fight

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط arteshesolh نمایش پست ها
    سلام بر همه
    در پر کردن دی اس 160 من که معلم خصوصی تدریس زبان بودم، چه باید کنم؟
    (خونه های شخصی تدریس می کردم)*
    employer name?
    superviser name and family name?
    address?
    not employed بزن و بعد زیرش یک باکس باز میشه در حد یک جمله توضیح بده. نوشتنش کار خوبیه چون بعضی سفارتخانه‌ها (مثل کابل) میخوان بدونن شماها در یک بازه‌ی زمانی بیکار بودید یا نه که با این کار نشون میدید کار میکردید.

نقل قول نوشته اصلی توسط a.mba نمایش پست ها
    سلام
    نه راهی نیست و اساسا به هیچ وجه نیازی نیست. که اینکار رو بکنید. شما که بارکد DS رو جایی اعلام نکردید. در نتیجه فرم نهایی رو پرینت کنید و با خودتون ببرید سفارت و بارکدش ر هم براشون ایمیل کنید. اصلا هم نگران نباشید که به هیچ عنوان مشکلی نیست.
    موفق باشی
    یعنی قبل از رفتن به سفارت، باید بارکد رو ایمیل بزنیم؟ حتی اگه بدون پر کردن فرم DS-160 وقت گرفته باشیم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط faeze66 نمایش پست ها
    یعنی قبل از رفتن به سفارت، باید بارکد رو ایمیل بزنیم؟ حتی اگه بدون پر کردن فرم DS-160 وقت گرفته باشیم؟
    برای بعضی سفارتها مثل دبی این رو می خوان ولی مثلا کابل فکر کنم نیاز نداره. بسته به سفارتتونه. به نظرم توی تاپیک سفارتی که وقت گرفتید یه سرچی بکنید.

سلام
    من یه سؤالی راجع به پر کردن قسمت work توی DS دارم. البته قبلا هم این سؤا رو یکی از دوستان مطرح کرده بود ولی جواب مناسبی داده نشده بود و البته شزایط من هم یه کم متفاوته.
    جریان اینه که من از 2005 تا الان دارم توی یه شرکت کار می کنم. که اسم شرکت رو توی بخش اول که می پرسه current employment وارد کردم ولی توی این صفحه نمی شه نوشت که از کی مشغول به کار بودم اینجا. توی صفحه بعد هم که تاریخ پایان می خواد که بالطبع من چون هموز توی همون شرکت مشغولم نمی تونم تاریخ پایان بزنم. لطف کنید بگید این سابقه کار رو چه طوری وارد کنم؟

Junior Member

سلام دوستان
    من یکبار تو آنکارا ریجکت شدم افسر گفت بدلیل زبان در حالی آیلتس 6.5 و وربال GRE حدود 300 دارم. ولی استرس زیادی داشتم و اصلا آمادگی خوبی نداشتم و در نتیجه نتونستم به سوالات خوب جواب بدم. حالا تو فرم DS که دلیل ریجکت شدن رو می÷رسه چی بنویسم؟
    برگه سفید ریجکتی که داده چیزهای کلی نوشته در مورد Social tie و ....

ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط a.mba نمایش پست ها
    برای بعضی سفارتها مثل دبی این رو می خوان ولی مثلا کابل فکر کنم نیاز نداره. بسته به سفارتتونه. به نظرم توی تاپیک سفارتی که وقت گرفتید یه سرچی بکنید.
    اما تو جواب ایمیل اضطراری واسه دبی فقط اینو نوشته:
    Please bring your visa application form (DS-160) including the bar code confirmation page
    ولی نگفته بارکد رو واسشون میل کنیم!

نقل قول نوشته اصلی توسط saaghi نمایش پست ها
    اما تو جواب ایمیل اضطراری واسه دبی فقط اینو نوشته:
    Please bring your visa application form (DS-160) including the bar code confirmation page
    ولی نگفته بارکد رو واسشون میل کنیم!
    نه، دبی هم نیازی نداره که ایمیل بشه. همون روز مصاحبه پرینتشو تحویل بدید.
    هميشه بياد داشته باش تا به فراموشي بسپاري آنچه را كه اندوهگينت مي سازد، اما....
    هرگز فراموش مكن بياد داشته باشي آنچه را كه شادمانت مي سازد!

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein2266 نمایش پست ها
    خير! سري كه درد نميكنه رو باند نمي پيچن! اساسا جواب مثبت به اين سوالات هيچ نكته مثبتي محسوب نميشه. سعي كنيد هرچقدر ممكنه خلاصه تر بنويسيد فرمتونو.
    به نطرتون اینکه بنویسیم عضو بنیاد نخبگانیم دردسر ایجاد می کنه؟ من تو cvم اینو جزو awardها اوردم!

دوستان لطفا جواب سوالمو بدین واقعا عجله دارم و نمیدونم چیکار کنم
    ممنونم از همتون
    سلام دوستان
    تو فرم i-20 من نوع fund رو نوشته family funds !
    ولی من میخوام برای سفارت پرینت حساب خودم رو ببرم چون بابام حساب نداره و با حساب من کار میکنه
    به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ تو فرم DS160 ساپورت و چی بنویسم؟father بنویسم؟یا self?
    در ضمن کسی از دوستان میل sample برای وقت فوری گرفتن از سفارت داره؟
    مرسی
    ویرایش توسط black_mad007 : June 4th, 2011 در ساعت 12:23 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)